Batony proteinowe
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryBatony proteinowe
Jakie batony proteinowe wam najbardziej smakują? Jadłam ostatnio brownie proteinowe z Rossmanna ale było bardzo słodkie, taki ulep.Polecacie jakieś?
-
kaarolinkaaxp
- SushiRoll
Vitanella Protein z Biedronki. Chociaż ja do takich batonów podchodzę sceptycznie i traktuje jak normalne słodycze. Wiem, że pod względem makro wypadają lepiej ale kalorii mają tak samo dużo
Go protein czekoladowy i waniliowy, konsystencja rozpuszczalnej gumy do żucia. Ale bardzo rzadko je jem.
mam swój przepis: biorę masło orzechowe, mleko w proszku , kakao, banana i blenduję, a potem wkładam do lodówki.
Nie podam Ci proporcji, na oko.
mam swój przepis: biorę masło orzechowe, mleko w proszku , kakao, banana i blenduję, a potem wkładam do lodówki.
Nie podam Ci proporcji, na oko.
-
FikolMikol
- Currently: planning drama
Z Lidla są przepyszne, wszystkie smaki, ok 5zl
- Echoidalia
- HottStripper
Rzadko po nie sięgam, właśnie że względu na ilość kalorii. To dla mnie również słodycze jakby nie było, a muszę się ich wystrzegać, bo mam pociąg do nich , niestety...
Wczoraj jadłam Dzik kokosowy. Nie polecam. Mdły I słodki. Nie w mój guście, choć lubię kokosowe słodycze.
Wczoraj jadłam Dzik kokosowy. Nie polecam. Mdły I słodki. Nie w mój guście, choć lubię kokosowe słodycze.