Start
Mój profil

Nudna praca

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
robert_giertych
RoyalBaby

Nudna praca

Post autor: robert_giertych »

Hej,
mam dość nudną biurową pracę i nie mam za wiele do roboty.
Chciałabym zminimalizować uczucie marnowania czasu, ponieważ aktualnie nie mam możliwości zmiany pracy.
Czy znacie jakieś fajne platformy (mogą być płatne) do nauki języków albo może jakieś inne kursy poszerzające kompetencje, które można sobie robić podczas pracy?
Może ktoś też ma nudną pracę i podzieli się swoimi sposobami na to by czas szybciej płynął + bez uczucia uwsteczniania się.
Z góry dzięki :)
Awatar użytkownika
berry blast
DramaQueen

Post autor: berry blast »

robert_giertych pisze: czw sty 08, 2026 2:32 pm Hej,
mam dość nudną biurową pracę i nie mam za wiele do roboty.
Chciałabym zminimalizować uczucie marnowania czasu, ponieważ aktualnie nie mam możliwości zmiany pracy.
Czy znacie jakieś fajne platformy (mogą być płatne) do nauki języków albo może jakieś inne kursy poszerzające kompetencje, które można sobie robić podczas pracy?
Może ktoś też ma nudną pracę i podzieli się swoimi sposobami na to by czas szybciej płynął + bez uczucia uwsteczniania się.
można sobie na przykład Wandę poczytać.
oliw33ka
Migocząca Świeczka

Post autor: oliw33ka »

a gdzie pracujesz?
marze o nudnej pracy
Awatar użytkownika
odpalskreta
Samarka

Post autor: odpalskreta »

robert_giertych pisze: czw sty 08, 2026 2:32 pm Może ktoś też ma nudną pracę i podzieli się swoimi sposobami na to by czas szybciej płynął + bez uczucia uwsteczniania się.
Też mam nudną pracę, ja sobie czytam książki, oglądam yt i przeglądam sociale xd
onlyczytam
Channelka

Post autor: onlyczytam »

Idź na studia online.
onlyczytam
Channelka

Post autor: onlyczytam »

oliw33ka pisze: śr sty 21, 2026 2:36 pm a gdzie pracujesz?
marze o nudnej pracy
Wbrew pozorom "nudna" praca czyli siedzenie, nic nie robienie jest naprawdę męczarnią. Człowiek potrafi być bardziej zmęczony niż pracą fizyczną.
123wiosna123
Luźny dzień ze mną

Post autor: 123wiosna123 »

onlyczytam pisze: pn cze 08, 2026 2:04 pm Wbrew pozorom "nudna" praca czyli siedzenie, nic nie robienie jest naprawdę męczarnią. Człowiek potrafi być bardziej zmęczony niż pracą fizyczną.
Tez tak myślałam i zmieniłam taka nudna prace na taką pełna wyzwań. Dziękuję bardzo, cały czas żałuję jak głupio zrobilam
Pilu
Mokra Włoszka

Post autor: Pilu »

123wiosna123 pisze: pn cze 08, 2026 3:16 pm Tez tak myślałam i zmieniłam taka nudna prace na taką pełna wyzwań. Dziękuję bardzo, cały czas żałuję jak głupio zrobilam
I jedno i drugie moze doprowadzic bardzo szybko do wypalenia.
Kiedy mialam bardzo malo pracy, a musialam 1.5h jechac do biura, i potem z powrotem do domu 1.5h to na nic juz nie mialam sily. A przeciez w pociagu tylko siedzialam, sluchalam muzyki, w pracy malo co robilam wiec czym sie tu zmeczyc? Zasiedzenie i brak wysilku umyslowego lub fizycznego tak wlasnie na ludzi dziala.

A czym Ty sie zajmujesz?