Mnie z kolei ostatnio Kot odpycha. I te jego przepisy „miazga, sztos, najlepsze” i ciągle wrzuca na stories, że wymyślił absolutnie rozwalający czachę przepis na omlet ze skyrem. Ale też z tego powodu przestałam obserwować Lenartowicz, bo ona też tylko podkreślała jaka jest „naj…”
Kupiłam raz jego dietę, nie podobało mi się, że nie zużywa się produktów do końca
Fitedo - nowa apka od Kota, Ihnatowicz i spolki
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryTo są kradzione rolki od vegangirlbossbuszkaokruszka pisze: ↑wt kwie 21, 2026 1:09 pm Ja też się mocno zastanawiam nad zaprzestaniem obserwowania, ale czasami wpadają ciekawe rolki z przepisami i to jedyna rzecz, która mnie Jeszcze tam trzyma.
Btw. Staram się wyciszać albo przeskakiwać często story, bo strasznie mnie odrzuca mlaskanie i żucie podczas posiłków Pauliny albo wiecznie podciąganie nosem wypowiadając się.
- latinaplatina
- RoyalBaby
BTW, Fitedo jeszcze w ogóle działa? Sociale im umarły chyba...
-
anakonda2000
- LouiBag
Przecież rolki Kota, Ihnatowicz zresztą też to kopie zagranicznych twórców. Nic własnego pomysłu na siebie.
-
buszkaokruszka
- RóżowePolo
Nie macie wrażenia, że ten zachwalany zabieg liposukcji podbródka, o którym było milion postów, to była jakaś współpraca? Przecież efektów zero, a mam wrażenie, że jest większy, niż kilka lat temu.
Załamuje mnie ta laska. Wszystkim. Swoim stylem, sposobem wypowiedzi, ciągłą prywatą i jechaniem ciągle na tym samym.. Chciałabym posłuchać jakiegoś żywieniowego live q&a z jej udziałem xddd Coś mi się wydaje, że to nie jest takie "Ferrari wśród dietetyków" jak to ktoś o niej ostatnio napisał XDDDD Nie błyska wiedzą.