P.S. Pamietaj, ze gdybys jednak zdecydowala sie na diete Roberta to 70% jego podopiecznych nie cwiczy wogole!
xD
Nie ma co ryzykować, nie możemy odpuścić najnowszego szoł. W ogóle , czy widzieliscie jak dziś Robercik staral się nas zabawić. Tyle nawijać o niczym , podziwiam , zachwycilo mnie jak bardzo się starał. Jutro będzie siłownia. I samotne zakupy.tomasz4999 pisze: ↑pn gru 08, 2025 12:43 am Nie kuś nie kuś bo wiesz ze jestem w stanie to zrobic, znamy sie w koncu juz troche hejterko![]()
![]()
nie wiem jak to mozliwe ale nawet fb proponuje mi Cie juz w znajomychm chyba algorytm hejterski zadzialal hahaha
Hahahahtomasz4999 pisze: ↑pn gru 08, 2025 1:05 am Dobrze Monikommm to moze powtorz jeszcze raz bardzo Cie prosze dla kogo jest paragrupa PE TAR DA (bo dziewczyny ciagle pytaja)!
aaaahhhaahhahahahahahaahhahahaha
Madzia z koleżanką w relacji w restauracji, ciekawe, a potem relacja mocno wymowna, oj mocno. Ciśnienie mi skacze, jak wytrwać do jutra - obudźcie go wcześniej niż 17sta
Niech to się już wyjaśni - ile można czekaćtomasz4999 pisze: ↑ndz gru 07, 2025 9:06 am Jezusie slodki co tu sie dzieje na tym forum![]()
![]()
wzial reszte swoich rzeczy i wywalil worek do kosza - padlem hahaha, czekam jak na szpilkach na rozwoj telenoweli, chyba po jej relacji nikt nie ma watpliwosci ze Robercik klamie od 3ech dni
![]()
![]()
yyy tzn. od 11 lat i 3ech dni
![]()
![]()
ta Iwa, to dobre ziółko, korzystała przez chyb 6 lat a potem na czarnego się wylało. Ona gdyby nie on nie wiedziała by o możliwościach takich w necie, ona do mnie nie przemawia. No chyba że witam serdecznie ale to bardzo serdeczneMonikamm pisze: ↑ndz gru 07, 2025 9:09 pm Ja związek z Iwą obserwowałam dokładnie, jak ona szła z tyłu zawsze za nim, nosiła torby, jak on nagrywał a ona nie zawsze chciała, uśmiech który nie był uśmiechem itp.
A później te nagrania jak ona była na policji, on ją bił, poniżał jej synów.
A z Madzią też były dziwne akcje, włam na jej fejsbuka, jakieś nowe konto utworzone, on coś gadał że Madzia ma fałszywych znajomych, a no i wyciek wiadomosci w których Madzia mówi że on ją popycha itp.
Nie zgodzę się z tobą, ona swego czasu zmieniła profil na IG jest dietetyczką, poza tym jest rolka która opowiada o drodze zawodowej. a poza tym czy ktoś z takimi jednak jakby nie było wynikami, wprowadzał ludzi w błąd. W zasadzie ta cała lekka kobieta która lekką nie jest, teraz strona internetowa jest jej a przemiany jeszcze za czarnego - i tam jest cos napisane o doświadczeniu chyba coś około 10lat... kiedyś na relacjach była o tym mowa sama kasia się wypowiadała a potem lekka kobieta doświadczenie 8-9 lat chyba , to sie nie zgadzaczorcikakysz pisze: ↑ndz gru 07, 2025 7:13 pm Magda nie ma żadnego sensownego wykształcenia dietetycznego. Zatem jaki jadłospis może ułożyć?
Może wpleść, to co sama gotuje bez ładu i składu. Program dietetyczny do układania jadłospisów może kupić każdy. I Każdy może w nim coś ułożyć, bo wklepuje się tylko potrawy. Natomiast co z minerałami i witaminami? Tutaj trzeba mieć troszkę więcej wiedzy niż ma Magda i Robert razem wzięci.
Magda ma przygotowanie - na pewno, nie zmieniałaby profilu na IG, ona by się pod takim czymś nie podpisała.czorcikakysz pisze: ↑ndz gru 07, 2025 7:13 pm Magda nie ma żadnego sensownego wykształcenia dietetycznego. Zatem jaki jadłospis może ułożyć?
Może wpleść, to co sama gotuje bez ładu i składu. Program dietetyczny do układania jadłospisów może kupić każdy. I Każdy może w nim coś ułożyć, bo wklepuje się tylko potrawy. Natomiast co z minerałami i witaminami? Tutaj trzeba mieć troszkę więcej wiedzy niż ma Magda i Robert razem wzięci.
Kingazxxxxxxx pisze: ↑pn lut 24, 2025 12:32 pm Nie podjęłam się. Nadal dziwi mnie to że nigdzie przepisy nie wypłynęły.
Szkoda, że nie ma szansy zapoznać się z przykładowym dniem z jadłospisu.
Dokładnie!!!! Ona nie potrafiła wgl.gotowac normalnych obiadów.....zupy czy drugiego dania..czorcikakysz pisze: ↑pn gru 08, 2025 7:53 am W Polsce nie ma ustawy o zawodzie dietetyka, więc każdy, nawet bez wykształcenia kierunkowego może sobie wpisać na instagramie w opisie „Dietetyk” i prowadzić ludzi. No więc takim kimś jest Magda.
93juko pisze: ↑pn gru 08, 2025 8:07 am Witam wszystkich,jestem tu nowa,oglądam gościa od kilku lat oczywiście żeby się pośmiać..gościu śmierdzi na kilometr,typowy toksyk i mitoman
Ale znam prywatnie jego podopieczną,była prowadzona przez niego 12 tygodni oczywiście już była wstawiana milion razy na jego stronie,nazywa się Kasia,faktycznie schudła na jego diecie,tyle,że było to około 3 lata temu a on dalej co jakiś czas wstawia jej te same zdjęcia z przemiany..a ona już tak nie wygląda..przytyła i nie jest już dawno na jego diecie
A on dalej o wszystkich starych przemianach nawija to dieta PETARDA robi cuda
Gościu oszust ma rozkojarzenie jazni wszystko dla pieniędzy...robi z biednych ludzi cuda...
Co do wyglądu to coraz gorzej wyglada, jakieś dziury po twarzy, usta skrzywione..
I jeszcze gada bzdury cały czas na medycynę, jak to niby lekarze chcą do grobu człowieka wprowadzić. To co mówi ten człowiek jest szkodliwe społecznie.czorcikakysz pisze: ↑pn gru 08, 2025 8:47 am Najgorsze, ze przyjmuje ludzi chorych. Można to zgłosić do Polskiego Towarzystwa Dietetyki i Rzecznika Praw Pacjenta. Nie jest powiedziane, że się tym nie zajmą.
U nim nie ma żadnego podejścia indywidualnego. To masówka bazująca na kilku jadłospisach.
Tak wiem, jednak uważam że ma przygotowanie - poza tym kiedyś ktoś na live zapytał oficjalnie Roberta - i wtedy Magda potwierdziła że ona ma przygotowanie do diet. Nie sądzę aby nikt z nich nie miał, oni zbyt dużo ludzi obsługują, a ich diety też krązą po necie - przeciez by to ktoś sprawdził.czorcikakysz pisze: ↑pn gru 08, 2025 7:53 am W Polsce nie ma ustawy o zawodzie dietetyka, więc każdy, nawet bez wykształcenia kierunkowego może sobie wpisać na instagramie w opisie „Dietetyk” i prowadzić ludzi. No więc takim kimś jest Magda.