Start
Mój profil

Ćwiczenia-z kim i co lubicie :)

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
ToJa12345
Kciuk

Ćwiczenia-z kim i co lubicie :)

Post autor: ToJa12345 »

Jak w temacie :fire:
Z kim lubicie ćwiczyć?
Po kim widzicie najlepsze efekty?
Może coś polecicie :)
Cwiczenia-najlepiej ogólnodostępne, bez uśmiercania przeciwnika, tłumaczenie co i jak i kiedy napinać itp
lolenson
Tritonotti

Post autor: lolenson »

Moje subiektywne odkrycie - Paula Piotrzkowska Trening Fitness <3 Przyjemny vibe, fajne tło muzyczne, tematyczne filmiki. Testuję ćwiczenia na pośladki i wreszcie z Paulą nic mi nie strzyka w krzyżu, nie ma dziwnych kombinacji, czuję przyjemnie rozruszane mięśnie, także u mnie topka.
ToJa12345
Kciuk

Post autor: ToJa12345 »

lolenson pisze: wt kwie 07, 2026 7:02 pm Moje subiektywne odkrycie - Paula Piotrzkowska Trening Fitness <3 Przyjemny vibe, fajne tło muzyczne, tematyczne filmiki. Testuję ćwiczenia na pośladki i wreszcie z Paulą nic mi nie strzyka w krzyżu, nie ma dziwnych kombinacji, czuję przyjemnie rozruszane mięśnie, także u mnie topka.
Dziękuję. Poszukam :)
Ja kiedyś cwiczylam z Mel B, chodakowską-ale nudna gadka, aktualnie z Fit matka wariatka,ale też średnio
Alessa
SushiRoll

Post autor: Alessa »

Ja lubię Martę Kruk z Codziennie Fit, ćwiczę z nią od 10 lat :) oczywiście z przerwami. Przez ten czas przerobiłam sporo trenerek, ale wcześniej czy później wracam do Marty :) Polecam jeszcze Penny Barnshaw i Workout With Roxanne (tutaj zwłaszcza treningi z kettlami).
Nikax94
Mokra Włoszka

Post autor: Nikax94 »

Ola Żelazo :)
Awatar użytkownika
kombuchawsloiku
Skarpeta Rakieta

Post autor: kombuchawsloiku »

Tak jak poprzedniczki, lubię włączyć sobie coś z Codziennie Fit albo Oli Żelazo. Fajne treningi ma też Agata Zając. Jeśli chcę coś z muzyką, to Zuzdmi ma tego dużo. Fajne rzeczy, ale już typowo taneczne można znaleźć na kanale Dance Jam.
alhambra1
Modna

Post autor: alhambra1 »

Juice & Toya - uwielbiam ich treningi
Hops_Hops
GreckieWakacje

Post autor: Hops_Hops »

O! Ja tez lubię Martę z Codziennie Fit.
Wcześniej próbowałam ćwiczyć z apką Anki Lewandowskiej, ale no za nic mi nie siadła, denerwowały mnie przerwy na logowanie cięzaru i zacinał mi się stoper/ albo coś tam innego nie działało. Ja jednak lubię ćwiczyć jak ktoś też ćwiczy na ekranie :') Dawno temu miałam programy Fit Matki Wariatki, to też mi się dobrze ćwiczyło, ale zaczęła mnie denerwować no i tam dostęp był sztywny, co też trochę mi przeszkadzało.
Awatar użytkownika
nulka09
Gacie z oceanu

Post autor: nulka09 »

Ohhh jak sie ciesze ze znalazlam wandeczke, bo teraz mam kolezanki do cwiczenia i zrzucania tluszczu z brzucha!
Ja cwiczylam kilka lat temu z Chodakowska (jak bylam duzo mlodsza, przed 30), i wtedy to na mnie bardzo dzialalo - ale potem zaczela robic coraz bardziej dziwne te treningi, zapraszac te swoja nastoletnia siostrzenice i robic z niej gwiazde i ogolnie przestaly mi sie te treningi podobac.

