Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
tomasz4999
Modna

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: tomasz4999 »

Trafic na to forum po raz pierwszy to tak jakby pojsc na 3tygodniowe L4 i miec przed soba wszystkie sezony Sopranos, Narcos lub Dextera ktorych nigdy sie nie widzialo.... zazdraszczam!!!

P.S. Pamietaj, ze gdybys jednak zdecydowala sie na diete Roberta to 70% jego podopiecznych nie cwiczy wogole!

xD

Grubba pisze: ndz gru 07, 2025 11:35 pm Dobrze ze tu trafilam bo jakiś czas sledze Czarnego tzn moze ze 3 lata i juz chcialam dietę zamawiać ale coś mi nie pasowało
On moal inne kobiety?
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Post autor: Monikamm »

Kto odważny zapyta w komenatrzach na fb gdzie Madzia? Uwaga ryzykiem jest blok w momenvie historycznym 😂😂😂
tomasz4999
Modna

Nie kuś nie kuś bo wiesz ze jestem w stanie to zrobic, znamy sie w koncu juz troche hejterko :') :') :') nie wiem jak to mozliwe ale nawet fb proponuje mi Cie juz w znajomychm chyba algorytm hejterski zadzialal hahaha

Monikamm pisze: pn gru 08, 2025 12:34 am Kto odważny zapyta w komenatrzach na fb gdzie Madzia? Uwaga ryzykiem jest blok w momenvie historycznym 😂😂😂
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

tomasz4999 pisze: pn gru 08, 2025 12:43 am Nie kuś nie kuś bo wiesz ze jestem w stanie to zrobic, znamy sie w koncu juz troche hejterko :') :') :') nie wiem jak to mozliwe ale nawet fb proponuje mi Cie juz w znajomychm chyba algorytm hejterski zadzialal hahaha
Nie ma co ryzykować, nie możemy odpuścić najnowszego szoł. W ogóle , czy widzieliscie jak dziś Robercik staral się nas zabawić. Tyle nawijać o niczym , podziwiam , zachwycilo mnie jak bardzo się starał. Jutro będzie siłownia. I samotne zakupy.

Z algortmami nie ma co dyskutować , wiadomo , wszystko o nas wiedzą, te telefony 😂😂

No i widzę że do naszej grupy pe tar da dołączają nowe osoby, zapraszmy do wspólnej wymiany opini osoby które do tej pory tylko się przyglądają :) grupa pe tar da jest dla wszystkich :)
tomasz4999
Modna

Dobrze Monikommm to moze powtorz jeszcze raz bardzo Cie prosze dla kogo jest paragrupa PE TAR DA (bo dziewczyny ciagle pytaja)!

aaaahhhaahhahahahahahaahhahahaha
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

tomasz4999 pisze: pn gru 08, 2025 1:05 am Dobrze Monikommm to moze powtorz jeszcze raz bardzo Cie prosze dla kogo jest paragrupa PE TAR DA (bo dziewczyny ciagle pytaja)!

aaaahhhaahhahahahahahaahhahahaha
Hahahah 😂 3 9 9 na konto Robercika.

Czy jutro będzie 4 dzień bez Madzi? Bez wspominania o Madzi? Ani słowkiem? Może ta kawa jej zaszkodziła ? 🤔🤔🤔 A może korona Roberta wróci? To okaże się w jutrzejszym odcinku.

Dobranoc kochani :)
Laleczka69
Mokra Włoszka

Post autor: Laleczka69 »

