Start
Mój profil

Batony proteinowe

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
martisz
BlondDoczep

Batony proteinowe

Post autor: martisz »

Jakie batony proteinowe wam najbardziej smakują? Jadłam ostatnio brownie proteinowe z Rossmanna ale było bardzo słodkie, taki ulep.Polecacie jakieś?
kaarolinkaaxp
SushiRoll

Post autor: kaarolinkaaxp »

martisz pisze: pn kwie 14, 2025 7:40 pm Jakie batony proteinowe wam najbardziej smakują? Jadłam ostatnio brownie proteinowe z Rossmanna ale było bardzo słodkie, taki ulep.Polecacie jakieś?
Vitanella Protein z Biedronki. Chociaż ja do takich batonów podchodzę sceptycznie i traktuje jak normalne słodycze. Wiem, że pod względem makro wypadają lepiej ale kalorii mają tak samo dużo
Aneti1991
Skarpeta Rakieta

Post autor: Aneti1991 »

Nie polecam żadnych batonów proteinowych ani innych proteinowych produktów, rozwalają jelita
Wuwunia
RealDiamond

Post autor: Wuwunia »

Go protein czekoladowy i waniliowy, konsystencja rozpuszczalnej gumy do żucia. Ale bardzo rzadko je jem.
mam swój przepis: biorę masło orzechowe, mleko w proszku , kakao, banana i blenduję, a potem wkładam do lodówki.
Nie podam Ci proporcji, na oko.
FikolMikol
Currently: planning drama

Post autor: FikolMikol »

Z Lidla są przepyszne, wszystkie smaki, ok 5zl
Awatar użytkownika
Echoidalia
HottStripper

Post autor: Echoidalia »

Rzadko po nie sięgam, właśnie że względu na ilość kalorii. To dla mnie również słodycze jakby nie było, a muszę się ich wystrzegać, bo mam pociąg do nich , niestety...
Wczoraj jadłam Dzik kokosowy. Nie polecam. Mdły I słodki. Nie w mój guście, choć lubię kokosowe słodycze.