Hmmm, a jak często można go stosować??
Nigdy nie próbowałam, a czytam teraz, że jest b. silny...
Hmmm, a jak często można go stosować??
Nie wiem, nie stosowałam, ale myślę że raz-dwa razy w tyg można. U Lulipeksy na insta 4ty filmik od góry jest o chelatowaniu, zobacz sobie. Co prawda nie mówi w nim o ściągnięciu koloru, ale on oczyszcza włosy, może spróbuj.MelaniaBella pisze: ↑pt kwie 17, 2026 6:40 am Hmmm, a jak często można go stosować??
Nigdy nie próbowałam, a czytam teraz, że jest b. silny...
Musisz wybierać delikatne i nawilżające składy. Są różne linie o nazwach -> po keratynie/botoksie. Np. Cocochoco. Szampony z sls/sles omijaj, bo szybciej usuną efekt wygładzenia.
Pomóc mogą różne kremy wygładzające, odżywki bez spłukiwania z emolientami, suszenie na szczotkę, serum silikonowe na końcówki. Jeśli włoski są przy nasadzie to możesz użyć kremu termoochronnego, albo właśnie wygładzającego w małej ilości by nie obciążyć u nasadyAModokh pisze: ↑pt kwie 24, 2026 7:41 pm Hey, po covidzie długo regenerowałam włosy używałam różnych produktów i olejków i ogólnie stały się dużo lepsze. Ale ostatnio przyjrzałam im się dokładniej i zauważyłam dużo krótkich odstających włoskówi teraz nie mogę tego odzobaczyć. Chciałabym uzyskać bardziej gładki, przyklapnięty efekt. Czy ktoś ma jakieś rady, co można z tym zrobić?
Dziękuję bardzosarka255 pisze: ↑sob kwie 25, 2026 1:53 pm Pomóc mogą różne kremy wygładzające, odżywki bez spłukiwania z emolientami, suszenie na szczotkę, serum silikonowe na końcówki. Jeśli włoski są przy nasadzie to możesz użyć kremu termoochronnego, albo właśnie wygładzającego w małej ilości by nie obciążyć u nasady![]()