Start
Mój profil

PONARZEKAJMY SOBIE

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Mualla
GreckieWakacje

Re: PONARZEKAJMY SOBIE

Post autor: Mualla »

Nie lubię chodzenia na urlop, bo przed nim mam 5x więcej pracy, bo muszę wszystkie sprawy domknąć a jak wracam, to muszę się ze wszystkiego wygrzebać. Reasumując: chodzenie na urlop jest dla mnie bardziej stresujące i męczące niż jego brak.
Awatar użytkownika
FigGa
Królowa Vlogmasów

Post autor: FigGa »

Pilu pisze: pn cze 08, 2026 12:14 pm Upaly i kiedy jest zbyt jasno w pomieszczeniu. Nigdy nie zrozumiem ludzi, ktorzy od razu sie zrywaja na spacerki w pelnym sloncu 35 stopni. "Bo jest cieplo i trzeba korzystac!" To se korzystaj sam. Widze ich upoconych, ledwo dyszacych, czerwonych na mordzie, ale oni korzystaja...
Kiedys powiedzialam, ze nie rozumiem jak mozna w 30 stopniowym upale biegac, ze przeciez to moze byc niebezpieczne to odpowiedzia byl smiech znajomych (ktorzy wiedza, ze nie jestem fanka goraca :) ).

Kiedy w jasnym pokoju, z duzymi oknami, gdy na zewnatrz swieci slonce ktos zapala duza lampe (i czasem dodatkowo lampke na biurku). Przeciez to w ogole nie rozjasnia pomieszczenia. Nie wiem, czy to jakies przyzwyczajenie czy co.
Zgadzam się, nienawidzę upałów. 30 stopni? Żebym udaru dostała na tym słońcu? W życiu!
Bo Wiśniewski to nie ja,
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.
jaskana
Bransoletka50k

Post autor: jaskana »

Ava Adore pisze: pn cze 08, 2026 11:40 am Siedzę od miesiąca nad puzzlami 1000 elementów i po ułożeniu prawie całości, okazało się, że brakuje jednego dużego elementu. Nie wiem czy to wada fabryczna czy może ja wciągnęłam go odkurzaczem przez przypadek.
35 lat i ryczę nad brakującym puzzlem, chyba mój autyzm dostał swojego autyzmu
napisz do producenta. mi kiedyś dosłali brakujący element
misiuniapysiunia
Channelka

Post autor: misiuniapysiunia »

Nie mam czego oglądać na yt. Już od jakiegoś roku/ dwóch lat? Większość kanałów, które oglądałam już mi się nie podoba. Rzeczy, które lubiłam spadły na jakości. Wideo eseje to też już nie to samo co parę lat temu. Ogólnie mam wrażenie, że to mielenie cały czas tego samego w kółko
Awatar użytkownika
FigGa
Królowa Vlogmasów

Post autor: FigGa »

Moje buty z temu będę szły zaraz miesiąc 😭
Bo Wiśniewski to nie ja,
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.