Ja to co - Kasia ja widać wróciła do albo alkoholu /przecież kiedyś na story opowiadała jak zapijała alkoholem środki silne psychotropowe chyba/ dlatego też Nikola wychowywała się z ojcem, Teraz niby cos tam próbuje ale to trzeba mieć jak to mówią pierdolnięcie, na rolkach nudy, relacje nudy, figury to już dawno brak - uroda to kwestia wiadomo indywidualna. ale coś tu jest nie tak, jak czarny "skakał" z Madzią, wtedy Katarzyna w zasadzie była niewidoczna, teraz kiedy samodzielnie prowadzi media to widzimy zdolności. Dzisiaj młodzi zbirają rynek a nie, no czasami czarny z madzią, jak jest oczywiście, coś trafią. Madzia gdyby się odpaliła jako ona, tu uważam że ma duże szanse, ona jest ładna i dobrze jej z oczu patrzy, jest miła, taka ciepła w odbiorze. A Iwa, skacze, nie ma pomysłu ona musi mieć kogoś kto ją poprowadzi - no i tu widzę ogromną szansę czarny już może jest wolny. trzeba czekać
Laleczka69
Mokra Włoszka

Monikamm pisze: pn gru 08, 2025 1:20 am Hahahah 😂 3 9 9 na konto Robercika.

Czy jutro będzie 4 dzień bez Madzi? Bez wspominania o Madzi? Ani słowkiem? Może ta kawa jej zaszkodziła ? 🤔🤔🤔 A może korona Roberta wróci? To okaże się w jutrzejszym odcinku.

Dobranoc kochani :)
Madzia z koleżanką w relacji w restauracji, ciekawe, a potem relacja mocno wymowna, oj mocno. Ciśnienie mi skacze, jak wytrwać do jutra - obudźcie go wcześniej niż 17sta
Laleczka69
Mokra Włoszka

tomasz4999 pisze: ndz gru 07, 2025 9:06 am Jezusie slodki co tu sie dzieje na tym forum :') :') :') wzial reszte swoich rzeczy i wywalil worek do kosza - padlem hahaha, czekam jak na szpilkach na rozwoj telenoweli, chyba po jej relacji nikt nie ma watpliwosci ze Robercik klamie od 3ech dni :') :') :') yyy tzn. od 11 lat i 3ech dni :') :')
Niech to się już wyjaśni - ile można czekać
Laleczka69
Mokra Włoszka

Andzula pisze: ndz gru 07, 2025 11:07 pm Ciekawa jestem czy to jakiś przekaz czy zbieg okoliczności ta sama piosenka u Magdy na in i u Ivo na relacji FC ?
Ta cała Iwona wzoruje się na Magdy stylu, to jest niesamowite, nawet mnie zablokowała bo prawdę otrzymała
Laleczka69
Mokra Włoszka

Monikamm pisze: ndz gru 07, 2025 9:09 pm Ja związek z Iwą obserwowałam dokładnie, jak ona szła z tyłu zawsze za nim, nosiła torby, jak on nagrywał a ona nie zawsze chciała, uśmiech który nie był uśmiechem itp.
A później te nagrania jak ona była na policji, on ją bił, poniżał jej synów.
A z Madzią też były dziwne akcje, włam na jej fejsbuka, jakieś nowe konto utworzone, on coś gadał że Madzia ma fałszywych znajomych, a no i wyciek wiadomosci w których Madzia mówi że on ją popycha itp.
ta Iwa, to dobre ziółko, korzystała przez chyb 6 lat a potem na czarnego się wylało. Ona gdyby nie on nie wiedziała by o możliwościach takich w necie, ona do mnie nie przemawia. No chyba że witam serdecznie ale to bardzo serdeczne
Laleczka69
Mokra Włoszka

AniaW91 pisze: sob gru 06, 2025 12:32 pm Powiem wan ze ciekawie sie robi czekam na dzisiejszy maraton 🤣ciekawe co powie, co wymysli 🤣😂😅🤣a moze Magda zwiała bo sie nie podzielił kasiora z nia za ostatni miesiąc 🤣😅🤣😅
Wszystko dał Nikolce, zapewne
Laleczka69
Mokra Włoszka

