lek
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: lek
A jak skutki uboczne u was na MJ? Mi lekarz kazał z grubej rury zacząć od dawki 5mg i kuuurde myślałam, że umieram
Po pierwszej dawce miałam 2 dni taką dziwną tkliwość ciała, ustało na 3 dni i zaczęły się jakieś dziwne stany lękowe, myślałam, że oszaleję sama ze sobą, wzięłam następną dawkę i lęki się uspokoiły po 2 dniach to zaczęła sie biegunka, wymioty, dzisiaj w nocy myślałam, że już po mnie, strasznie bolała mnie górna część brzucha… teraz już jest w miarę okej, ale boję się w niedzielę brać kolejną dawkę, jak to jest taki rollercoaster, myślałam żeby zmiękczyć na 2,5. Jak to u was wygląda? Organizm się przyzwyczaił?
- IrlandkazWarszawy
- Beżowa
0 skutkow ubocznych, u kolezanki tak samo.Alexkkkkk pisze: ↑czw kwie 09, 2026 12:12 pm A jak skutki uboczne u was na MJ? Mi lekarz kazał z grubej rury zacząć od dawki 5mg i kuuurde myślałam, że umieramPo pierwszej dawce miałam 2 dni taką dziwną tkliwość ciała, ustało na 3 dni i zaczęły się jakieś dziwne stany lękowe, myślałam, że oszaleję sama ze sobą, wzięłam następną dawkę i lęki się uspokoiły po 2 dniach to zaczęła sie biegunka, wymioty, dzisiaj w nocy myślałam, że już po mnie, strasznie bolała mnie górna część brzucha… teraz już jest w miarę okej, ale boję się w niedzielę brać kolejną dawkę, jak to jest taki rollercoaster, myślałam żeby zmiękczyć na 2,5. Jak to u was wygląda? Organizm się przyzwyczaił?
-
Berry.samba
- Dieta 600 kcal
Brzmi jak otyłość kortyzolowa (dół brzucha). Ile masz lat? Jak twoje hormony? Jesz śniadania, wysypiasz się?Justir pisze: ↑sob mar 07, 2026 10:38 pm Mam "tylko" 10 kg nadwagi, bmi 24,9 czyli na granicy z nadwagą. Nie mogę zrzucić tych kilogramów mimo że jestem na diecie (zero cukrów, przetworzonych, smażonych, nawet pieczywa nie jem). Myślicie, że w takiej sytuacji jest sens sięgnąć po lek? Większość tłuszczu mam w dolnej części brzucha.
Po 2 najmniejszej dawce leku W na w zrobiłam sobie śniadanie i po 1/2 zrobiło mi się niedobrze, bo już się najadłam, a chciałam dokończyć no bo przecież talerz zostawia się pustyAlexkkkkk pisze: ↑czw kwie 09, 2026 12:12 pm A jak skutki uboczne u was na MJ? Mi lekarz kazał z grubej rury zacząć od dawki 5mg i kuuurde myślałam, że umieramPo pierwszej dawce miałam 2 dni taką dziwną tkliwość ciała, ustało na 3 dni i zaczęły się jakieś dziwne stany lękowe, myślałam, że oszaleję sama ze sobą, wzięłam następną dawkę i lęki się uspokoiły po 2 dniach to zaczęła sie biegunka, wymioty, dzisiaj w nocy myślałam, że już po mnie, strasznie bolała mnie górna część brzucha… teraz już jest w miarę okej, ale boję się w niedzielę brać kolejną dawkę, jak to jest taki rollercoaster, myślałam żeby zmiękczyć na 2,5. Jak to u was wygląda? Organizm się przyzwyczaił?