Start
Mój profil

Fitedo - nowa apka od Kota, Ihnatowicz i spolki

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Agacek
RoyalBaby

Re: Fitedo - nowa apka od Kota, Ihnatowicz i spolki

Post autor: Agacek »

Mnie z kolei ostatnio Kot odpycha. I te jego przepisy „miazga, sztos, najlepsze” i ciągle wrzuca na stories, że wymyślił absolutnie rozwalający czachę przepis na omlet ze skyrem. Ale też z tego powodu przestałam obserwować Lenartowicz, bo ona też tylko podkreślała jaka jest „naj…”
Kupiłam raz jego dietę, nie podobało mi się, że nie zużywa się produktów do końca
Alaja321
RoyalBaby

Post autor: Alaja321 »

buszkaokruszka pisze: wt kwie 21, 2026 1:09 pm Ja też się mocno zastanawiam nad zaprzestaniem obserwowania, ale czasami wpadają ciekawe rolki z przepisami i to jedyna rzecz, która mnie Jeszcze tam trzyma.

Btw. Staram się wyciszać albo przeskakiwać często story, bo strasznie mnie odrzuca mlaskanie i żucie podczas posiłków Pauliny albo wiecznie podciąganie nosem wypowiadając się.
To są kradzione rolki od vegangirlboss
Awatar użytkownika
latinaplatina
RoyalBaby

Post autor: latinaplatina »

BTW, Fitedo jeszcze w ogóle działa? Sociale im umarły chyba...
anakonda2000
LouiBag

Post autor: anakonda2000 »

Przecież rolki Kota, Ihnatowicz zresztą też to kopie zagranicznych twórców. Nic własnego pomysłu na siebie.
Aga2
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Aga2 »

Tymczasem Paula: dom w Warszawie, jakieś mieszkania, mieszkanie w Hiszpanii, wyjazdy co chwilę po 30. XD
Załączniki
fw_1778494802028.jpg
fw_1778494802028.jpg (113.87 KiB) Przejrzano 179 razy
buszkaokruszka
RóżowePolo

Post autor: buszkaokruszka »

Nie macie wrażenia, że ten zachwalany zabieg liposukcji podbródka, o którym było milion postów, to była jakaś współpraca? Przecież efektów zero, a mam wrażenie, że jest większy, niż kilka lat temu.
Alaja321
RoyalBaby

Post autor: Alaja321 »

Załamuje mnie ta laska. Wszystkim. Swoim stylem, sposobem wypowiedzi, ciągłą prywatą i jechaniem ciągle na tym samym.. Chciałabym posłuchać jakiegoś żywieniowego live q&a z jej udziałem xddd Coś mi się wydaje, że to nie jest takie "Ferrari wśród dietetyków" jak to ktoś o niej ostatnio napisał XDDDD Nie błyska wiedzą.