AniaW91 pisze: ndz gru 07, 2025 7:07 am Zdjęcie nw czy sie doda w załączeniu...ale próbuje zeby zobaczyli wszyscy :)
Swoją drogą ładna jest ta dziewczyna, ona jest za mądra do niego
Laleczka69
Mokra Włoszka

czorcikakysz pisze: ndz gru 07, 2025 7:13 pm Magda nie ma żadnego sensownego wykształcenia dietetycznego. Zatem jaki jadłospis może ułożyć?
Może wpleść, to co sama gotuje bez ładu i składu. Program dietetyczny do układania jadłospisów może kupić każdy. I Każdy może w nim coś ułożyć, bo wklepuje się tylko potrawy. Natomiast co z minerałami i witaminami? Tutaj trzeba mieć troszkę więcej wiedzy niż ma Magda i Robert razem wzięci.
Nie zgodzę się z tobą, ona swego czasu zmieniła profil na IG jest dietetyczką, poza tym jest rolka która opowiada o drodze zawodowej. a poza tym czy ktoś z takimi jednak jakby nie było wynikami, wprowadzał ludzi w błąd. W zasadzie ta cała lekka kobieta która lekką nie jest, teraz strona internetowa jest jej a przemiany jeszcze za czarnego - i tam jest cos napisane o doświadczeniu chyba coś około 10lat... kiedyś na relacjach była o tym mowa sama kasia się wypowiadała a potem lekka kobieta doświadczenie 8-9 lat chyba , to sie nie zgadza
Laleczka69
Mokra Włoszka

czorcikakysz pisze: ndz gru 07, 2025 7:13 pm Magda nie ma żadnego sensownego wykształcenia dietetycznego. Zatem jaki jadłospis może ułożyć?
Może wpleść, to co sama gotuje bez ładu i składu. Program dietetyczny do układania jadłospisów może kupić każdy. I Każdy może w nim coś ułożyć, bo wklepuje się tylko potrawy. Natomiast co z minerałami i witaminami? Tutaj trzeba mieć troszkę więcej wiedzy niż ma Magda i Robert razem wzięci.
Magda ma przygotowanie - na pewno, nie zmieniałaby profilu na IG, ona by się pod takim czymś nie podpisała.
Laleczka69
Mokra Włoszka

Kingazxxxxxxx pisze: pn lut 24, 2025 12:32 pm Nie podjęłam się. Nadal dziwi mnie to że nigdzie przepisy nie wypłynęły.
Szkoda, że nie ma szansy zapoznać się z przykładowym dniem z jadłospisu.

a ja mam - napisz do nich
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Post autor: AniaW91 »

Magda jest jaka jest ale.tal.samo.klamala namawiała.ludzi JAK CZARNY,tzn jest bez serca dla.niej tez sie liczy tylko kasa zresztą to bylo widac gołym okiem
93juko
Siatkarka

Post autor: 93juko »

Witam wszystkich,jestem tu nowa,oglądam gościa od kilku lat oczywiście żeby się pośmiać..gościu śmierdzi na kilometr,typowy toksyk i mitoman🫣
Ale znam prywatnie jego podopieczną,była prowadzona przez niego 12 tygodni oczywiście już była wstawiana milion razy na jego stronie,nazywa się Kasia,faktycznie schudła na jego diecie,tyle,że było to około 3 lata temu a on dalej co jakiś czas wstawia jej te same zdjęcia z przemiany..a ona już tak nie wygląda..przytyła i nie jest już dawno na jego diecie 🤣

Swoją drogą gościu mi strasznie przypomina postać Rumpla ze Shreka 🤣
Załączniki
fw_1765177597897.jpg
fw_1765177597897.jpg (35.84 KiB) Przejrzano 572 razy
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

czorcikakysz pisze: pn gru 08, 2025 7:53 am W Polsce nie ma ustawy o zawodzie dietetyka, więc każdy, nawet bez wykształcenia kierunkowego może sobie wpisać na instagramie w opisie „Dietetyk” i prowadzić ludzi. No więc takim kimś jest Magda.
Dokładnie!!!! Ona nie potrafiła wgl.gotowac normalnych obiadów.....zupy czy drugiego dania..
Zawsze tylko jajecznica i losos I ewentualnie jakiegoś fast fooda,nalesnika i tyle....nic poza tym...moim zdaniem dietetyk powinien takie rzeczy umeic przetestować przepisy a tutaj nic
..całkowite dno!!!!druga rzecz bazowali na gotowacach na zalewkach🤣tak jak zawsze ze niby ona robi zupełnie tajska ...yhhy jakoś jej nigdy nie widziałam jak przyzadza tylko zawsze gotowa na talerzu bo wlała zalewke gotowa ze sloika...oszustwo dla kasy...moze sie to w końcu urwie 🤣
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

