Jak w temacie
Z kim lubicie ćwiczyć?
Po kim widzicie najlepsze efekty?
Może coś polecicie
Cwiczenia-najlepiej ogólnodostępne, bez uśmiercania przeciwnika, tłumaczenie co i jak i kiedy napinać itp
Moje subiektywne odkrycie - Paula Piotrzkowska Trening Fitness Przyjemny vibe, fajne tło muzyczne, tematyczne filmiki. Testuję ćwiczenia na pośladki i wreszcie z Paulą nic mi nie strzyka w krzyżu, nie ma dziwnych kombinacji, czuję przyjemnie rozruszane mięśnie, także u mnie topka.
lolenson pisze: ↑wt kwie 07, 2026 7:02 pm
Moje subiektywne odkrycie - Paula Piotrzkowska Trening Fitness Przyjemny vibe, fajne tło muzyczne, tematyczne filmiki. Testuję ćwiczenia na pośladki i wreszcie z Paulą nic mi nie strzyka w krzyżu, nie ma dziwnych kombinacji, czuję przyjemnie rozruszane mięśnie, także u mnie topka.
Dziękuję. Poszukam
Ja kiedyś cwiczylam z Mel B, chodakowską-ale nudna gadka, aktualnie z Fit matka wariatka,ale też średnio
Ja lubię Martę Kruk z Codziennie Fit, ćwiczę z nią od 10 lat oczywiście z przerwami. Przez ten czas przerobiłam sporo trenerek, ale wcześniej czy później wracam do Marty Polecam jeszcze Penny Barnshaw i Workout With Roxanne (tutaj zwłaszcza treningi z kettlami).
Tak jak poprzedniczki, lubię włączyć sobie coś z Codziennie Fit albo Oli Żelazo. Fajne treningi ma też Agata Zając. Jeśli chcę coś z muzyką, to Zuzdmi ma tego dużo. Fajne rzeczy, ale już typowo taneczne można znaleźć na kanale Dance Jam.
O! Ja tez lubię Martę z Codziennie Fit.
Wcześniej próbowałam ćwiczyć z apką Anki Lewandowskiej, ale no za nic mi nie siadła, denerwowały mnie przerwy na logowanie cięzaru i zacinał mi się stoper/ albo coś tam innego nie działało. Ja jednak lubię ćwiczyć jak ktoś też ćwiczy na ekranie Dawno temu miałam programy Fit Matki Wariatki, to też mi się dobrze ćwiczyło, ale zaczęła mnie denerwować no i tam dostęp był sztywny, co też trochę mi przeszkadzało.
Ohhh jak sie ciesze ze znalazlam wandeczke, bo teraz mam kolezanki do cwiczenia i zrzucania tluszczu z brzucha!
Ja cwiczylam kilka lat temu z Chodakowska (jak bylam duzo mlodsza, przed 30), i wtedy to na mnie bardzo dzialalo - ale potem zaczela robic coraz bardziej dziwne te treningi, zapraszac te swoja nastoletnia siostrzenice i robic z niej gwiazde i ogolnie przestaly mi sie te treningi podobac.
Teraz wracam do cwiczen i tez cwicze z Marta z Codziennie fir (piateczka, haha), jest dla mnie idealna, bo jej treningi sa stosunkowo krotkie, ok 30-40 min, jest bardzo gadatliwa i mi to akurat pomaga, bo jak ja cierpie na dywanie, to lubie, zeby ktos mnie zagadal, ma tych treningow tysiace, wiec zawsze sie cos znajdzie, i wydaje sie byc mila osoba. No i lubi Taylor Swift, ja tez, wiec juz wiadomo.
Probowalam z Lewandowska - chala totalna jak dla mnie, ja nie lubie miec tylko cwiczen wypisanach - moge sobie chatgpt o to poprosic. Probowalam tez z innymi appkami ktore po prostu wypisuja cwiczenia (Alexis jakas byla, nie pamietam, ale pamietam, ze miala na insta hashtag queenteam), probowalam z tym queen teamem na silowni i tez nie udalo mi sie wytrwac, za dlugie te programy, 1.5 godziny mi wychodzilo i trzeba bylo ciagle lazic do tej strefy wyciskania po inne ciezary, a tam zawsze siedziala zgraja facetow i sie ich krepowalam.
Wandziary! Chętnie się dowiem, czy są gdzieś na youtubie dłuższe treningi taneczne jak zumba? Chodzi mi o takie, które trwają 40-50 minut ciągiem, a nie że trzeba włączać sobie x różnych filmików
Ćwiczę z Sydney Cummings. Mam w domu dużo sprzętu, z ławeczką włącznie, u innych trenerek ten sprzęt mi się kurzył, a Sydney używa w prawie każdym treningu. Niby mozna wykupić jej plany treningowe ale wszystkie stare wyzwania ma w formie playlist na YouTube, więc można robić wedlug wlasnego samopoczucia i ustawiać sobie rest day, kiedy się chce.