On nie potrafi nic zrobić procz placka, lososia i zalewajki, dlatego na mieście korzysta. Takie krewetki tez mozna samemu zrobic,no ale gdzie...przeciez to trzeba obrać, oczyścić, doprawić. On nie ma o tym pojęcia.Wojtech2000 pisze: ↑sob sty 17, 2026 7:29 pm Pokazywał ostatnio w tej knajpie zamówił sobie podwójny makaron z kurczakiem i szpinakiem a tak to zre brudnymi paluchami krewetki![]()
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
U mamy w świętadawidszulcc pisze: ↑sob sty 17, 2026 7:26 pm Ciekawe kiedy on jadł taki prawdziwy obiad jak to w domu ,bo to co on żre to wegetacja, na sucho
Ostatnio zmieniony sob sty 17, 2026 8:07 pm przez Magellan, łącznie zmieniany 1 raz.
- MarcelinaMarcela
- Gacie z oceanu
Gotowa
- Załączniki
-
- fw_1768676683913.jpg (26.78 KiB) Przejrzano 273 razy
Marcello
Bo jesteś uczciwa i nie zakładałaś, że ktos po drugiej stronie może być tak cyniczny. Można dac sie nabrać, ale tylko rozJusiaJusia pisze: ↑sob sty 17, 2026 7:33 pm Ja niestety z tych co kiedyś kupili u niego dietę....
nawet Katarzyna się pod nią podpisała i tzw detox to zdechnąć można, a reszta strasznie monitonna.....
Ale najważniejsze,że w odpowiednim momencie się ocknęłam z letargu furiackiego....
P.s. też dziś jedno mam na plus
To trza wyczekać odpowiedni moment
Będzie u niego duzo nowych rzeczy zapewne tak mi soe wydaje mowi o tej aplikacje co kazdy moze ściągnąć na tel co Kleo paniusia wymyśliła...
ona dalej cicho siedzi 
u niej to mega nuda wieje nw czy czeka na cos czy jest tak podłamana 
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
To nie ten autfit, ma beżowy kombinezon, na wieczór
Jprdl
Serio ktoś nie wie jak połączyć mąkę jaja i rodzynki i to usmażyć? Po co on to znow nagrywa? Przecież juz kazdy w nocy o północy to wyrecytuje
Moze on to uznaje za swoj wewnętrzny sukces, ze sie tego nauczył
Uwaga padło słowo klucz- placek DOCHODZI. Kiedyś oboje z Madzią by sie podniecali ta grą słów. Dziś pezeszlo bez echa
Serio ktoś nie wie jak połączyć mąkę jaja i rodzynki i to usmażyć? Po co on to znow nagrywa? Przecież juz kazdy w nocy o północy to wyrecytuje
Moze on to uznaje za swoj wewnętrzny sukces, ze sie tego nauczył
Uwaga padło słowo klucz- placek DOCHODZI. Kiedyś oboje z Madzią by sie podniecali ta grą słów. Dziś pezeszlo bez echa
Z tymi jego spacerami to tez kuzwa jaja na jednym z ostatnich kafelków mowi i z boku żółty baner na sprzedaz mieszkanie na następnym kafelku jak mowi o apce juz co innego gada ale po chwili znów ten sam baner i to samo miejsce. Co on jak gada to się cofa do tyłu i od nowa idzie i nagrywa czy jak? 

Jajca i kino

Jajca i kino
Ostatnio zmieniony sob sty 17, 2026 8:29 pm przez Megi007, łącznie zmieniany 1 raz.
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Dokładnie jak teraz go słuchałam to padłam:
,,,,Bo to dobry moment na wprowadzenie wody tylnym wyjściem.... WTF
Gdy placek jest kleisty nie da się go zjeść nie popijając wodą co kilka kęsów...
gościu co Ty pierd.....
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
-
rhodeodrive
- Gacie z oceanu
Cycki jak uszy spaniela u tej iwci
Taka zwariowana szalona Iwka. Kuźwa baba prawie 50 lat a udaje nastolatkę. Robi w Oriflame i bizneswoman udaje
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
I diety teżrhodeodrive pisze: ↑sob sty 17, 2026 8:53 pm Cycki jak uszy spaniela u tej iwci
Taka zwariowana szalona Iwka. Kuźwa baba prawie 50 lat a udaje nastolatkę. Robi w Oriflame i bizneswoman udajeją to już naprawdę ogląda się jak ubogiego krewnego
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
A czarny, oblesny cygan w tym centrum handlowym na ruchomych schodach walnąl taką minę jakby ktoś mu z liścia strzelił przed chwilą, minę rasowego przestępcy chwilę po ujęciu 
- MarcelinaMarcela
- Gacie z oceanu
Oj gapa ze mnie, już nadrabiam zaległosci
A tak serio, ona to musi się nudzić w tej chacie, kilka razy dziennie się przebiera po to, by wstawić pojeb*** tańce.
Marcello
- MarcelinaMarcela
- Gacie z oceanu
Prawda, chyba jej też trzeba podsunąć linka do Wandzi, to może się trochę ogarnie, bo robi z siebie idiotkę z tymi tańcami. Wyluzowana Iwkarhodeodrive pisze: ↑sob sty 17, 2026 8:53 pm Cycki jak uszy spaniela u tej iwci
Taka zwariowana szalona Iwka. Kuźwa baba prawie 50 lat a udaje nastolatkę. Robi w Oriflame i bizneswoman udajeją to już naprawdę ogląda się jak ubogiego krewnego
Marcello
Założyłam konto i chyba dziś je stracęJusiaJusia pisze: ↑sob sty 17, 2026 8:28 pm Dokładnie jak teraz go słuchałam to padłam:
,,,,Bo to dobry moment na wprowadzenie wody tylnym wyjściem.... WTF
Gdy placek jest kleisty nie da się go zjeść nie popijając wodą co kilka kęsów...
gościu co Ty pierd.....
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Właśnie to dwa razy oglądałam myśląc,że się przesłyszałam. Walczę z sobą by mu nie napisać ,że jest tępym furiatem z ciemnymnogrodu.... I cienia nie rzuca w tym zenicie
To tak samo jak kiedyś opowiadał ,że mamy setki metrów jelit.....
On jest serio niedouczony pod każdym względem ....
Ale co tam na gali Byznesu zrobi furorę
Az mam ochotę oznaczyc go u Karmowskiego i zapytać, czy gościa kojarzyJusiaJusia pisze: ↑sob sty 17, 2026 9:48 pm Właśnie to dwa razy oglądałam myśląc,że się przesłyszałam. Walczę z sobą by mu nie napisać ,że jest tępym furiatem z ciemnymnogrodu.... I cienia nie rzuca w tym zenicie
To tak samo jak kiedyś opowiadał ,że mamy setki metrów jelit.....![]()
On jest serio niedouczony pod każdym względem ....
Ale co tam na gali Byznesu zrobi furorę![]()
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Wg mnie siedzi w chacie na dupie i napierdziela na telefonie.... On ewentualnie może po razowca wyjść ....
- Załączniki
-
- fw_1768684233113.jpg (36.09 KiB) Przejrzano 94 razy