93juko pisze: pn gru 08, 2025 8:07 am Witam wszystkich,jestem tu nowa,oglądam gościa od kilku lat oczywiście żeby się pośmiać..gościu śmierdzi na kilometr,typowy toksyk i mitoman🫣
Ale znam prywatnie jego podopieczną,była prowadzona przez niego 12 tygodni oczywiście już była wstawiana milion razy na jego stronie,nazywa się Kasia,faktycznie schudła na jego diecie,tyle,że było to około 3 lata temu a on dalej co jakiś czas wstawia jej te same zdjęcia z przemiany..a ona już tak nie wygląda..przytyła i nie jest już dawno na jego diecie 🤣

A on dalej o wszystkich starych przemianach nawija to dieta PETARDA robi cuda 🤣🤣
Gościu oszust ma rozkojarzenie jazni wszystko dla pieniędzy...robi z biednych ludzi cuda...🤣
Co do wyglądu to coraz gorzej wyglada, jakieś dziury po twarzy, usta skrzywione..
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Teraz bd znow powrót do nagran z Kasią tak.jak wcześniej po rozstaniu.z.Iwa zeby dalej zarabiać...wczoraj już z córka caly wieczor nagrywał spędził a dziś co wymysli.? Znow cardioooo caly dzien 🤣ale dziwne ze teraz wgl sie nie nagrywa.z tego swojego nowego mieszkania to co ma tam taki nieporządek czy co...nawet nie robi posikow ani nic? Czy sie wstydzi ze.jest wywalony...albo moze nie wiadomo gdzie mieszka już....
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

czorcikakysz pisze: pn gru 08, 2025 8:47 am Najgorsze, ze przyjmuje ludzi chorych. Można to zgłosić do Polskiego Towarzystwa Dietetyki i Rzecznika Praw Pacjenta. Nie jest powiedziane, że się tym nie zajmą.
U nim nie ma żadnego podejścia indywidualnego. To masówka bazująca na kilku jadłospisach.
I jeszcze gada bzdury cały czas na medycynę, jak to niby lekarze chcą do grobu człowieka wprowadzić. To co mówi ten człowiek jest szkodliwe społecznie.
Grubba
Ciastko

Post autor: Grubba »

Dla mnie ta Magda jest taka sztuczna.Buja sie na zawołanie Czarnego,ciągle przytakuje i ma taki nieszczery przyklejony usmiech.Widac ze musi tańczyć jak on klaszcze
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Tak dokładnie razem z nim dobrze grali tylko dla kasy...normalny człowiek by nie było niewolnikiem kogoś i wgl a ona była niewolnica i rowno z nim kalamala...jak to mówią z kim sie zadajesz takim sie stajesz...byli sb warci....
Laleczka69
Mokra Włoszka

czorcikakysz pisze: pn gru 08, 2025 7:53 am W Polsce nie ma ustawy o zawodzie dietetyka, więc każdy, nawet bez wykształcenia kierunkowego może sobie wpisać na instagramie w opisie „Dietetyk” i prowadzić ludzi. No więc takim kimś jest Magda.
Tak wiem, jednak uważam że ma przygotowanie - poza tym kiedyś ktoś na live zapytał oficjalnie Roberta - i wtedy Magda potwierdziła że ona ma przygotowanie do diet. Nie sądzę aby nikt z nich nie miał, oni zbyt dużo ludzi obsługują, a ich diety też krązą po necie - przeciez by to ktoś sprawdził.