Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Uleczkaaaa
RoyalBaby

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Uleczkaaaa »

To mnie nurtuje ?! 🧐🧐
Załączniki
fw_1768885257662.jpg
fw_1768885257662.jpg (73.04 KiB) Przejrzano 706 razy
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Post autor: Monikamm »

Uleczkaaaa pisze: wt sty 20, 2026 6:01 am To mnie nurtuje ?! 🧐🧐
Ale co z tą nogą?
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Post autor: Magellan »

Tatuaż po diecie tez sie odchudził😂
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Monikamm pisze: wt sty 20, 2026 7:02 am Ale co z tą nogą?
Tam gdzie kobieta jest tęga ma tatom duzo większy i bardziej wypełnionu,niz na zdjęciu po stosowaniu diety. Gdyby bylo odwrotnie mozna byłoby pomyśleć, ze sobie rozbudowala trego motyla,czy co tam jest.
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Jusia, jestes już zablokowana? Ja wysłałam wiadomości na priv do zaintersowanych😁
JusiaJusia
GreckieWakacje

Post autor: JusiaJusia »

Magellan pisze: wt sty 20, 2026 8:42 am Jusia, jestes już zablokowana? Ja wysłałam wiadomości na priv do zaintersowanych😁
Już ale z kolejnego mu dowaliłam plus na PRIV poszło
Załączniki
fw_1768895042675.jpg
fw_1768895042675.jpg (47.77 KiB) Przejrzano 624 razy
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

Magellan pisze: wt sty 20, 2026 8:42 am Jusia, jestes już zablokowana? Ja wysłałam wiadomości na priv do zaintersowanych😁
A pod którym postem jest ten komentarz?
JusiaJusia
GreckieWakacje

dawidszulcc pisze: wt sty 20, 2026 8:44 am A pod którym postem jest ten komentarz?
Pod ostatnim
JusiaJusia
GreckieWakacje

dawidszulcc pisze: wt sty 20, 2026 8:44 am A pod którym postem jest ten komentarz?
Pod ostatnim
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Zaraz moj Brajanusz odejdzie do lamusa
Załączniki
fw_1768896198667.jpg
fw_1768896198667.jpg (53.32 KiB) Przejrzano 588 razy
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Na rece pigment też zniknął
JusiaJusia
GreckieWakacje

Magellan pisze: wt sty 20, 2026 9:03 am Zaraz moj Brajanusz odejdzie do lamusa
Brajanku zdążyłam odpisać i blok....wstał kutafon, ale satysfakcję mam ,że miał zaburzony sen ( pierwszy blok przed 6.00 drugi teraz) plus full na priv poszło wiadomości 😉😜

Podsumowanie:

Tylko jedno konto mi zostało 🤣🤣🤣🤣🤣
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

JusiaJusia pisze: wt sty 20, 2026 9:18 am Brajanku zdążyłam odpisać i blok....wstał kutafon, ale satysfakcję mam ,że miał zaburzony sen ( pierwszy blok przed 6.00 drugi teraz) plus full na priv poszło wiadomości 😉😜

Podsumowanie:

Tylko jedno konto mi zostało 🤣🤣🤣🤣🤣
Tak, on juz zaczyna wstawac szybciej zeby kasować 😂😂😂
Trzeba kogoś tu zaangazowac do zakladnia kont😁
Patkrz4584
Channelka

Post autor: Patkrz4584 »

Jest tak zarobiony, że z soboty na niedzielę o 3 w nocy odpisał na maila UWAGA w DWIE MINUTY.
tomasz4999
Modna

Post autor: tomasz4999 »

I co w tym dziwnego?
szybka matematyka, 3000 wiadomosci dziennie wiec odpisuje z predkoscia 387578 znakow / milisekunde.

Gdybys pracowala 12 lat tak jak Robert bez ani dnia przerwy I POŚWIĘCALA SIE DLA NAS to tez mialabys ROBOTE w malym palcu. Robert nawet na silowni miedzy seriami potrafi wysylac WYTYCZNE!!!

Ja mu wierze.
Patkrz4584 pisze: wt sty 20, 2026 9:31 am Jest tak zarobiony, że z soboty na niedzielę o 3 w nocy odpisał na maila UWAGA w DWIE MINUTY.
JusiaJusia
GreckieWakacje

Magellan pisze: wt sty 20, 2026 9:22 am Tak, on juz zaczyna wstawac szybciej zeby kasować 😂😂😂
Trzeba kogoś tu zaangazowac do zakladnia kont😁
Ja już jedno konto przy tworzeniu przez FB miałam weryfikowane i......brak zgody przez FB. 🤷
Jprd.....na szczęście firmowe tel też istnieją 😜
Mexxxi
Channelka

Post autor: Mexxxi »

Moim zdaniem te naloty nie mają realnego sensu. Zakładanie tysiąca kont i marnowanie własnej energii, błędne koło. On i ona i tak czytają to forum i są m/w przygotowani na czas i usuwanie.
W mojej opini tylko wysłanie prywatnych wiadomości z konkretną informacją i adresem do np. tego forum do wszystkich ich komentujących i polubiających, przyniesie masową świadomość i realnie zmniejszy zaintersowanie tymi oszustami.
Wojtech2000
Skarpeta Rakieta

Post autor: Wojtech2000 »

Mexxxi pisze: wt sty 20, 2026 12:45 pm Moim zdaniem te naloty nie mają realnego sensu. Zakładanie tysiąca kont i marnowanie własnej energii, błędne koło. On i ona i tak czytają to forum i są m/w przygotowani na czas i usuwanie.
W mojej opini tylko wysłanie prywatnych wiadomości z konkretną informacją i adresem do np. tego forum do wszystkich ich komentujących i polubiających, przyniesie masową świadomość i realnie zmniejszy zaintersowanie tymi oszustami.
Też tak uważam oni są za bardzo cwani
Pitupitu1
Tritonotti

