Start
Mój profil

Fitedo - nowa apka od Kota, Ihnatowicz i spolki

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Agacek
RoyalBaby

Re: Fitedo - nowa apka od Kota, Ihnatowicz i spolki

Post autor: Agacek »

Mnie z kolei ostatnio Kot odpycha. I te jego przepisy „miazga, sztos, najlepsze” i ciągle wrzuca na stories, że wymyślił absolutnie rozwalający czachę przepis na omlet ze skyrem. Ale też z tego powodu przestałam obserwować Lenartowicz, bo ona też tylko podkreślała jaka jest „naj…”
Kupiłam raz jego dietę, nie podobało mi się, że nie zużywa się produktów do końca
Alaja321
RoyalBaby

Post autor: Alaja321 »

buszkaokruszka pisze: wt kwie 21, 2026 1:09 pm Ja też się mocno zastanawiam nad zaprzestaniem obserwowania, ale czasami wpadają ciekawe rolki z przepisami i to jedyna rzecz, która mnie Jeszcze tam trzyma.

Btw. Staram się wyciszać albo przeskakiwać często story, bo strasznie mnie odrzuca mlaskanie i żucie podczas posiłków Pauliny albo wiecznie podciąganie nosem wypowiadając się.
To są kradzione rolki od vegangirlboss
Awatar użytkownika
latinaplatina
RoyalBaby

Post autor: latinaplatina »

BTW, Fitedo jeszcze w ogóle działa? Sociale im umarły chyba...
anakonda2000
LouiBag

Post autor: anakonda2000 »

Przecież rolki Kota, Ihnatowicz zresztą też to kopie zagranicznych twórców. Nic własnego pomysłu na siebie.
Aga2
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Aga2 »

Tymczasem Paula: dom w Warszawie, jakieś mieszkania, mieszkanie w Hiszpanii, wyjazdy co chwilę po 30. XD
Załączniki
fw_1778494802028.jpg
fw_1778494802028.jpg (113.87 KiB) Przejrzano 692 razy
buszkaokruszka
Channelka

Post autor: buszkaokruszka »

Nie macie wrażenia, że ten zachwalany zabieg liposukcji podbródka, o którym było milion postów, to była jakaś współpraca? Przecież efektów zero, a mam wrażenie, że jest większy, niż kilka lat temu.
Alaja321
RoyalBaby

Załamuje mnie ta laska. Wszystkim. Swoim stylem, sposobem wypowiedzi, ciągłą prywatą i jechaniem ciągle na tym samym.. Chciałabym posłuchać jakiegoś żywieniowego live q&a z jej udziałem xddd Coś mi się wydaje, że to nie jest takie "Ferrari wśród dietetyków" jak to ktoś o niej ostatnio napisał XDDDD Nie błyska wiedzą.
buszkaokruszka
Channelka

Dokładnie.
Kiedyś wspominała, że studia na dietetyce to był przypadek i nie miała zajawki. Później się wkręciła. Ale leczenie i prowadzenie pacjentów stało się średnio pociągające, kiedy można robić hajs będąc wspólniczką HL, nagrywać rolki z tymi samymi przepisami ze skyra i na oznaczaniu się z influ. Nie odejmuje jej tego, że to również ciężka praca, ale merytorycznie to słabiutko wygląda. Wstrzeliła się w dobry czas na IG, zyskała rozpoznawalność jako dietetyczka i przebranżowiła się.

Nie zrobi lajwa, bo jej wiedza jest już nieaktualna. Od dawna nie prowadzi pacjentów, influ chyba też nie, bo zniknął opis w bio. 😂

Ale dzisiaj w karuzeli musiała zaznaczyć, że jej książka była oznaczana na największych profilach influ i że prowadziła Adama Małysza. No, trzymajcie mnie.
Kaktusowybiwak
RoyalBaby

Post autor: Kaktusowybiwak »

buszkaokruszka pisze: ndz maja 24, 2026 4:42 pm Dokładnie.
Kiedyś wspominała, że studia na dietetyce to był przypadek i nie miała zajawki. Później się wkręciła. Ale leczenie i prowadzenie pacjentów stało się średnio pociągające, kiedy można robić hajs będąc wspólniczką HL, nagrywać rolki z tymi samymi przepisami ze skyra i na oznaczaniu się z influ. Nie odejmuje jej tego, że to również ciężka praca, ale merytorycznie to słabiutko wygląda. Wstrzeliła się w dobry czas na IG, zyskała rozpoznawalność jako dietetyczka i przebranżowiła się.

Nie zrobi lajwa, bo jej wiedza jest już nieaktualna. Od dawna nie prowadzi pacjentów, influ chyba też nie, bo zniknął opis w bio. 😂

Ale dzisiaj w karuzeli musiała zaznaczyć, że jej książka była oznaczana na największych profilach influ i że prowadziła Adama Małysza. No, trzymajcie mnie.
Coś w tym musi być bo ona niby prowadziła kilka znanych influ w walce z różnymi problemami/ chorobami a jak czasami Ci influ się wypowiadają to nie mówią że to zasługa Pauliny ale kogoś innego.
Też mnie zaczęła irytować, bo nic nowego na insta nie wnosi, nie chce oglądać rolek z córką od tyłu i mężem z którym się kłóci i potrafi być chamski na rolkach- ona zresztą też wg mnie jest bardzo niemiła. Najbardziej wkurzały mnie jej stories o godzinie 10- czy ty już biegałeś/ ćwiczyłeś? Jesli nie to się rusz itp. Jak mam o tej porze ćwiczyć jak pracuje od 7 do 15 albo i dłużej. Rady z dupy ale nie dla szaraka pracującego po min 8h dziennie który wraca z pracy zmęczony i na czas na ćwiczenia taaaaa
Alaja321
RoyalBaby

Te jej stylówki.. Chyba dziecko ją ubiera
buszkaokruszka
Channelka

Alaja321 pisze: pn cze 01, 2026 9:14 am Te jej stylówki.. Chyba dziecko ją ubiera
Masz na myśli wakacyjną stylowke w kapeluszu i tej pięknej sukience z rolki o lodach? 😂😂
Alaja321
RoyalBaby

buszkaokruszka pisze: pn cze 01, 2026 6:46 pm Masz na myśli wakacyjną stylowke w kapeluszu i tej pięknej sukience z rolki o lodach? 😂😂
Tę z see blogers z chlebakiem na głowie xdd A w sumie to wszystkie..
ginggerx
RóżowePolo

Post autor: ginggerx »

Czy ktoś z was brał od nich dietę ? Czy to jest w ogóle warte swojej ceny? Czy ktoś może się wypowiedzieć czy faktycznie pomogło mu to w poprawie zdrowia i wagi? :P
Nat91
Mokra Włoszka

Post autor: Nat91 »

anakonda2000 pisze: pt maja 01, 2026 2:49 pm Przecież rolki Kota, Ihnatowicz zresztą też to kopie zagranicznych twórców. Nic własnego pomysłu na siebie.

Dzisiaj rolka z Barbie też kradziona …