Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
Ale wieczór będzie bardzo ale to bardzo przyyyyyyyyyyjemny 

Ten makaron był z tofuWojtech2000 pisze: ↑sob sty 17, 2026 7:29 pm Pokazywał ostatnio w tej knajpie zamówił sobie podwójny makaron z kurczakiem i szpinakiem a tak to zre brudnymi paluchami krewetki![]()
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Ja niestety z tych co kiedyś kupili u niego dietę....
nawet Katarzyna się pod nią podpisała i tzw detox to zdechnąć można, a reszta strasznie monitonna.....
Ale najważniejsze,że w odpowiednim momencie się ocknęłam z letargu furiackiego....
P.s. też dziś jedno mam na plus
To trza wyczekać odpowiedni moment
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Miałam na myśli Pinokia jak mowi na relacji ze dzis wieczor będzie bardzo przyjemny że ostatnio sobotnie wieczory są co raz to bardziej przyjemne i im bliżej wiosny tym bardziej się dzieje w jego życiu
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Nie zdziwiłbym się jak to z nią się zaczął spotykać
- MarcelinaMarcela
- Gacie z oceanu
- Załączniki
-
- fw_1768676617442.jpg (21.48 KiB) Przejrzano 100 razy
Marcello
On nie potrafi nic zrobić procz placka, lososia i zalewajki, dlatego na mieście korzysta. Takie krewetki tez mozna samemu zrobic,no ale gdzie...przeciez to trzeba obrać, oczyścić, doprawić. On nie ma o tym pojęcia.Wojtech2000 pisze: ↑sob sty 17, 2026 7:29 pm Pokazywał ostatnio w tej knajpie zamówił sobie podwójny makaron z kurczakiem i szpinakiem a tak to zre brudnymi paluchami krewetki![]()
U mamy w świętadawidszulcc pisze: ↑sob sty 17, 2026 7:26 pm Ciekawe kiedy on jadł taki prawdziwy obiad jak to w domu ,bo to co on żre to wegetacja, na sucho
Ostatnio zmieniony sob sty 17, 2026 8:07 pm przez Magellan, łącznie zmieniany 1 raz.
- MarcelinaMarcela
- Gacie z oceanu
Gotowa
- Załączniki
-
- fw_1768676683913.jpg (26.78 KiB) Przejrzano 283 razy
Marcello
Bo jesteś uczciwa i nie zakładałaś, że ktos po drugiej stronie może być tak cyniczny. Można dac sie nabrać, ale tylko rozJusiaJusia pisze: ↑sob sty 17, 2026 7:33 pm Ja niestety z tych co kiedyś kupili u niego dietę....
nawet Katarzyna się pod nią podpisała i tzw detox to zdechnąć można, a reszta strasznie monitonna.....
Ale najważniejsze,że w odpowiednim momencie się ocknęłam z letargu furiackiego....
P.s. też dziś jedno mam na plus
To trza wyczekać odpowiedni moment
Będzie u niego duzo nowych rzeczy zapewne tak mi soe wydaje mowi o tej aplikacje co kazdy moze ściągnąć na tel co Kleo paniusia wymyśliła...
ona dalej cicho siedzi 
u niej to mega nuda wieje nw czy czeka na cos czy jest tak podłamana 
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
To nie ten autfit, ma beżowy kombinezon, na wieczór
Jprdl
Serio ktoś nie wie jak połączyć mąkę jaja i rodzynki i to usmażyć? Po co on to znow nagrywa? Przecież juz kazdy w nocy o północy to wyrecytuje
Moze on to uznaje za swoj wewnętrzny sukces, ze sie tego nauczył
Uwaga padło słowo klucz- placek DOCHODZI. Kiedyś oboje z Madzią by sie podniecali ta grą słów. Dziś pezeszlo bez echa
Serio ktoś nie wie jak połączyć mąkę jaja i rodzynki i to usmażyć? Po co on to znow nagrywa? Przecież juz kazdy w nocy o północy to wyrecytuje
Moze on to uznaje za swoj wewnętrzny sukces, ze sie tego nauczył
Uwaga padło słowo klucz- placek DOCHODZI. Kiedyś oboje z Madzią by sie podniecali ta grą słów. Dziś pezeszlo bez echa
Z tymi jego spacerami to tez kuzwa jaja na jednym z ostatnich kafelków mowi i z boku żółty baner na sprzedaz mieszkanie na następnym kafelku jak mowi o apce juz co innego gada ale po chwili znów ten sam baner i to samo miejsce. Co on jak gada to się cofa do tyłu i od nowa idzie i nagrywa czy jak? 

Jajca i kino

Jajca i kino
Ostatnio zmieniony sob sty 17, 2026 8:29 pm przez Megi007, łącznie zmieniany 1 raz.
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Dokładnie jak teraz go słuchałam to padłam:
,,,,Bo to dobry moment na wprowadzenie wody tylnym wyjściem.... WTF
Gdy placek jest kleisty nie da się go zjeść nie popijając wodą co kilka kęsów...
gościu co Ty pierd.....
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
-
rhodeodrive
- Gacie z oceanu
Cycki jak uszy spaniela u tej iwci
Taka zwariowana szalona Iwka. Kuźwa baba prawie 50 lat a udaje nastolatkę. Robi w Oriflame i bizneswoman udaje
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
I diety teżrhodeodrive pisze: ↑sob sty 17, 2026 8:53 pm Cycki jak uszy spaniela u tej iwci
Taka zwariowana szalona Iwka. Kuźwa baba prawie 50 lat a udaje nastolatkę. Robi w Oriflame i bizneswoman udajeją to już naprawdę ogląda się jak ubogiego krewnego
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
A czarny, oblesny cygan w tym centrum handlowym na ruchomych schodach walnąl taką minę jakby ktoś mu z liścia strzelił przed chwilą, minę rasowego przestępcy chwilę po ujęciu 
- MarcelinaMarcela
- Gacie z oceanu
Oj gapa ze mnie, już nadrabiam zaległosci
A tak serio, ona to musi się nudzić w tej chacie, kilka razy dziennie się przebiera po to, by wstawić pojeb*** tańce.
Marcello