Co najbardziej pamiętacie z dzieciństwa?
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryCo najbardziej pamiętacie z dzieciństwa?
Chodzi o jakieś konkretne zabawki , bądź produkty które dawniej były w sklepach?
Pet shopy, lalki Bratz te standardowe ale były jeszcze takie w wersji baby.
Oczywiście granie w Simsy, Movie Star Planet, gry.pl, ubieranki.
Witch, Winx, H2O, Hannah Montana - chociaż ja byłam dzieckiem bez kablówki to oglądałam jedynie u koleżanek, a na codzień zostawały mi gazetki i karteczki albo strona internetowa Witch, która ładowała się godzinami przez internet ciągnięty kablem od telefonu stacjonarnego
Gazetki BRAVO i Popcorn i wyrywanie stron z poradami dla nastolatków żeby mama nie zobaczyła i nie przestała kupować
Skakanie na gumie na każdej przerwie albo bieganie do sklepiku po szyszki, lizaki pudrowe, andruty albo pieniądze z opłatka.
No i cola original z biedry to jest coś czego nie mogę wymazać z pamięci xD Nigdy w życiu sama z siebie jej już nie kupiłam.
O matko jaki super temat, na pewno coś jeszcze mi się przypomni
Oczywiście granie w Simsy, Movie Star Planet, gry.pl, ubieranki.
Witch, Winx, H2O, Hannah Montana - chociaż ja byłam dzieckiem bez kablówki to oglądałam jedynie u koleżanek, a na codzień zostawały mi gazetki i karteczki albo strona internetowa Witch, która ładowała się godzinami przez internet ciągnięty kablem od telefonu stacjonarnego
Gazetki BRAVO i Popcorn i wyrywanie stron z poradami dla nastolatków żeby mama nie zobaczyła i nie przestała kupować
Skakanie na gumie na każdej przerwie albo bieganie do sklepiku po szyszki, lizaki pudrowe, andruty albo pieniądze z opłatka.
No i cola original z biedry to jest coś czego nie mogę wymazać z pamięci xD Nigdy w życiu sama z siebie jej już nie kupiłam.
O matko jaki super temat, na pewno coś jeszcze mi się przypomni
- sosczosnkowy
- Zrobiona_In_Italy
Ja miałam szał na Teletubisie, Misie Episie, Monster high.
Segregatory z karteczkami, mp3, zgrywanie muzyki na płyty CD.
Glitery.pl, plemiona, moviestarplanet, Avataria, pet party
Napoje Jupik, Roko i Frugo w szklanych butelkach (różowe top!)
-
astronautka123
- SushiRoll
Karteczki do segregatora z Backstreet Boys, Yattaman, tamagochi, lody HIT, truskawki pełne słońca aż szypułki same wypadały.
- Oliwkowa888
- Mokra Włoszka
Krem snickers do smarowania pieczywa. To jest jeden z pierwszych smaków słodyczy jaki pamiętam. Ten, który teraz można dostać w sklepach internetowych, to już nie to.
Simsy w które grałam godzinami.
Zielone trampki Converse, na 10. urodziny. Wybłagałam, bo starsza kuzynka miała takie.
Zielone trampki Converse, na 10. urodziny. Wybłagałam, bo starsza kuzynka miała takie.
-
astronautka123
- SushiRoll
Mój tata dostawał go w paczce na święta (albo milkyway). Zawsze wyżerałam karmel.Oliwkowa888 pisze: ↑śr sty 21, 2026 11:50 am Krem snickers do smarowania pieczywa. To jest jeden z pierwszych smaków słodyczy jaki pamiętam. Ten, który teraz można dostać w sklepach internetowych, to już nie to.
- Oliwkowa888
- Mokra Włoszka
Robiłam to samo. A z kremu Milkyway, to białeastronautka123 pisze: ↑śr sty 21, 2026 12:50 pm Mój tata dostawał go w paczce na święta (albo milkyway). Zawsze wyżerałam karmel.