Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Monikamm »

tomasz4999 pisze: wt gru 09, 2025 11:00 pm Przestań mieszać. Nie mieszkanie tylko lokal uslugowy na wynajem. I nie kupil tylko wynajal od kolegi ktory wyjechal do Grecji na 2 letni kontrakt. I nie na dwuletni tylko na stale bo dzwonil i mowil Czarnyyyyy ja juz chyba nie wracam... I w sumie nie lokal tylko mieszkanie dla córki na przyszlosc. Ale w sumie nie mieszkanie ani lokal tylko swoje wlasne biuro! Czego nie rozumiecie? Po co drązycie???

hhahahahahhahahahahahahahahahah
I Madzia powiedziała : Robert bierz 😂😂
Laleczka69
Mokra Włoszka

Post autor: Laleczka69 »

Monikamm pisze: wt gru 09, 2025 11:01 pm Oooo... jednak w biurze będzie miał choinkę , chyba że choinka będzie docelowo dla Nikusi.
Coś mi się wydaje w w biurze będą też swięta 😂
To będzie widowisko jakiego do tej pory nie było
Laleczka69
Mokra Włoszka

Monikamm pisze: wt gru 09, 2025 1:04 pm Hahahahhaahaha 😂😂😂 max tydzień wytrzyma

Nigdy Robercik nie pracował sam, u niego kobieta dźwignią handlu. zawsze jakaś nagrywał, czy to była żonka, córeczka,Iwa, mamusia, Madzia.
Nie nadążam za tymi wpisami tu, aż chyba napiszę do samej Madzi, jak to jest bo przeciez nie da się tak życ w niepewności az tak długo
Laleczka69
Mokra Włoszka

Monikamm pisze: wt gru 09, 2025 11:02 pm I Madzia powiedziała : Robert bierz 😂😂
Ale zaraz zaraz to mieszkanie w sensie biuro miało być kupione nie wynajmowane
tak było mówione i to był chyba powód że do egiptu nie pojechał, dobrze chyba pamiętam
to jak jest w końcu
swoją drogą nie wytrzymałabym z takim facetem jednego dnia
Laleczka69
Mokra Włoszka

tomasz4999 pisze: wt gru 09, 2025 9:43 pm Czchesz diety? Pisz!
Ta rolka jest stara nawet bardzo wystarczy zjechać w filmach niżej
Laleczka69
Mokra Włoszka

dawidszulcc pisze: pn gru 08, 2025 11:05 am Chyba swoim własnym 🤣🤦notariuszem Januszem, i co tu robisz ,w takim razie?
W zasadzie raczej to samo co ty
Sylwkap25
SushiRoll

Post autor: Sylwkap25 »

Sajgonki z kalmar juz sie przejadły 😬
Nic juz nie jest takie jak z Madzią
ML111
MiamiBicz

Post autor: ML111 »

Tragiczne jest to nagrywanie ludzi na siłowni... Jeszcze nie trafił chyba na takiego, który by mu powiedział tam w twarz, jakie są zasady na siłowniach. Kazdy się patrzy jak na jakiegoś klauna. Wspólczuję dziewczynom na sali, to jest żenujące nagrywać i udostępniać trening w internecie. Na IG Zdrofitu jakiś czas temu mignął mi filmik, dotyczący nagrywania innych osób.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

ML111 pisze: śr gru 10, 2025 6:46 am Tragiczne jest to nagrywanie ludzi na siłowni... Jeszcze nie trafił chyba na takiego, który by mu powiedział tam w twarz, jakie są zasady na siłowniach. Kazdy się patrzy jak na jakiegoś klauna. Wspólczuję dziewczynom na sali, to jest żenujące nagrywać i udostępniać trening w internecie. Na IG Zdrofitu jakiś czas temu mignął mi filmik, dotyczący nagrywania innych osób.
Albo jak byli na kawie ,i tamta co obsługuje coś mu tam powiedziała a on ja pierdziele zaje*ista, wogole to on nie potrafi zachować się w miejscach publicznych.
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

czorcikakysz pisze: śr gru 10, 2025 1:44 pm Wiadomości z pierwszej ręki - nikt nie jest chory. Ani Magdalena ani jej ojciec. Furiat, jak to furiat przesadził w swojej furii i Magdalena postanowiła go zostawić również biznesowo.
Wspalniałe informacje, cieszę się że wszyscy z rodziny zdrowi 😇😇😇
Pozostałe informacje z pierwszej ręki również mnie cieszą 😂😂😂

A czy ktoś wie czy Magdalena udziela sie na grupie petarda? 😂
ML111
MiamiBicz

Post autor: ML111 »

Ciekawe co teraz zrobi furiacik i jakich ściem będzie używał w relacjach :)
Jeżeli to prawda, to gratuluję Magdzie, dobrze, że zmądrzała, bo wizerunkowo przy nim nie wypadała najlepiej. Tłumaczyła to sobie tym, że może wszystko, że jest silną i mocną kobietą, która nie przejmuje się opiniami innych. Owszem i super, ale są granice przyzwoitości. Niektóre z jej filmów były po prostu niesmaczne, ale to raczej on ją naciskał na tego typu promocję i świecenie ciałem. Już pomijam fakt tych relacji ze sklepów, nagrywania ludzi itp. Widać było, że ja to żenuje. Magda jednak to inny poziom niż furiat.
Jak pójdzie własną drogą, ale zrobi to uczciwie i merytorycznie, poszerzy swoje kompetencje itp., to wygra na tym na pewno.
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Post autor: AniaW91 »

czorcikakysz pisze: śr gru 10, 2025 1:44 pm Wiadomości z pierwszej ręki - nikt nie jest chory. Ani Magdalena ani jej ojciec. Furiat, jak to furiat przesadził w swojej furii i Magdalena postanowiła go zostawić również biznesowo.
A ciekawe o co poszło...zapewne o zle traktowanie i o kasę...
Wicia77
Channelka

