Zapytaj facetów czy jakby mieli nieograniczony dostęp do kasy i nie musieliby pracowac to poszliby do roboty. Oczywiście ze nie. Także nie wiem co to ma do tego ze kobiety nie sa stworzone do pracy.Malutka84 pisze: ↑wt kwie 07, 2026 11:16 am Ja też jakbym mogła, to przestałabym chodzic do pracy, mało tego większość moich koleżanek z pracy narzeka ciągle na to, że nie chce tam być (a prace mamy fajną, ciekawą i rozwijającą) - także z tą teorią, że kobiety nie są stworzone do pracy... może jednak coś w tym jestz resztą jak świat światem baby opiekowały się ogniskiem domowym, a faceci zapewniali żywność i schronienie, ale teraz na siłę próbuje się udowodnić, że jest inaczej
no nic, koniec off topu z mojej strony, idę (o ironio) posprzątać dom i zająć się dziećmi
miłego dnia!
Całe szczęście ze obecnie jest inaczej i skończyło sie to co bylo jak swiat światem. Mysle ze tez zmieniłabyś zdanie gdybyś siedziała w domu zajmując sie ogniskiem domowym i dostając regularny wpierdol od meza niemając gdzie uciec i za co. No ale szkoda ze obecnie na sile próbuje sie udowodnić ze to bylo zle. Wielka szkoda xddd