Już ale z kolejnego mu dowaliłam plus na PRIV poszło
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Re: Dieta czarny furiat
- Załączniki
-
- fw_1768895042675.jpg (47.77 KiB) Przejrzano 641 razy
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Pod ostatnim
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Pod ostatnim
Na rece pigment też zniknął
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Tak, on juz zaczyna wstawac szybciej zeby kasowaćJusiaJusia pisze: ↑wt sty 20, 2026 9:18 am Brajanku zdążyłam odpisać i blok....wstał kutafon, ale satysfakcję mam ,że miał zaburzony sen ( pierwszy blok przed 6.00 drugi teraz) plus full na priv poszło wiadomości
Podsumowanie:
Tylko jedno konto mi zostało![]()
Trzeba kogoś tu zaangazowac do zakladnia kont
-
Patkrz4584
- Channelka
Jest tak zarobiony, że z soboty na niedzielę o 3 w nocy odpisał na maila UWAGA w DWIE MINUTY.
-
tomasz4999
- Modna
I co w tym dziwnego?
szybka matematyka, 3000 wiadomosci dziennie wiec odpisuje z predkoscia 387578 znakow / milisekunde.
Gdybys pracowala 12 lat tak jak Robert bez ani dnia przerwy I POŚWIĘCALA SIE DLA NAS to tez mialabys ROBOTE w malym palcu. Robert nawet na silowni miedzy seriami potrafi wysylac WYTYCZNE!!!
Ja mu wierze.
szybka matematyka, 3000 wiadomosci dziennie wiec odpisuje z predkoscia 387578 znakow / milisekunde.
Gdybys pracowala 12 lat tak jak Robert bez ani dnia przerwy I POŚWIĘCALA SIE DLA NAS to tez mialabys ROBOTE w malym palcu. Robert nawet na silowni miedzy seriami potrafi wysylac WYTYCZNE!!!
Ja mu wierze.
Patkrz4584 pisze: ↑wt sty 20, 2026 9:31 am Jest tak zarobiony, że z soboty na niedzielę o 3 w nocy odpisał na maila UWAGA w DWIE MINUTY.
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
Też tak uważam oni są za bardzo cwaniMexxxi pisze: ↑wt sty 20, 2026 12:45 pm Moim zdaniem te naloty nie mają realnego sensu. Zakładanie tysiąca kont i marnowanie własnej energii, błędne koło. On i ona i tak czytają to forum i są m/w przygotowani na czas i usuwanie.
W mojej opini tylko wysłanie prywatnych wiadomości z konkretną informacją i adresem do np. tego forum do wszystkich ich komentujących i polubiających, przyniesie masową świadomość i realnie zmniejszy zaintersowanie tymi oszustami.
Dokładnie. Praca tych ludzi polega na kasowaniu komentarzy. Oczywiście co się nawkurwiaja to nasze ale na dłuższą metę to nie ma sensu. Tylko reklama Wandy w dm.Mexxxi pisze: ↑wt sty 20, 2026 12:45 pm Moim zdaniem te naloty nie mają realnego sensu. Zakładanie tysiąca kont i marnowanie własnej energii, błędne koło. On i ona i tak czytają to forum i są m/w przygotowani na czas i usuwanie.
W mojej opini tylko wysłanie prywatnych wiadomości z konkretną informacją i adresem do np. tego forum do wszystkich ich komentujących i polubiających, przyniesie masową świadomość i realnie zmniejszy zaintersowanie tymi oszustami.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Ja dołożyłem u niej i u niego, a co te osoby zrobią z tą wiadomością nie wiem. Konfident pewnie doniesie im ,osoba będąca po naszej stronie roześle dalej ale i tak tego nie wiemy ,ludzie są różni.
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Ja na priv już od dawna wysyłam wiadomości, niestety zdarzają się ancymony i informują czarnego o takowych wiadomościach 
Straszył mnie mecenasem

Dlatego działam i tak i tak....
Straszył mnie mecenasem
Dlatego działam i tak i tak....
