Start
Mój profil

Batony proteinowe

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
martisz
LouiBag

Batony proteinowe

Post autor: martisz »

Jakie batony proteinowe wam najbardziej smakują? Jadłam ostatnio brownie proteinowe z Rossmanna ale było bardzo słodkie, taki ulep.Polecacie jakieś?
kaarolinkaaxp
SushiRoll

Post autor: kaarolinkaaxp »

martisz pisze: pn kwie 14, 2025 7:40 pm Jakie batony proteinowe wam najbardziej smakują? Jadłam ostatnio brownie proteinowe z Rossmanna ale było bardzo słodkie, taki ulep.Polecacie jakieś?
Vitanella Protein z Biedronki. Chociaż ja do takich batonów podchodzę sceptycznie i traktuje jak normalne słodycze. Wiem, że pod względem makro wypadają lepiej ale kalorii mają tak samo dużo
Aneti1991
Koczkodan

Post autor: Aneti1991 »

Nie polecam żadnych batonów proteinowych ani innych proteinowych produktów, rozwalają jelita
Wuwunia
RiczAsFak

Post autor: Wuwunia »

Go protein czekoladowy i waniliowy, konsystencja rozpuszczalnej gumy do żucia. Ale bardzo rzadko je jem.
mam swój przepis: biorę masło orzechowe, mleko w proszku , kakao, banana i blenduję, a potem wkładam do lodówki.
Nie podam Ci proporcji, na oko.
FikolMikol
Parzucha

Post autor: FikolMikol »

Z Lidla są przepyszne, wszystkie smaki, ok 5zl
Awatar użytkownika
Echoidalia
Currently:home

Post autor: Echoidalia »

Rzadko po nie sięgam, właśnie że względu na ilość kalorii. To dla mnie również słodycze jakby nie było, a muszę się ich wystrzegać, bo mam pociąg do nich , niestety...
Wczoraj jadłam Dzik kokosowy. Nie polecam. Mdły I słodki. Nie w mój guście, choć lubię kokosowe słodycze.
Awatar użytkownika
AnnaBantrat
Naczelny Zapierdalacz

Post autor: AnnaBantrat »

Mi jedynie smakował Go protein, ten czekoladowy z guaraną - smakował jak snickers. Już chyba wolę zjeść skyr z orzechami i owocami.
astronautka123

Post autor: astronautka123 »

Aneti1991 pisze: czw maja 08, 2025 8:28 pm Nie polecam żadnych batonów proteinowych ani innych proteinowych produktów, rozwalają jelita
Jak zjesz raz na jakiś czas też rozwalają? Już nie powtarzamy bez myślenia frazesów.
Awatar użytkownika
latinaplatina
RoyalBaby

Post autor: latinaplatina »

Ja sięgam od czasu do czasu, ale baton batonowi nierówny. Be Raw ma fajne, np. smak Salty Peanut (zielony). Z dobrej kalorii też Proteina dobrze smakuje. No i Raw-Bite, ale są drogie. GO On odpadają u mnie - mega smaczne, ale składy na prawdę odbiegają od oczekiwań.
nat33
Bagietka z szarlott

Post autor: nat33 »

Sportyfeel - szczególnie niebieski Neo, ja zawsze widzę w Lidlu
Awatar użytkownika
Suplex
Channelka

Post autor: Suplex »

Te batony to scam, lepiej kupić jakieś orzeszki,jogurt,owoc :)
Awatar użytkownika
Suplex
Channelka

Post autor: Suplex »

Wiadomo że idąc do sklepu mając ochotę na coś słodkiego ale w miarę zdrowego spozymy na dział bio,protein,fit wszystko ok byle czytać skład bo nawet jeśli ten proteinowy batonik będzie miał te 4gram białka więcej od snikersa.. to sory,

Po1 te zamienniki nie są tak smaczne jak oryginał, też nie chodzi o to żeby zamaist batonika kupować se kawał salami xD

Robienie zdrowych batoników w domku to fajny patent ale jest jeden mały problem,to trwa,a też nie opyla się robić jednego batonika tylko zrobi się ich całą blachę! A co. A tym idzie jak sami wiemy :) wszystko zjemy od razu hihi

Jest ochota na słodyczą to se skręcić szejka z białkiem bananem i truskawkami i masła ja np, mamy litra pycha słodkiego ZDROWEGO a nie 40g byle czego