Teraz wracam do cwiczen i tez cwicze z Marta z Codziennie fir (piateczka, haha), jest dla mnie idealna, bo jej treningi sa stosunkowo krotkie, ok 30-40 min, jest bardzo gadatliwa i mi to akurat pomaga, bo jak ja cierpie na dywanie, to lubie, zeby ktos mnie zagadal, ma tych treningow tysiace, wiec zawsze sie cos znajdzie, i wydaje sie byc mila osoba. No i lubi Taylor Swift, ja tez, wiec juz wiadomo.

Probowalam z Lewandowska - chala totalna jak dla mnie, ja nie lubie miec tylko cwiczen wypisanach - moge sobie chatgpt o to poprosic. Probowalam tez z innymi appkami ktore po prostu wypisuja cwiczenia (Alexis jakas byla, nie pamietam, ale pamietam, ze miala na insta hashtag queenteam), probowalam z tym queen teamem na silowni i tez nie udalo mi sie wytrwac, za dlugie te programy, 1.5 godziny mi wychodzilo i trzeba bylo ciagle lazic do tej strefy wyciskania po inne ciezary, a tam zawsze siedziala zgraja facetow i sie ich krepowalam.
Sorry za brak polskich znakow! <3
kaja_kw
Mokra Włoszka

Post autor: kaja_kw »

Ja lubię ćwiczyć z madfit i fit by mik :)
kulaula123
Siatkarka

Post autor: kulaula123 »

A polecacie kogoś do treningów mobility? <3
polarisa
Tritonotti

Post autor: polarisa »

kaja_kw pisze: pt maja 22, 2026 12:35 pm Ja lubię ćwiczyć z madfit i fit by mik :)
Ja też ostatnio często ćwiczę z madfit :good:
Awatar użytkownika
Shellerina
Mokra Włoszka

Post autor: Shellerina »

Wandziary! Chętnie się dowiem, czy są gdzieś na youtubie dłuższe treningi taneczne jak zumba? :) Chodzi mi o takie, które trwają 40-50 minut ciągiem, a nie że trzeba włączać sobie x różnych filmików :)
ninaj
RoyalBaby

Post autor: ninaj »

kulaula123 pisze: ndz maja 24, 2026 6:22 pm A polecacie kogoś do treningów mobility? <3
Ja polecam Julia Reppel i Nicole Pearce (pierwsza nie gada, druga gada bez muzyki)
Eisblume19
RoyalBaby

Post autor: Eisblume19 »

Czy możecie polecić jakieś kanały z ćwiczeniami z gumami/hantlami? Najlepiej w miarę krótkie treningi.
YarisGirl
BlondDoczep

Post autor: YarisGirl »

dla mnie tylko madfit wystarcza, jestem wierna od pandemii, mam appke i jest tam wszystko czego potrzebuję :)
MayaMarie
RoyalBaby

Post autor: MayaMarie »

Treningi z Agatą Zając <3
Joga z Kassandrą (dawno temu z Adrienne, ale odkąd stałam się lepsza przerzuciłam się na Kassandrę <3 )
Pilates z Flow with Mira
crystalorchid
GreckieWakacje

Post autor: crystalorchid »

Ćwiczę z Sydney Cummings. Mam w domu dużo sprzętu, z ławeczką włącznie, u innych trenerek ten sprzęt mi się kurzył, a Sydney używa w prawie każdym treningu. Niby mozna wykupić jej plany treningowe ale wszystkie stare wyzwania ma w formie playlist na YouTube, więc można robić wedlug wlasnego samopoczucia i ustawiać sobie rest day, kiedy się chce.
Dorothea
RoyalBaby

Post autor: Dorothea »

A możecie polecić kogoś kto robi krótkie (max do 40min, najlepiej do 30min) treningi?