Żadne, tych sytuacji, że w rodzinie coś, z ojcem, potem nagle onaEwelka_00 pisze: ↑wt gru 09, 2025 4:00 pm A może to jest prostsze niż nam się wydaje. To że naciągają ludzi to wiemy, mają PR bardzo rozbudowany, marketingowo spoko, chociaż głównie ludzie w ich wieku się nabierają. A teraz Magdy nie ma, może tata zmarł i wcale jej się nie chce szczerzyć mordki do kamery. Kłamcy kłamcami zostaną, ale jak tam jakaś tragedia ze starszym Panem w tle to będzie smutno.
Z drugiej strony Iwa też tak nagle zniknęła a pytania o nią były usunięte.
Co to za telenowela!??
Gdzieś tu była osoba co ich niby zna, wypowiesz się co tam sie dzieje.
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Re: Dieta czarny furiat
Czorcikakysz chyba mowił kiedyś że ma informacje z pierszej ręki ;) i faktycznie juz jak Madzia wyjechała do Egiptu, mowil ze oni sie rozstaliEwelka_00 pisze: ↑wt gru 09, 2025 4:00 pm A może to jest prostsze niż nam się wydaje. To że naciągają ludzi to wiemy, mają PR bardzo rozbudowany, marketingowo spoko, chociaż głównie ludzie w ich wieku się nabierają. A teraz Magdy nie ma, może tata zmarł i wcale jej się nie chce szczerzyć mordki do kamery. Kłamcy kłamcami zostaną, ale jak tam jakaś tragedia ze starszym Panem w tle to będzie smutno.
Z drugiej strony Iwa też tak nagle zniknęła a pytania o nią były usunięte.
Co to za telenowela!??
Gdzieś tu była osoba co ich niby zna, wypowiesz się co tam sie dzieje.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Z drugiej strony ,dobrze że nie jest z tym pajacem ,przemocowcem, chociaż zajmie się synem ,a nie przydupasem, taka prawda bo ten jej syn to zawsze sam w sobie był, bo kochanek ważniejszy, mało tego zawsze gadał ze młody z nimi nie chciał iść nigdzie, ta jasne chciał tylko tamten rządził a ona się go słuchała, ledwo zabierali go gdzie kolwiek, na wyjazdy również, sami jeździli.
Ja to się dziwię, że nikt im żadnej sprawy nie zrobił! Diety na wszystko, od wszystkiego . Nie ma znaczenia co Ci jest, jakie masz choroby, schorzenia itd. DIETY CUD po prostu! Te diety to takie jak ich opieka po kupnie - 0 lub z łaski odpisane po tygodniu lub dwóch po wcześniejszych prośbach 
Czuję się zaopiekowanajak cholera
Raz się dałam nabrać, wystarczy !
Czuję się zaopiekowanajak cholera
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Nie dało rezultatów?Apra pisze: ↑wt gru 09, 2025 5:07 pm Ja to się dziwię, że nikt im żadnej sprawy nie zrobił! Diety na wszystko, od wszystkiego . Nie ma znaczenia co Ci jest, jakie masz choroby, schorzenia itd. DIETY CUD po prostu! Te diety to takie jak ich opieka po kupnie - 0 lub z łaski odpisane po tygodniu lub dwóch po wcześniejszych prośbach
Czuję się zaopiekowanajak cholera![]()
Mało tego... te vouvchery ważne rok od zakupuApra pisze: ↑wt gru 09, 2025 5:07 pm Ja to się dziwię, że nikt im żadnej sprawy nie zrobił! Diety na wszystko, od wszystkiego . Nie ma znaczenia co Ci jest, jakie masz choroby, schorzenia itd. DIETY CUD po prostu! Te diety to takie jak ich opieka po kupnie - 0 lub z łaski odpisane po tygodniu lub dwóch po wcześniejszych prośbach
Czuję się zaopiekowanajak cholera![]()
Też właśnie tak pomyślałam o tych voucherach ostatnio....zapewne tak bd a jak mowil ze niektórzy już sobie wykupują voucher na styczeń na zapas 

ochhhh trzeba czekać w kolejce a zeby nie stać to wykupują wczesniej jest pojeb poje....brak słów co jeszcze nie wymysli wszystko dla kasy..
Hahaha popatrzyłam na tą Panią to ma ponad 300 tylko znajomych i w ubiegłym roku byla szczupla to o jakiej on przemianę mowi?
to widac ze nie te same osoby z zasłonięta twarzą
- Załączniki
-
- fw_1765298483330.jpg (48.1 KiB) Przejrzano 259 razy
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Oczywiście że stare. Madzia go rzuciła
Biedny Robercik już pogubił się w swoich kłamstwach, przecież ona chora
-
tomasz4999
- Modna
Toż to musiał byc jakis samozwańczy Fizjokrata z Drogi Wojownika (nowy 12tyg plan), nikt inny nie ośmielilby sie ryzykowac blokady konta, taki komentarz to jak wystawienie glowy z okopu

- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Łatwo sie dodaje załączniki:)tak jak wiadomosc sie pisze zjeżdża pod spodem jest -podgląd i wyślij a jeszcze niżej OPCJE i Załączniki i naciska sie na załączniki i dodaje zdj z galeri ;) tylko zeby dodać zdjęcie plik trzeba zawsze cos u góry napisać w wiadomości;) mysle ze wytłumaczyłam:)
Oni sie rozeszli już od tamtego czasu co sama byla na tych wczasach tylko moze jakas sobie jeszcze szanse dali ale niestety nie dało sie i teraz to już napewno koniec.On wtedy pamietam to mieszkanie niby kupił no bo musiał sie wyprowadzić gdzieś....zobaczymy jak to długo bd ciągnął bo za chwilę bd tydzien 

-
tomasz4999
- Modna
-
Czarne Lustro
- Ciastko
Trzeba moi kochani czytać między wierszami
post który wrzucił o roku 2025 jasno daje do zrozumienia że z Madzią koniec.. Tylko że On się kreuje teraz na tego zranionego i poszkodowanego i że musi być silny.... Jeszcze chwila a zacznie po Magdzie jeździć ja po Iwonie. Nie wiemy co się dzieje i prawdy od nich napewno całej się nie dowiemy... Ale jedno jest pewne Magdy na rolkach u Furiata nie ma.. Ale za to wrzuca u siebie jak spotyka się z koleżanką.. Uśmiechnięta i zdrowa. Nasuwa się wniosek że Madzia postanowiła spierdalac od tego pajaca i zaczęła żyć własnym życiem.
-
tomasz4999
- Modna
Przestań mieszać. Nie mieszkanie tylko lokal uslugowy na wynajem. I nie kupil tylko wynajal od kolegi ktory wyjechal do Grecji na 2 letni kontrakt. I nie na dwuletni tylko na stale bo dzwonil i mowil Czarnyyyyy ja juz chyba nie wracam... I w sumie nie lokal tylko mieszkanie dla córki na przyszlosc. Ale w sumie nie mieszkanie ani lokal tylko swoje wlasne biuro! Czego nie rozumiecie? Po co drązycie???
hhahahahahhahahahahahahahahahah
hhahahahahhahahahahahahahahahah
AniaW91 pisze: ↑wt gru 09, 2025 9:23 pm Oni sie rozeszli już od tamtego czasu co sama byla na tych wczasach tylko moze jakas sobie jeszcze szanse dali ale niestety nie dało sie i teraz to już napewno koniec.On wtedy pamietam to mieszkanie niby kupił no bo musiał sie wyprowadzić gdzieś....zobaczymy jak to długo bd ciągnął bo za chwilę bd tydzien![]()