Start
Mój profil

Ćwiczenia-z kim i co lubicie :)

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
ToJa12345
RoseGold

Ćwiczenia-z kim i co lubicie :)

Post autor: ToJa12345 »

Jak w temacie :fire:
Z kim lubicie ćwiczyć?
Po kim widzicie najlepsze efekty?
Może coś polecicie :)
Cwiczenia-najlepiej ogólnodostępne, bez uśmiercania przeciwnika, tłumaczenie co i jak i kiedy napinać itp
lolenson
BlondDoczep

Post autor: lolenson »

Moje subiektywne odkrycie - Paula Piotrzkowska Trening Fitness <3 Przyjemny vibe, fajne tło muzyczne, tematyczne filmiki. Testuję ćwiczenia na pośladki i wreszcie z Paulą nic mi nie strzyka w krzyżu, nie ma dziwnych kombinacji, czuję przyjemnie rozruszane mięśnie, także u mnie topka.
ToJa12345
RoseGold

Post autor: ToJa12345 »

lolenson pisze: wt kwie 07, 2026 7:02 pm Moje subiektywne odkrycie - Paula Piotrzkowska Trening Fitness <3 Przyjemny vibe, fajne tło muzyczne, tematyczne filmiki. Testuję ćwiczenia na pośladki i wreszcie z Paulą nic mi nie strzyka w krzyżu, nie ma dziwnych kombinacji, czuję przyjemnie rozruszane mięśnie, także u mnie topka.
Dziękuję. Poszukam :)
Ja kiedyś cwiczylam z Mel B, chodakowską-ale nudna gadka, aktualnie z Fit matka wariatka,ale też średnio
Alessa
Srebrna Kropeczka

Post autor: Alessa »

Ja lubię Martę Kruk z Codziennie Fit, ćwiczę z nią od 10 lat :) oczywiście z przerwami. Przez ten czas przerobiłam sporo trenerek, ale wcześniej czy później wracam do Marty :) Polecam jeszcze Penny Barnshaw i Workout With Roxanne (tutaj zwłaszcza treningi z kettlami).
Nikax94
Mokra Włoszka

Post autor: Nikax94 »

Ola Żelazo :)