I Madzia powiedziała : Robert bierztomasz4999 pisze: ↑wt gru 09, 2025 11:00 pm Przestań mieszać. Nie mieszkanie tylko lokal uslugowy na wynajem. I nie kupil tylko wynajal od kolegi ktory wyjechal do Grecji na 2 letni kontrakt. I nie na dwuletni tylko na stale bo dzwonil i mowil Czarnyyyyy ja juz chyba nie wracam... I w sumie nie lokal tylko mieszkanie dla córki na przyszlosc. Ale w sumie nie mieszkanie ani lokal tylko swoje wlasne biuro! Czego nie rozumiecie? Po co drązycie???
hhahahahahhahahahahahahahahahah
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
-
Laleczka69
- Mokra Włoszka
-
Laleczka69
- Mokra Włoszka
Nie nadążam za tymi wpisami tu, aż chyba napiszę do samej Madzi, jak to jest bo przeciez nie da się tak życ w niepewności az tak długo
-
Laleczka69
- Mokra Włoszka
Ale zaraz zaraz to mieszkanie w sensie biuro miało być kupione nie wynajmowane
tak było mówione i to był chyba powód że do egiptu nie pojechał, dobrze chyba pamiętam
to jak jest w końcu
swoją drogą nie wytrzymałabym z takim facetem jednego dnia
-
Laleczka69
- Mokra Włoszka
Ta rolka jest stara nawet bardzo wystarczy zjechać w filmach niżej
-
Laleczka69
- Mokra Włoszka
W zasadzie raczej to samo co tydawidszulcc pisze: ↑pn gru 08, 2025 11:05 am Chyba swoim własnymnotariuszem Januszem, i co tu robisz ,w takim razie?
Tragiczne jest to nagrywanie ludzi na siłowni... Jeszcze nie trafił chyba na takiego, który by mu powiedział tam w twarz, jakie są zasady na siłowniach. Kazdy się patrzy jak na jakiegoś klauna. Wspólczuję dziewczynom na sali, to jest żenujące nagrywać i udostępniać trening w internecie. Na IG Zdrofitu jakiś czas temu mignął mi filmik, dotyczący nagrywania innych osób.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Albo jak byli na kawie ,i tamta co obsługuje coś mu tam powiedziała a on ja pierdziele zaje*ista, wogole to on nie potrafi zachować się w miejscach publicznych.ML111 pisze: ↑śr gru 10, 2025 6:46 am Tragiczne jest to nagrywanie ludzi na siłowni... Jeszcze nie trafił chyba na takiego, który by mu powiedział tam w twarz, jakie są zasady na siłowniach. Kazdy się patrzy jak na jakiegoś klauna. Wspólczuję dziewczynom na sali, to jest żenujące nagrywać i udostępniać trening w internecie. Na IG Zdrofitu jakiś czas temu mignął mi filmik, dotyczący nagrywania innych osób.
Wspalniałe informacje, cieszę się że wszyscy z rodziny zdrowiczorcikakysz pisze: ↑śr gru 10, 2025 1:44 pm Wiadomości z pierwszej ręki - nikt nie jest chory. Ani Magdalena ani jej ojciec. Furiat, jak to furiat przesadził w swojej furii i Magdalena postanowiła go zostawić również biznesowo.
Pozostałe informacje z pierwszej ręki również mnie cieszą
A czy ktoś wie czy Magdalena udziela sie na grupie petarda?
Ciekawe co teraz zrobi furiacik i jakich ściem będzie używał w relacjach 
Jeżeli to prawda, to gratuluję Magdzie, dobrze, że zmądrzała, bo wizerunkowo przy nim nie wypadała najlepiej. Tłumaczyła to sobie tym, że może wszystko, że jest silną i mocną kobietą, która nie przejmuje się opiniami innych. Owszem i super, ale są granice przyzwoitości. Niektóre z jej filmów były po prostu niesmaczne, ale to raczej on ją naciskał na tego typu promocję i świecenie ciałem. Już pomijam fakt tych relacji ze sklepów, nagrywania ludzi itp. Widać było, że ja to żenuje. Magda jednak to inny poziom niż furiat.
Jak pójdzie własną drogą, ale zrobi to uczciwie i merytorycznie, poszerzy swoje kompetencje itp., to wygra na tym na pewno.
Jeżeli to prawda, to gratuluję Magdzie, dobrze, że zmądrzała, bo wizerunkowo przy nim nie wypadała najlepiej. Tłumaczyła to sobie tym, że może wszystko, że jest silną i mocną kobietą, która nie przejmuje się opiniami innych. Owszem i super, ale są granice przyzwoitości. Niektóre z jej filmów były po prostu niesmaczne, ale to raczej on ją naciskał na tego typu promocję i świecenie ciałem. Już pomijam fakt tych relacji ze sklepów, nagrywania ludzi itp. Widać było, że ja to żenuje. Magda jednak to inny poziom niż furiat.
Jak pójdzie własną drogą, ale zrobi to uczciwie i merytorycznie, poszerzy swoje kompetencje itp., to wygra na tym na pewno.
A ciekawe o co poszło...zapewne o zle traktowanie i o kasę...czorcikakysz pisze: ↑śr gru 10, 2025 1:44 pm Wiadomości z pierwszej ręki - nikt nie jest chory. Ani Magdalena ani jej ojciec. Furiat, jak to furiat przesadził w swojej furii i Magdalena postanowiła go zostawić również biznesowo.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
To były zdjęcia z tamtego roku ,toksyk nie może znieść już tej sytuacji do której doprowadził. Będzie kamuflował zdjęciami i filmikami że wszystko jest ok ,tylko po sklepach I mieście Będzie łaził sam ,no bo jak twierdzi że Magda jest w rozjazdach no
-
Czarne Lustro
- Ciastko
Za moment pewnie Madzia wrzuci jakiś pościk i wszystko będzie jasne o co chodzi... Furiacik dzisiaj jeszcze nic nie nakłamał w roleczkach... Robertuś nie łam się będzie nowa
pewnie już ma jakąś klacz w stajni czekająca na start 