-
Xyzkucharz
- Siatkarka
Hej, od jakiegoś czasu wczytuje się w lekturę. Mam ambiwalentne uczucia. Nie rozumiem nadmiernego produkowania się w tworzenie kont, pisanie komentarzy i blokowanie przez Cygana jak i Cyganke. Uważam, że lepszym byłoby napisanie bezpośrednio ( o ile się da) wiadomości z konkretną informacją, linkiem do forum, żeby osoby chętne do współpracy zaznajomiły się z treścią. Po co zasilać ich nasza energia. Jeśli ktoś ma niezbite dowody to są odpowiednie instytucje, które umila im czas, zweryfikują i na pewno nie będą lase na tanie, monotonne dialogi z relacji naszych “gwiazd”. Ona jak i On są durni do kwadratu. Zadziwia mnie, że Ona szuka pochlebnych komentarzy od kobiet, ktore maja duzo niższy status i kręci ja komentarz “Madzia jestes wielka” od kobiet, które w d**** były i g**** widziały. On jara się jak kobiety mu napiszą, że jest super i ma super córkę, która potrafi powiedzieć “nooo noo…” i mega wyczynem jest dostać telefon służbowy hehe co ostatnio było na relacji. Dla mnie to są prostaki. On nie potrafi gotować bo pokazuje placek kleisty, zupy w markecie, ryby w darze Posejdona, warzywniak. Czasem pad thai hahha i tyle. Pierdzieli o mydle i powidle. Widać, że sprzedaje bzdury ale ludzie to kupują. Uważam, że lepiej byłoby napisać bezpośrednio do osób, które chcą podjąć współpracę z tymi jelonkami niż tracić czas i energię na tworzenie nowych kont na fb. Pamiętajcie to są matoly i będą nimi. Ona jak i on nie mają w sobie żadnych wartości.
Wszystko się zgadza, wiadomości na priv idą codziennie, ale sa też osoby, które donoszą i w ten sposób konto jest blokowane. Ja już z mojego oficjalnego pisać nie mogę. O swoich krokach,jakie podjełam prywatnie,też nie będę tutaj pisać, bo wiem,że czytają. Zapraszam do dołączenia i wysyłania informacji do poszczególnych osób.Xyzkucharz pisze: ↑wt sty 20, 2026 8:05 pm Hej, od jakiegoś czasu wczytuje się w lekturę. Mam ambiwalentne uczucia. Nie rozumiem nadmiernego produkowania się w tworzenie kont, pisanie komentarzy i blokowanie przez Cygana jak i Cyganke. Uważam, że lepszym byłoby napisanie bezpośrednio ( o ile się da) wiadomości z konkretną informacją, linkiem do forum, żeby osoby chętne do współpracy zaznajomiły się z treścią. Po co zasilać ich nasza energia. Jeśli ktoś ma niezbite dowody to są odpowiednie instytucje, które umila im czas, zweryfikują i na pewno nie będą lase na tanie, monotonne dialogi z relacji naszych “gwiazd”. Ona jak i On są durni do kwadratu. Zadziwia mnie, że Ona szuka pochlebnych komentarzy od kobiet, ktore maja duzo niższy status i kręci ja komentarz “Madzia jestes wielka” od kobiet, które w d**** były i g**** widziały. On jara się jak kobiety mu napiszą, że jest super i ma super córkę, która potrafi powiedzieć “nooo noo…” i mega wyczynem jest dostać telefon służbowy hehe co ostatnio było na relacji. Dla mnie to są prostaki. On nie potrafi gotować bo pokazuje placek kleisty, zupy w markecie, ryby w darze Posejdona, warzywniak. Czasem pad thai hahha i tyle. Pierdzieli o mydle i powidle. Widać, że sprzedaje bzdury ale ludzie to kupują. Uważam, że lepiej byłoby napisać bezpośrednio do osób, które chcą podjąć współpracę z tymi jelonkami niż tracić czas i energię na tworzenie nowych kont na fb. Pamiętajcie to są matoly i będą nimi. Ona jak i on nie mają w sobie żadnych wartości.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Zauważyliście, że on chodzi w kurtce pod tym płaszczem 

,I jeszcze zauważyłem że nie robi sobie jajecznicy 
-
Xyzkucharz
- Siatkarka
Jasne, rozumiem. Na pewno czytają. Cygan robi nagle kolejny raz placek hahaha prymityw do kwadratu. Chętnie dołączę.Magellan pisze: ↑wt sty 20, 2026 8:13 pm Wszystko się zgadza, wiadomości na priv idą codziennie, ale sa też osoby, które donoszą i w ten sposób konto jest blokowane. Ja już z mojego oficjalnego pisać nie mogę. O swoich krokach,jakie podjełam prywatnie,też nie będę tutaj pisać, bo wiem,że czytają. Zapraszam do dołączenia i wysyłania informacji do poszczególnych osób.