Post autor: Wicia77 »

No właśnie ciekawe czy udziela się na Petardzie, ale u siebie parę dni temu udostępniła przytulaśne zdjęcia z Robkiem więc o co chodzi 😵‍💫🧐
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Wicia77 pisze: śr gru 10, 2025 2:45 pm No właśnie ciekawe czy udziela się na Petardzie, ale u siebie parę dni temu udostępniła przytulaśne zdjęcia z Robkiem więc o co chodzi 😵‍💫🧐
To były zdjęcia z tamtego roku ,toksyk nie może znieść już tej sytuacji do której doprowadził. Będzie kamuflował zdjęciami i filmikami że wszystko jest ok ,tylko po sklepach I mieście Będzie łaził sam ,no bo jak twierdzi że Magda jest w rozjazdach no
Czarne Lustro
Ciastko

Post autor: Czarne Lustro »

Za moment pewnie Madzia wrzuci jakiś pościk i wszystko będzie jasne o co chodzi... Furiacik dzisiaj jeszcze nic nie nakłamał w roleczkach... Robertuś nie łam się będzie nowa 🤣 pewnie już ma jakąś klacz w stajni czekająca na start 🤣🤣🤣Chyba że tam gdzieś na zawał pierd.... Pod stołem. Jak niedługo tak będzie banował ludzi za komentarze to mu zabraknie obserwujących
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Czarne Lustro pisze: śr gru 10, 2025 7:02 pm Za moment pewnie Madzia wrzuci jakiś pościk i wszystko będzie jasne o co chodzi... Furiacik dzisiaj jeszcze nic nie nakłamał w roleczkach... Robertuś nie łam się będzie nowa 🤣 pewnie już ma jakąś klacz w stajni czekająca na start 🤣🤣🤣Chyba że tam gdzieś na zawał pierd.... Pod stołem. Jak niedługo tak będzie banował ludzi za komentarze to mu zabraknie obserwujących
A moja wczoraj pisała z jego była Iwą I któregoś dnia podszedł do niej i chciał rozmawiać ale Iwa go spławiła, mało tego 3 razy się jej oświadczał jak z nią był , a potem ja bił i był strasznym przemocowcem.
Ziuta21
RoyalBaby

Post autor: Ziuta21 »

Wrzuc screeny rozmow to uwierze
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Ziuta21 pisze: śr gru 10, 2025 7:45 pm Wrzuc screeny rozmow to uwierze
Chyba Cię pogięło, to moja żona ma w telefonie nie ja
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Ziuta21 pisze: śr gru 10, 2025 7:45 pm Wrzuc screeny rozmow to uwierze
Ty nie musisz w nic wiezyć 🤣są osoby z mesendzera co to widziały i wystarczy
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Kto uwięzły w jego przemówienie, dzisiejsze?
Wicia77
Channelka

Post autor: Wicia77 »

Ale wymyślił 😱
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Pytam : kto z Was składa złe wizyty Robertowi i Madzi w mieszkaniu? Może ta co miała na siłkę iść zobaczyć jak ćwiczą? No wstydź się, Przestraszyłaś Roberta 😂 a kto przebił Robercikowi oponę? Słucham, macie jakieś pomusły 😂😂😂 bo ja mam 😂

I apeluję , proszę , nie wplacajcie już 399 na konto Robercika bo jest wypalony, nie daje rady, chce mieć więcej czasu dla rodziny i przyjaciół. Od 11 lat nie dajecie mu spokoju!!! 😂😂😂
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Kochani , dzisiejsze rewelacje przebiły wszystko!! Aż nie wierzę w to co widzę i słyszę 😂😂😂😂😂 hahhahahahaha 😂😂😂
Pachnie narcyzem, patologicznym kłamcą który posunie się do wszystkiego aby tylko uwierzono w jego wersję. Przeraża mnie jego zachowanie. Wspólczuję Madzi. On jej musi też tak nawijać.
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Post autor: AniaW91 »

Jp co on nie wymyślił szok...w ubiegłym tygodniu pow ze ma ojca chorego potem ze sama jest chora a teraz ze nie chce sie pokazywać itd bo chce miec czas dla sb itd szok ale wynyslil matko no nie wierzę...tak ale jak pokazywała sie na pół naga i wgl to był czas a teraz nagle nie ? Echhh a gdzie wtedy byla prywatnośc?
Przecież widac ze nie sa razem i koniec.Debil nie umie powiedzieć prawdy tylko obwija w bawełnę i wymysla coraz to lepsze historie....
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Monikamm pisze: śr gru 10, 2025 9:04 pm Kochani , dzisiejsze rewelacje przebiły wszystko!! Aż nie wierzę w to co widzę i słyszę 😂😂😂😂😂 hahhahahahaha 😂😂😂
Pachnie narcyzem, patologicznym kłamcą który posunie się do wszystkiego aby tylko uwierzono w jego wersję. Przeraża mnie jego zachowanie. Wspólczuję Madzi. On jej musi też tak nawijać.
A czego tu współczuć, widocznie lubi to co on robi, nagle postanowili zmienić wszystko , ta jasne teraz miech ona oświadczenie wyda w tej sytuacji, oboje są zakłamani.