Post autor: Pitupitu1 »

Mexxxi pisze: wt sty 20, 2026 12:45 pm Moim zdaniem te naloty nie mają realnego sensu. Zakładanie tysiąca kont i marnowanie własnej energii, błędne koło. On i ona i tak czytają to forum i są m/w przygotowani na czas i usuwanie.
Dokładnie. Praca tych ludzi polega na kasowaniu komentarzy. Oczywiście co się nawkurwiaja to nasze ale na dłuższą metę to nie ma sensu. Tylko reklama Wandy w dm.
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Na priv też idą. Gdyby tak każdy dołożył własną cegiełkę szybciej by to szło.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Magellan pisze: wt sty 20, 2026 4:21 pm Na priv też idą. Gdyby tak każdy dołożył własną cegiełkę szybciej by to szło.
Ja dołożyłem u niej i u niego, a co te osoby zrobią z tą wiadomością nie wiem. Konfident pewnie doniesie im ,osoba będąca po naszej stronie roześle dalej ale i tak tego nie wiemy ,ludzie są różni.
JusiaJusia
GreckieWakacje

Ja na priv już od dawna wysyłam wiadomości, niestety zdarzają się ancymony i informują czarnego o takowych wiadomościach 🤷
Straszył mnie mecenasem 🤣🤣🤣
Dlatego działam i tak i tak....
Xyzkucharz
Siatkarka

Post autor: Xyzkucharz »

Hej, od jakiegoś czasu wczytuje się w lekturę. Mam ambiwalentne uczucia. Nie rozumiem nadmiernego produkowania się w tworzenie kont, pisanie komentarzy i blokowanie przez Cygana jak i Cyganke. Uważam, że lepszym byłoby napisanie bezpośrednio ( o ile się da) wiadomości z konkretną informacją, linkiem do forum, żeby osoby chętne do współpracy zaznajomiły się z treścią. Po co zasilać ich nasza energia. Jeśli ktoś ma niezbite dowody to są odpowiednie instytucje, które umila im czas, zweryfikują i na pewno nie będą lase na tanie, monotonne dialogi z relacji naszych “gwiazd”. Ona jak i On są durni do kwadratu. Zadziwia mnie, że Ona szuka pochlebnych komentarzy od kobiet, ktore maja duzo niższy status i kręci ja komentarz “Madzia jestes wielka” od kobiet, które w d**** były i g**** widziały. On jara się jak kobiety mu napiszą, że jest super i ma super córkę, która potrafi powiedzieć “nooo noo…” i mega wyczynem jest dostać telefon służbowy hehe co ostatnio było na relacji. Dla mnie to są prostaki. On nie potrafi gotować bo pokazuje placek kleisty, zupy w markecie, ryby w darze Posejdona, warzywniak. Czasem pad thai hahha i tyle. Pierdzieli o mydle i powidle. Widać, że sprzedaje bzdury ale ludzie to kupują. Uważam, że lepiej byłoby napisać bezpośrednio do osób, które chcą podjąć współpracę z tymi jelonkami niż tracić czas i energię na tworzenie nowych kont na fb. Pamiętajcie to są matoly i będą nimi. Ona jak i on nie mają w sobie żadnych wartości.
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Xyzkucharz pisze: wt sty 20, 2026 8:05 pm Hej, od jakiegoś czasu wczytuje się w lekturę. Mam ambiwalentne uczucia. Nie rozumiem nadmiernego produkowania się w tworzenie kont, pisanie komentarzy i blokowanie przez Cygana jak i Cyganke. Uważam, że lepszym byłoby napisanie bezpośrednio ( o ile się da) wiadomości z konkretną informacją, linkiem do forum, żeby osoby chętne do współpracy zaznajomiły się z treścią. Po co zasilać ich nasza energia. Jeśli ktoś ma niezbite dowody to są odpowiednie instytucje, które umila im czas, zweryfikują i na pewno nie będą lase na tanie, monotonne dialogi z relacji naszych “gwiazd”. Ona jak i On są durni do kwadratu. Zadziwia mnie, że Ona szuka pochlebnych komentarzy od kobiet, ktore maja duzo niższy status i kręci ja komentarz “Madzia jestes wielka” od kobiet, które w d**** były i g**** widziały. On jara się jak kobiety mu napiszą, że jest super i ma super córkę, która potrafi powiedzieć “nooo noo…” i mega wyczynem jest dostać telefon służbowy hehe co ostatnio było na relacji. Dla mnie to są prostaki. On nie potrafi gotować bo pokazuje placek kleisty, zupy w markecie, ryby w darze Posejdona, warzywniak. Czasem pad thai hahha i tyle. Pierdzieli o mydle i powidle. Widać, że sprzedaje bzdury ale ludzie to kupują. Uważam, że lepiej byłoby napisać bezpośrednio do osób, które chcą podjąć współpracę z tymi jelonkami niż tracić czas i energię na tworzenie nowych kont na fb. Pamiętajcie to są matoly i będą nimi. Ona jak i on nie mają w sobie żadnych wartości.
Wszystko się zgadza, wiadomości na priv idą codziennie, ale sa też osoby, które donoszą i w ten sposób konto jest blokowane. Ja już z mojego oficjalnego pisać nie mogę. O swoich krokach,jakie podjełam prywatnie,też nie będę tutaj pisać, bo wiem,że czytają. Zapraszam do dołączenia i wysyłania informacji do poszczególnych osób.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Zauważyliście, że on chodzi w kurtce pod tym płaszczem 🤣🤣🤣🤣 ,I jeszcze zauważyłem że nie robi sobie jajecznicy 🤣