Prawda, chyba jej też trzeba podsunąć linka do Wandzi, to może się trochę ogarnie, bo robi z siebie idiotkę z tymi tańcami. Wyluzowana Iwkarhodeodrive pisze: ↑sob sty 17, 2026 8:53 pm Cycki jak uszy spaniela u tej iwci
Taka zwariowana szalona Iwka. Kuźwa baba prawie 50 lat a udaje nastolatkę. Robi w Oriflame i bizneswoman udajeją to już naprawdę ogląda się jak ubogiego krewnego
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- MarcelinaMarcela
- Gacie z oceanu
Re: Dieta czarny furiat
Marcello
Założyłam konto i chyba dziś je stracęJusiaJusia pisze: ↑sob sty 17, 2026 8:28 pm Dokładnie jak teraz go słuchałam to padłam:
,,,,Bo to dobry moment na wprowadzenie wody tylnym wyjściem.... WTF
Gdy placek jest kleisty nie da się go zjeść nie popijając wodą co kilka kęsów...
gościu co Ty pierd.....
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Właśnie to dwa razy oglądałam myśląc,że się przesłyszałam. Walczę z sobą by mu nie napisać ,że jest tępym furiatem z ciemnymnogrodu.... I cienia nie rzuca w tym zenicie
To tak samo jak kiedyś opowiadał ,że mamy setki metrów jelit.....
On jest serio niedouczony pod każdym względem ....
Ale co tam na gali Byznesu zrobi furorę
Az mam ochotę oznaczyc go u Karmowskiego i zapytać, czy gościa kojarzyJusiaJusia pisze: ↑sob sty 17, 2026 9:48 pm Właśnie to dwa razy oglądałam myśląc,że się przesłyszałam. Walczę z sobą by mu nie napisać ,że jest tępym furiatem z ciemnymnogrodu.... I cienia nie rzuca w tym zenicie
To tak samo jak kiedyś opowiadał ,że mamy setki metrów jelit.....![]()
On jest serio niedouczony pod każdym względem ....
Ale co tam na gali Byznesu zrobi furorę![]()
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Wg mnie siedzi w chacie na dupie i napierdziela na telefonie.... On ewentualnie może po razowca wyjść ....
- Załączniki
-
- fw_1768684233113.jpg (36.09 KiB) Przejrzano 101 razy
JusiaJusia pisze: ↑sob sty 17, 2026 10:09 pm Wg mnie siedzi w chacie na dupie i napierdziela na telefonie.... On ewentualnie może po razowca wyjść ....
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
- MarcelinaMarcela
- Gacie z oceanu
Furiatozzz, Kleopatra i szalona Iwka. Ja to podejrzewam jakiś
trójkącik się szykuje

Wszyscy raptem na wieczór gotowi

Wszyscy raptem na wieczór gotowi
Marcello
On ten placek tak podkreśla, chyba często tu zagląda. Dej przepis na zalewajkęJusiaJusia pisze: ↑sob sty 17, 2026 6:44 pm Wg niego to placek, zalewajka i płatki to zbilansowana dieta....
Aaaa rodzynki Jumbo i daktyle......
Serio zaczynam mieć alergię na tego gościa....
Madzialena na szczęście milczy ,więc moja psychika odpoczywa chociaż w tej dziedzinie....
Bo wszyscy teraz robią przedstawienie ze są szczęśliwi i każdy osobno ma zaje*iste teraz życie i ze się z kimś spotykają....MarcelinaMarcela pisze: ↑sob sty 17, 2026 10:27 pm Furiatozzz, Kleopatra i szalona Iwka. Ja to podejrzewam jakiśtrójkącik się szykuje
Wszyscy raptem na wieczór gotowi![]()
Nie wie kiedy bomba na nią tu wybuchnie. Ale ląd się już odpalił
- MarcelinaMarcela
- Gacie z oceanu
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Hahaha zalewajka jest the best....kupujesz gotową pomidorową i zalewasz nią makaron
Przepis skomplikowany ale jakże pełnowartościowy posiłek...jak jesteś na masie dodajesz łyżkę oliwy
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Widziałam i kurde był komentarz w stylu ,, coś tu nie gra,, ale wczytałam się o tym latino i już po komentarzu...
Tancerz pierwszej klasy
On mężczyzna pracujący... żadną pracą się nie z hańbi
Byly komentarze ze ma smutne oczy potem babki przeżywały ze nie jest z Magdą jedna napisała ze jej chyba serce pęknie ze jak to tak i juz ni ma komentarzyJusiaJusia pisze: ↑sob sty 17, 2026 10:58 pm Widziałam i kurde był komentarz w stylu ,, coś tu nie gra,, ale wczytałam się o tym latino i już po komentarzu...
Tancerz pierwszej klasy
On mężczyzna pracujący... żadną pracą się nie z hańbi![]()
Znikły jak ufo
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
I pazury odpadnąJusiaJusia pisze: ↑sob sty 17, 2026 10:55 pm Czekam z niecierpliwością i przebieram girkami
Doczepy jej z wrażenia spadną i rzęsy skleją