mariaow pisze: ↑wt sty 20, 2026 1:38 pm
Obrzydliwe to jest. Laski wszystkie naperfumowane, tapeta położona, pazury zrobione, krytykują inne ze „niezadbane” (bo nie robią hybryd, żeli i innych wymysłów) a później się okazuje że nie noszą gaci na siłownię. To jak z tymi damskimi kiblami w których jest największy syf, zużyte podpaski na wierzchu itp. Ja pier*ole, fle. Nic dziwnego że tyle jest teraz singielkami, kto by chciał takie fleje.
Dla mnie kobieta zadbana to ta która:
1. Ma czyste opiłowane paznokcie. Bez znaczenia czy hybrydy czy naturalne- czyste.
2. Pachnie czystością (jakimś ładnym balsamem nienachalnym)nie tanimi perfumami. Jeśli nosi zapach to nie jest uciążliwy dla innych.
3. Ma estetycznie wyregulowane brwi, czystą cerę - może mieć makijaż w granicach rozsądku, aby nie ze sztucznymi rzęsami.
4. Ma czyste buty, pachnące płynem ubranie.
5. Nie musi mieć drogich ubrań ani miliona dodatków ale zawsze ma czyste ubranie.
6. Ma regularnie podcięte końcówki włosów. Dla mnie może mieć siwe, odrosty nieważne ale jak końce się nie rozdwajają to znaczy się że dba.
7. Ma pogodną aparycję i nikogo publicznie nie krytykuje. To znaczy się że ma zdrową głowę.