Przecież wstawiła post stary ,z przemianą ten co on wczoraj. Była na fbMonikamm pisze: ↑sob gru 06, 2025 9:57 am Albo z jej ojcem naprawdę jest źle i pojechała do siebie a on na siłkę z tego wynajmowanego mieszkania przyjechał. A ta siłka na sktórą chodzą jest na jej osiedlu. i u niej faktycznie torbę miał, tylko udawał że ktos jest na chacie.
Ale coś jest na rzeczy. 2 dni nie było jej na relacjach. Albo z jej ojcem źle, albo sie poklócili.
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Re: Dieta czarny furiat
-
tomasz4999
- Modna
Hahaha
-
tomasz4999
- Modna
Niepowazny on jest! Godz. 17 prawie a tu cisza, żądamy nowych kłamstewek!!!!!
-
Zubizubizu
- RoyalBaby
Niezmiennie bawi mnie robienie z siebie pajaca nr 1!
On sam siebie już zaprasza na priv

On sam siebie już zaprasza na priv
- Załączniki
-
- fw_1765036650865.jpg (46.32 KiB) Przejrzano 410 razy
-
tomasz4999
- Modna
I cyk, Mikolajki usuniete xD
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Są nie usunął, u niej też są
- Lostnick888
- BlondDoczep
Chyba grubo AI wjechało w to nowe zdjęcie mikołajkowe xd
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
I to była ta sesja ,co o niej gadaliLostnick888 pisze: ↑sob gru 06, 2025 7:42 pm Chyba grubo AI wjechało w to nowe zdjęcie mikołajkowe xd
- Lostnick888
- BlondDoczep
Sesja na czacie gpt chyba xd bo gdyby byla prawdziwa to już dawno by sie chwalili od początku grudnia świątecznymi zdjęciami, mogę sie mylić, ale wątpię xd
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Nie wiem ale jak gadali o tej sesji to może było to na Mikołajki. I tyle szumu zrobili o jakieś gówno.Lostnick888 pisze: ↑sob gru 06, 2025 8:16 pm Sesja na czacie gpt chyba xd bo gdyby byla prawdziwa to już dawno by sie chwalili od początku grudnia świątecznymi zdjęciami, mogę sie mylić, ale wątpię xd
- Lostnick888
- BlondDoczep
Ten szum medialny dla nieświadomych jednostek im sie ładnie sprzedaje niestety.. Fajnie by bylo jakby ludzie z ich sekty zaczęli tutaj zaglądać i moze cześć by przejrzała na oczy.. Nawet nie jestem pewna czy glowni aktorzy tutaj zaglądajądawidszulcc pisze: ↑sob gru 06, 2025 8:28 pm Nie wiem ale jak gadali o tej sesji to może było to na Mikołajki. I tyle szumu zrobili o jakieś gówno.
Tyle razy do kawiarenki chodzil z Magda a zastanaiwal sie jaka ona pije yhhhh
...ale de facto nieby mial.zamowic dla niej i jej zawieźć tak powiedział to cos jest na rzeczy bo inaczej by tak nie powiedział...druga rzecz jest taka ze nawet nie pokazal.jak jedzie jak pija niby ta kawę Magdy znów dzis wgl nie ma no już 3 dzien ....bardxo batdxo dziwne...jak wg niego jest w domu
czekam jeszcxe moze sie odpali ciekawe czy u niej czy u niego to już bd wszystko jasne....echhh
...ale de facto nieby mial.zamowic dla niej i jej zawieźć tak powiedział to cos jest na rzeczy bo inaczej by tak nie powiedział...druga rzecz jest taka ze nawet nie pokazal.jak jedzie jak pija niby ta kawę Magdy znów dzis wgl nie ma no już 3 dzien ....bardxo batdxo dziwne...jak wg niego jest w domu
-
tomasz4999
- Modna
Jezus maria no DOWIEZIE JEJ DZISIAJ TA KAWE CZY NIE
bo poki co to wyglada mi ma to ze wczoraj na jej chacie gadal sobie sam do siebie a dzisiaj kupuje kawe-widmo i wiezie ja do Magdy ktorej nikt nie widzial xD
bo poki co to wyglada mi ma to ze wczoraj na jej chacie gadal sobie sam do siebie a dzisiaj kupuje kawe-widmo i wiezie ja do Magdy ktorej nikt nie widzial xD
-
tomasz4999
- Modna
JEST NOWA PRZEMIANA!!!!
xD
xD
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
tomasz4999 pisze: ↑sob gru 06, 2025 9:59 pm JEST NOWA PRZEMIANA!!!!
To jest stara przemiana Eweliny, ona już dawno się odchudzila, tylko ciągle mu wysyła foty, jest z nim w zmowie mają układ, jakąś część jej odpala i to wszystko. To samo robi z tym małżeństwem
xD
Jezu co on odwalił 
tak no szedł z kawa jakas moze ze swoim pustym kubkiem niby do niej
...I bam ucięło i nagle idzie od niej z workiem ze śmieciami ale to wgl nie pasuje i mówi ze Magda w rozjazdach jest...ech co on wymyślił chyba z kosza wyrwał worek do nagrania i sobie poszedł...ale tupet...Magdy dalej nie widać śmierdzi to całkowicie juz.
...I bam ucięło i nagle idzie od niej z workiem ze śmieciami ale to wgl nie pasuje i mówi ze Magda w rozjazdach jest...ech co on wymyślił chyba z kosza wyrwał worek do nagrania i sobie poszedł...ale tupet...Magdy dalej nie widać śmierdzi to całkowicie juz.
tomasz4999 pisze: ↑sob gru 06, 2025 9:59 pm JEST NOWA PRZEMIANA!!!!
Tal to jest mega stara przemiana w ciągu miesiaca to Ewelinę pokazuje średnio 4/5 razyi widzę ja już od x miesięcy
xD
-
tomasz4999
- Modna
Jezus wyluzujcie wiem ze stara, mysleliscie ze ja tam serio

-
tomasz4999
- Modna
Jechal Madzi po kawe
kupil kawe
zawiozl do Madzi kawe (ale Madzi nie pokazal)
Wywalil worek smieci xD
Magda jest w rozjazdach, wiecie... pomagam jak moge
.......
........
TO KOMU ON WIOZL TA KAWE???? aahahahahahahhahahahahahaahha czy on ma rozdwojenie jazni czy serio juz tak wywalone na ludzi

kupil kawe
zawiozl do Madzi kawe (ale Madzi nie pokazal)
Wywalil worek smieci xD
Magda jest w rozjazdach, wiecie... pomagam jak moge
.......
........
TO KOMU ON WIOZL TA KAWE???? aahahahahahahhahahahahahaahha czy on ma rozdwojenie jazni czy serio juz tak wywalone na ludzi
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
On ma jakieś zaburzenia, kto normalny robi takie chore jazdy i wciska kity obserwatorom i podopiecznym. Ani Janka ani maliny, to co pojechała niby pilnie do domu rodzinnego i zabrała ze sobą syna i psa
tak mu ufa że nawet nie zostawiła ich z wariatem.