To co mówi, to jedno. Widomo,że klamie,co pysk otworzy. Żadnych kolejek nie na, bo łatwo można było to zweryfikować pisząc do niego na priv. Interes się nie kula,ale będzie wciskał kit,żeby wywierać presję "piszcie jak najszybciej,bo kolejka coraz dłuższa", więc warto kolejne osoby uświadamiać. U niej również,bo jest tak samo wyrachowana.Xyzkucharz pisze: ↑wt sty 20, 2026 8:21 pm Jasne, rozumiem. Na pewno czytają. Cygan robi nagle kolejny raz placek hahaha prymityw do kwadratu. Chętnie dołączę.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Ale jak są pary to 800Mexxxi pisze: ↑wt sty 20, 2026 8:40 pm O to chodzi! Ja piszę ludziom privy i często pada odpowiedź: tak coś podejrzewałam, że tu nie gra. Dzięki za info.
Mi się wydaje, że to wystarczy.
Nowych wcale tak nie przybywa u Cygana jak on pajacuje, ale rozumiem, że babki z grupy petarda tyle piszą i on na te właśnie wiadomosci odpowiada. Raczej skupia się na tym, aby utrzymać kury w kurniku.
Powoli i one się wysypią, jednak zasada grupy jest o tyle dla Frajera wygodna, że bazuje na motywacji zewnętrznej i wzajemnej. On jak kogut tylko dogląda swoje nioski
Jebaniutki. A Magda tego własnie nie zdzierżyła. Ponad 2000 babek x 399zł .... Wymyśliła mu Petardę... finansową !!!
Dlatego zaplanowała i spierdoliła na swoje podwórko![]()
Będzie nowy kogut?Mexxxi pisze: ↑wt sty 20, 2026 8:40 pm O to chodzi! Ja piszę ludziom privy i często pada odpowiedź: tak coś podejrzewałam, że tu nie gra. Dzięki za info.
Mi się wydaje, że to wystarczy.
Nowych wcale tak nie przybywa u Cygana jak on pajacuje, ale rozumiem, że babki z grupy petarda tyle piszą i on na te właśnie wiadomosci odpowiada. Raczej skupia się na tym, aby utrzymać kury w kurniku.
Powoli i one się wysypią, jednak zasada grupy jest o tyle dla Frajera wygodna, że bazuje na motywacji zewnętrznej i wzajemnej. On jak kogut tylko dogląda swoje nioski
Jebaniutki. A Magda tego własnie nie zdzierżyła. Ponad 2000 babek x 399zł .... Wymyśliła mu Petardę... finansową !!!
Dlatego zaplanowała i spierdoliła na swoje podwórko![]()
- MarcelinaMarcela
- Gacie z oceanu
Xyzkucharz pisze: ↑wt sty 20, 2026 8:05 pm Hej, od jakiegoś czasu wczytuje się w lekturę. Mam ambiwalentne uczucia. Nie rozumiem nadmiernego produkowania się w tworzenie kont, pisanie komentarzy i blokowanie przez Cygana jak i Cyganke. Uważam, że lepszym byłoby napisanie bezpośrednio ( o ile się da) wiadomości z konkretną informacją, linkiem do forum, żeby osoby chętne do współpracy zaznajomiły się z treścią. Po co zasilać ich nasza energia. Jeśli ktoś ma niezbite dowody to są odpowiednie instytucje, które umila im czas, zweryfikują i na pewno nie będą lase na tanie, monotonne dialogi z relacji naszych “gwiazd”. Ona jak i On są durni do kwadratu. Zadziwia mnie, że Ona szuka pochlebnych komentarzy od kobiet, ktore maja duzo niższy status i kręci ja komentarz “Madzia jestes wielka” od kobiet, które w d**** były i g**** widziały. On jara się jak kobiety mu napiszą, że jest super i ma super córkę, która potrafi powiedzieć “nooo noo…” i mega wyczynem jest dostać telefon służbowy hehe co ostatnio było na relacji. Dla mnie to są prostaki. On nie potrafi gotować bo pokazuje placek kleisty, zupy w markecie, ryby w darze Posejdona, warzywniak. Czasem pad thai hahha i tyle. Pierdzieli o mydle i powidle. Widać, że sprzedaje bzdury ale ludzie to kupują. Uważam, że lepiej byłoby napisać bezpośrednio do osób, które chcą podjąć współpracę z tymi jelonkami niż tracić czas i energię na tworzenie nowych kont na fb. Pamiętajcie to są matoly i będą nimi. Ona jak i on nie mają w sobie żadnych wartości.
Tak to niestety działa. I nie tylko u nich, zobaczcie jak "influenserzy" trzepią kasiorę reklamując badziewie, a ludzie i tak kupują. Tępota nie ma granic.
Marcello