Batony proteinowe
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryBatony proteinowe
Jakie batony proteinowe wam najbardziej smakują? Jadłam ostatnio brownie proteinowe z Rossmanna ale było bardzo słodkie, taki ulep.Polecacie jakieś?
-
kaarolinkaaxp
- SushiRoll
Vitanella Protein z Biedronki. Chociaż ja do takich batonów podchodzę sceptycznie i traktuje jak normalne słodycze. Wiem, że pod względem makro wypadają lepiej ale kalorii mają tak samo dużo
Go protein czekoladowy i waniliowy, konsystencja rozpuszczalnej gumy do żucia. Ale bardzo rzadko je jem.
mam swój przepis: biorę masło orzechowe, mleko w proszku , kakao, banana i blenduję, a potem wkładam do lodówki.
Nie podam Ci proporcji, na oko.
mam swój przepis: biorę masło orzechowe, mleko w proszku , kakao, banana i blenduję, a potem wkładam do lodówki.
Nie podam Ci proporcji, na oko.
-
FikolMikol
- Parzucha
Z Lidla są przepyszne, wszystkie smaki, ok 5zl
- Echoidalia
- Currently:home
Rzadko po nie sięgam, właśnie że względu na ilość kalorii. To dla mnie również słodycze jakby nie było, a muszę się ich wystrzegać, bo mam pociąg do nich , niestety...
Wczoraj jadłam Dzik kokosowy. Nie polecam. Mdły I słodki. Nie w mój guście, choć lubię kokosowe słodycze.
Wczoraj jadłam Dzik kokosowy. Nie polecam. Mdły I słodki. Nie w mój guście, choć lubię kokosowe słodycze.
- AnnaBantrat
- Naczelny Zapierdalacz
Mi jedynie smakował Go protein, ten czekoladowy z guaraną - smakował jak snickers. Już chyba wolę zjeść skyr z orzechami i owocami.
- latinaplatina
- RoyalBaby
Ja sięgam od czasu do czasu, ale baton batonowi nierówny. Be Raw ma fajne, np. smak Salty Peanut (zielony). Z dobrej kalorii też Proteina dobrze smakuje. No i Raw-Bite, ale są drogie. GO On odpadają u mnie - mega smaczne, ale składy na prawdę odbiegają od oczekiwań.
Wiadomo że idąc do sklepu mając ochotę na coś słodkiego ale w miarę zdrowego spozymy na dział bio,protein,fit wszystko ok byle czytać skład bo nawet jeśli ten proteinowy batonik będzie miał te 4gram białka więcej od snikersa.. to sory,
Po1 te zamienniki nie są tak smaczne jak oryginał, też nie chodzi o to żeby zamaist batonika kupować se kawał salami xD
Robienie zdrowych batoników w domku to fajny patent ale jest jeden mały problem,to trwa,a też nie opyla się robić jednego batonika tylko zrobi się ich całą blachę! A co. A tym idzie jak sami wiemy
wszystko zjemy od razu hihi
Jest ochota na słodyczą to se skręcić szejka z białkiem bananem i truskawkami i masła ja np, mamy litra pycha słodkiego ZDROWEGO a nie 40g byle czego
Po1 te zamienniki nie są tak smaczne jak oryginał, też nie chodzi o to żeby zamaist batonika kupować se kawał salami xD
Robienie zdrowych batoników w domku to fajny patent ale jest jeden mały problem,to trwa,a też nie opyla się robić jednego batonika tylko zrobi się ich całą blachę! A co. A tym idzie jak sami wiemy
Jest ochota na słodyczą to se skręcić szejka z białkiem bananem i truskawkami i masła ja np, mamy litra pycha słodkiego ZDROWEGO a nie 40g byle czego