mają obowiązek przyjąć zwrot, co ro oznacza, że mieli dużo zwrotów i nie chcą już przyjmować? Polecam pismo do uokiku w tej sprawie.
Polskie marki- polecajki i antypolecajki
Moderator: verysweetcherryRe: Polskie marki- polecajki i antypolecajki
-
KingusiaOh
- RoyalBaby
Mam pytanie odnośnie Mosquito. Kupiłam u nich dzianinowy komplet ale w noszeniu jest fatalny, raz że w spodniach wypychają się kolana po chwili noszenia, a dwa, że mimo prania lecą z niego czarne farfocle. Myślicie, że coś takiego podlega reklamacji? Komplet w sumie kosztował ponad 300 ziko, denerwuje mnie to że po chwili czuję się w nim niechlujnie.
-
Shopping05
- Siatkarka
Ja kupuję w shore surf regularnie , ubrania są fantastycznej jakości , to moja ulubiona marka, jeszcze love is freedom ma fajne jakościowo rzeczy, mam na razie tylko 1 koszulkę od nich ,ale widać że jakość jest super. Nie polecam za to Infairno , tragedia . Bluza zniszczyła się po 1 praniu .
-
Shopping05
- Siatkarka
-
krolewna_grudka
- Koczkodan
-
KingusiaOh
- RoyalBaby
One size
spróbowałaś zwrócić?meow14 pisze: ↑czw mar 05, 2026 3:07 pm Mam pytanie odnośnie Mosquito. Kupiłam u nich dzianinowy komplet ale w noszeniu jest fatalny, raz że w spodniach wypychają się kolana po chwili noszenia, a dwa, że mimo prania lecą z niego czarne farfocle. Myślicie, że coś takiego podlega reklamacji? Komplet w sumie kosztował ponad 300 ziko, denerwuje mnie to że po chwili czuję się w nim niechlujnie.
mam z mosquito to samo doświadczenie. fatalna jakość materiałów z których robią dresy. do tego… nie publikują nieprzychylnych opinii na stronie. chciałam z mojego konta po dwóch zamówieniach je ocenić i recenzja nie została upubliczniona po ich „weryfikacji”.
Nieee, ostatecznie nie próbowałam zwrócić. Noszę ten komplet, ale dosłownie po godzinie spodnie są tak wypchane, że czuję się jak menel. Plus wszystko się czepia tego materiału, a że jest czarny no to mega widać ;pturunn pisze: ↑sob kwie 18, 2026 8:27 am spróbowałaś zwrócić?
mam z mosquito to samo doświadczenie. fatalna jakość materiałów z których robią dresy. do tego… nie publikują nieprzychylnych opinii na stronie. chciałam z mojego konta po dwóch zamówieniach je ocenić i recenzja nie została upubliczniona po ich „weryfikacji”.![]()
-
hanachcebanana
- Ciastko
Cześć dziewczyny,
Czy któraś z Was zamawiała coś może od marki Patchouli? Zamówiłam sukienkę w połowie marca ( na stronie napisali że szyją pod konkretne zamówienie do 14 dni roboczych). Kiedy już minęło napisałam do nich email, nie odpisali. Po kolejnym emailu ode mnie ponagleniu napisali że paczka została wysłana ale zginęła ( oczywiście żadnego trackingu nie ma pomimo że wybrałam paczkomat) i że skontaktują się ze mną nazajutrz to wyjaśnić i zaproponować rozwiązanie. Oczywiście jak się pewnie domyślacie nikt się nie skontaktował na @ nie odpisują, telefonu do sklepu nie ma.
Czy któraś z Was zamawiała coś może od marki Patchouli? Zamówiłam sukienkę w połowie marca ( na stronie napisali że szyją pod konkretne zamówienie do 14 dni roboczych). Kiedy już minęło napisałam do nich email, nie odpisali. Po kolejnym emailu ode mnie ponagleniu napisali że paczka została wysłana ale zginęła ( oczywiście żadnego trackingu nie ma pomimo że wybrałam paczkomat) i że skontaktują się ze mną nazajutrz to wyjaśnić i zaproponować rozwiązanie. Oczywiście jak się pewnie domyślacie nikt się nie skontaktował na @ nie odpisują, telefonu do sklepu nie ma.
Ooo kurde, to ciekawe…hanachcebanana pisze: ↑wt kwie 21, 2026 4:15 pm Cześć dziewczyny,
Ja u nich kiedyś zamawiałam kilka longsleevow, ale przyszły szybko i bezproblemowo