Jasne, rozumiem. Na pewno czytają. Cygan robi nagle kolejny raz placek hahaha prymityw do kwadratu. Chętnie dołączę.Magellan pisze: ↑wt sty 20, 2026 8:13 pm Wszystko się zgadza, wiadomości na priv idą codziennie, ale sa też osoby, które donoszą i w ten sposób konto jest blokowane. Ja już z mojego oficjalnego pisać nie mogę. O swoich krokach,jakie podjełam prywatnie,też nie będę tutaj pisać, bo wiem,że czytają. Zapraszam do dołączenia i wysyłania informacji do poszczególnych osób.
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Xyzkucharz
- Siatkarka
Re: Dieta czarny furiat
To co mówi, to jedno. Widomo,że klamie,co pysk otworzy. Żadnych kolejek nie na, bo łatwo można było to zweryfikować pisząc do niego na priv. Interes się nie kula,ale będzie wciskał kit,żeby wywierać presję "piszcie jak najszybciej,bo kolejka coraz dłuższa", więc warto kolejne osoby uświadamiać. U niej również,bo jest tak samo wyrachowana.Xyzkucharz pisze: ↑wt sty 20, 2026 8:21 pm Jasne, rozumiem. Na pewno czytają. Cygan robi nagle kolejny raz placek hahaha prymityw do kwadratu. Chętnie dołączę.
O to chodzi! Ja piszę ludziom privy i często pada odpowiedź: tak coś podejrzewałam, że tu nie gra. Dzięki za info.
Mi się wydaje, że to wystarczy.
Nowych wcale tak nie przybywa u Cygana jak on pajacuje, ale rozumiem, że babki z grupy petarda tyle piszą i on na te właśnie wiadomosci odpowiada. Raczej skupia się na tym, aby utrzymać kury w kurniku.
Powoli i one się wysypią, jednak zasada grupy jest o tyle dla Frajera wygodna, że bazuje na motywacji zewnętrznej i wzajemnej. On jak kogut tylko dogląda swoje nioski
Jebaniutki. A Magda tego własnie nie zdzierżyła. Ponad 2000 babek x 399zł .... Wymyśliła mu Petardę... finansową !!!
Dlatego zaplanowała i spierdoliła na swoje podwórko
Nowych wcale tak nie przybywa u Cygana jak on pajacuje, ale rozumiem, że babki z grupy petarda tyle piszą i on na te właśnie wiadomosci odpowiada. Raczej skupia się na tym, aby utrzymać kury w kurniku.
Powoli i one się wysypią, jednak zasada grupy jest o tyle dla Frajera wygodna, że bazuje na motywacji zewnętrznej i wzajemnej. On jak kogut tylko dogląda swoje nioski
Jebaniutki. A Magda tego własnie nie zdzierżyła. Ponad 2000 babek x 399zł .... Wymyśliła mu Petardę... finansową !!!
Dlatego zaplanowała i spierdoliła na swoje podwórko
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Ale jak są pary to 800Mexxxi pisze: ↑wt sty 20, 2026 8:40 pm O to chodzi! Ja piszę ludziom privy i często pada odpowiedź: tak coś podejrzewałam, że tu nie gra. Dzięki za info.
Dlatego zaplanowała i spierdoliła na swoje podwórko![]()
Będzie nowy kogut?Mexxxi pisze: ↑wt sty 20, 2026 8:40 pm O to chodzi! Ja piszę ludziom privy i często pada odpowiedź: tak coś podejrzewałam, że tu nie gra. Dzięki za info.
Dlatego zaplanowała i spierdoliła na swoje podwórko![]()
- MarcelinaMarcela
- Gacie z oceanu
Xyzkucharz pisze: ↑wt sty 20, 2026 8:05 pm Hej, od jakiegoś czasu wczytuje się w lekturę. Mam ambiwalentne uczucia. Nie rozumiem nadmiernego produkowania się w tworzenie kont, pisanie komentarzy i blokowanie przez Cygana jak i Cyganke. Uważam, że lepszym byłoby napisanie bezpośrednio ( o ile się da) wiadomości z konkretną informacją, linkiem do forum, żeby osoby chętne do współpracy zaznajomiły się z treścią. Po co zasilać ich nasza energia. Jeśli ktoś ma niezbite dowody to są odpowiednie instytucje, które umila im czas, zweryfikują i na pewno nie będą lase na tanie, monotonne dialogi z relacji naszych “gwiazd”. Ona jak i On są durni do kwadratu. Zadziwia mnie, że Ona szuka pochlebnych komentarzy od kobiet, ktore maja duzo niższy status i kręci ja komentarz “Madzia jestes wielka” od kobiet, które w d**** były i g**** widziały. On jara się jak kobiety mu napiszą, że jest super i ma super córkę, która potrafi powiedzieć “nooo noo…” i mega wyczynem jest dostać telefon służbowy hehe co ostatnio było na relacji. Dla mnie to są prostaki. On nie potrafi gotować bo pokazuje placek kleisty, zupy w markecie, ryby w darze Posejdona, warzywniak. Czasem pad thai hahha i tyle. Pierdzieli o mydle i powidle. Widać, że sprzedaje bzdury ale ludzie to kupują. Uważam, że lepiej byłoby napisać bezpośrednio do osób, które chcą podjąć współpracę z tymi jelonkami niż tracić czas i energię na tworzenie nowych kont na fb. Pamiętajcie to są matoly i będą nimi. Ona jak i on nie mają w sobie żadnych wartości.
Tak to niestety działa. I nie tylko u nich, zobaczcie jak "influenserzy" trzepią kasiorę reklamując badziewie, a ludzie i tak kupują. Tępota nie ma granic.
Marcello
Coś czuję, że chyba poświęcę 4 stówy
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
"Wyszła taka....taka kolorystyka a'la pizza"dawidszulcc pisze: ↑wt sty 20, 2026 10:28 pm Napisałem że wogole on nie robil dawno jajecznicy, wchodzę w relacje patrzę a co robi patus JAJECZNICEAlbo on faktycznie tu czyta albo zbieg okoliczności.
- Załączniki
-
- fw_1768947362271.jpg (50.92 KiB) Przejrzano 320 razy
Halo halo. Ciekawa jestem czy jest tu ktoś, kto zna furiacika prywatnie? On już takie bajki opowiada, że nie wiem czy się śmiać czy płakać. Mam nadzieję, że to wszystko mu się tylko śniło. Ciekawa jestem czy chociaż jedna z tych jego historyjek jest prawdziwa. Dopiero co miał tragiczny w skutkach wypadek, ale ledwie drasnął swoją brykę, a teraz opowiada, że miał zderzenie z tramwajem.
Tramwaj się pewnie wykoleił, wszystko do kasacji, no a nasz czarny pan miał tylko ból w lędźwiach. No jasne!
A czy w tej bajce były smoki i piękne księżniczki? Messenger płonie, bo tak go wszyscy atakują. 
Kleopatra to chyba doczepy rwie z zazdrości. No toż to szok proszę państwa. Miłego dnia życzę wszystkim i smacznej jajecznicy bądź kleistego placka. 

-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
UWAGA! W niedzielę trening z Nikusia oj będzie się działo jak najlepszy oszust wśród trenerów i dietetyków ułoży trening to internet będzie sikał, będzie 5 tys wejść na godzinę i czat zapłonie 5 wiadomości na minutę