Chyba że tam gdzieś na zawał pierd.... Pod stołem. Jak niedługo tak będzie banował ludzi za komentarze to mu zabraknie obserwujących
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
A moja wczoraj pisała z jego była Iwą I któregoś dnia podszedł do niej i chciał rozmawiać ale Iwa go spławiła, mało tego 3 razy się jej oświadczał jak z nią był , a potem ja bił i był strasznym przemocowcem.Czarne Lustro pisze: ↑śr gru 10, 2025 7:02 pm Za moment pewnie Madzia wrzuci jakiś pościk i wszystko będzie jasne o co chodzi... Furiacik dzisiaj jeszcze nic nie nakłamał w roleczkach... Robertuś nie łam się będzie nowapewnie już ma jakąś klacz w stajni czekająca na start
Chyba że tam gdzieś na zawał pierd.... Pod stołem. Jak niedługo tak będzie banował ludzi za komentarze to mu zabraknie obserwujących
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Kto uwięzły w jego przemówienie, dzisiejsze?
Pytam : kto z Was składa złe wizyty Robertowi i Madzi w mieszkaniu? Może ta co miała na siłkę iść zobaczyć jak ćwiczą? No wstydź się, Przestraszyłaś Roberta
a kto przebił Robercikowi oponę? Słucham, macie jakieś pomusły 

bo ja mam
I apeluję , proszę , nie wplacajcie już 399 na konto Robercika bo jest wypalony, nie daje rady, chce mieć więcej czasu dla rodziny i przyjaciół. Od 11 lat nie dajecie mu spokoju!!!

I apeluję , proszę , nie wplacajcie już 399 na konto Robercika bo jest wypalony, nie daje rady, chce mieć więcej czasu dla rodziny i przyjaciół. Od 11 lat nie dajecie mu spokoju!!!
Kochani , dzisiejsze rewelacje przebiły wszystko!! Aż nie wierzę w to co widzę i słyszę 

hahhahahahaha 

Pachnie narcyzem, patologicznym kłamcą który posunie się do wszystkiego aby tylko uwierzono w jego wersję. Przeraża mnie jego zachowanie. Wspólczuję Madzi. On jej musi też tak nawijać.
Pachnie narcyzem, patologicznym kłamcą który posunie się do wszystkiego aby tylko uwierzono w jego wersję. Przeraża mnie jego zachowanie. Wspólczuję Madzi. On jej musi też tak nawijać.
Jp co on nie wymyślił szok...w ubiegłym tygodniu pow ze ma ojca chorego potem ze sama jest chora a teraz ze nie chce sie pokazywać itd bo chce miec czas dla sb itd szok ale wynyslil matko no nie wierzę...tak ale jak pokazywała sie na pół naga i wgl to był czas a teraz nagle nie ? Echhh a gdzie wtedy byla prywatnośc?
Przecież widac ze nie sa razem i koniec.Debil nie umie powiedzieć prawdy tylko obwija w bawełnę i wymysla coraz to lepsze historie....
Przecież widac ze nie sa razem i koniec.Debil nie umie powiedzieć prawdy tylko obwija w bawełnę i wymysla coraz to lepsze historie....
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
A czego tu współczuć, widocznie lubi to co on robi, nagle postanowili zmienić wszystko , ta jasne teraz miech ona oświadczenie wyda w tej sytuacji, oboje są zakłamani.Monikamm pisze: ↑śr gru 10, 2025 9:04 pm Kochani , dzisiejsze rewelacje przebiły wszystko!! Aż nie wierzę w to co widzę i słyszęhahhahahahaha