Start
Mój profil

Polskie marki- polecajki i antypolecajki

Moderator: verysweetcherry
Lodowababeczka
BlondDoczep

Re: Polskie marki- polecajki i antypolecajki

Post autor: Lodowababeczka »

Obrazek
Lodowababeczka pisze: pn cze 08, 2026 5:18 pm Ja zamawiałam wiele rzeczy i na ogół jestem zadowolona. Dobry materiał, ładnie uszyte. Zwroty bez problemów. Niestety…kupiłam dwie sukienki z lejącego się materiału. Jedna miała był na ślub brata męża druga na rozdanie dyplomów. Na ślubie wysiadłam z samochodu i myślałam, że się rozpłaczę, sukienka wyglądała jakby nikt jej nie prasował, zamiast tego siedział i mielił w rękach. Podróż trwała pół godziny. Gdyby to było wesele kogoś innego, trudno. A tak…na każdym zdjęciu wyglądam jakbym wyszła psu z gardła. Później było jeszcze gorzej, bałam się siadać próbowałam jakoś układać sukienkę żeby jak najmniej cierpiała przy siedzeniu…nic to nie dało. Serio jak wysiadłam przed urzędem to myślałam, że się rozpłaczę. Na sali zadzwoniłam do rodziców żeby przywieźli mi inną sukienkę, ale zdjęcia z urzędu i później były najważniejsze. Nie spodziewałam się czegoś takiego, wolałabym żeby dodali 10% poliestru żeby jakoś ta sukienka wyglądała. Mało tego ten model jest dostępny w kolorze białym i sprzedawana jakoś ślubna…współczuję pannom młodym, przecież wsiądzie do auta i koniec. Rozczarowałam się mega.
Niestety…jedno zdjęcie gdzieś cyknęłam, ale nie oddaje ono tego jak źle sukienka wyglądała…naprawdę, to było tylko po siedzeniu w aucie
Załączniki
fw_1780932457978.jpg
fw_1780932457978.jpg (100.3 KiB) Przejrzano 129 razy
pysiek777
GreckieWakacje

Post autor: pysiek777 »

Czy kupował ktoś od babushka.robi albo Babemi? A może jakieś inne marki z plecionymi torbami polecacie?
MoniMal
Bransoletka50k

Post autor: MoniMal »

Lodowababeczka pisze: pn cze 08, 2026 5:28 pm Obrazek

Niestety…jedno zdjęcie gdzieś cyknęłam, ale nie oddaje ono tego jak źle sukienka wyglądała…naprawdę, to było tylko po siedzeniu w aucie
Ja zamówiłam z Zalsqua sukienkę która chciałam założyć na przebranie na ślub i niestety strasznie się gniotła a dodatkowo materiał był dosyć cienki i moim zdaniem nie wart swojej ceny. Zrobiłam zwrot bez problemów ale już więcej od nich nic nie zamówiłam. Kroje mają ładne ale wg mnie jakość pozostawia wiele do zyczenia.