Start
Mój profil

Vinted

Moderator: verysweetcherry
Liza0921
Ciastko

Re: Vinted

Post autor: Liza0921 »

Czesc Dziewczyny,

Czy dostaliście kiedyś takiego mejla z Vinted? Z dwa miesiące temu usunęłam konto i dzisiaj dostałam taka wiadomość. Nie mogę tego uzupełnić bo nie da się zalogować do konta. Uzupełnianie te formalurze?

EDIT - nie da się załączyć screena, poniżej treść mejla: Cześć,

w 2025 roku na Twoim koncie znalazło się 32 sprzedaży i łączny dochód w wysokości 3188 zł, co czyni cię jedną z najaktywniejszych osób sprzedających na Vinted.

Chcielibyśmy pomóc Ci powtórzyć lub poprawić ten sukces w przyszłym roku, ale w tym celu musimy Cię poprosić o uzupełnienie krótkiego formularza. Wymagają od nas tego przepisy unijnej dyrektywy DAC7.

Wszystko już dla Ciebie przygotowaliśmy – sprawdź szczegóły.

Zespół Vinted
Załączniki
fw_1763383561253.jpg
fw_1763383561253.jpg (2.42 KiB) Przejrzano 355 razy
rachelkarengreen
ZdalnaFanka

Post autor: rachelkarengreen »

Czy Wam też vinted zaczął zapisywane wyszukiwania wyszukiwać od trafności nie od najnowszych? Miałam ustawione od najnowszych i tak zawsze pokazywało, a teraz ustawienia odgórnie zmieniły się na trafność i za każdym razem muszę poprawiać ręcznie :///
Jezu denerwujące to
annakozak123
RealDiamond

Post autor: annakozak123 »

rachelkarengreen pisze: sob lis 29, 2025 7:37 am Czy Wam też vinted zaczął zapisywane wyszukiwania wyszukiwać od trafności nie od najnowszych? Miałam ustawione od najnowszych i tak zawsze pokazywało, a teraz ustawienia odgórnie zmieniły się na trafność i za każdym razem muszę poprawiać ręcznie :///
Jezu denerwujące to
Tak, doprowadza mnie to do szału
siemaluje
Tritonotti

Post autor: siemaluje »

Mieliście kiedyś taką sytuację, że ktoś od was nie odebrał paczki? U mnie jedna baba nie odbiera i od dwóch dni jest na śledzeniu InPost "upłynął termin odbioru" i żadnej informacji, że paczka jest w drodze do mnie 🤔 Tak btw. to te szczury, które nie odbierają paczek dostaną później negatywny komentarz? Pierwszy raz mam taką sytuację, a sprzedaje regularnie od paru lat 😃
kwasta
Kciuk

Post autor: kwasta »

Vinted znowu wprowadził zmiany, teraz za ewentualne zwroty będą płacić kupujący, a nie jak było do tej pory gdzie to osoba sprzedająca decydowała na czyj koszt jest zwrot.
Liza0921
Ciastko

Post autor: Liza0921 »

Anulują transakcje i tyle. Sprzedająca nie dostanie negatywa.
Fela
MiamiBicz

Post autor: Fela »

kwasta pisze: śr gru 03, 2025 6:23 pm Vinted znowu wprowadził zmiany, teraz za ewentualne zwroty będą płacić kupujący, a nie jak było do tej pory gdzie to osoba sprzedająca decydowała na czyj koszt jest zwrot.
Że co? Gdzie to wyczytałaś? Czyli jak np. kupiłam bubel z dziurą to jeszcze dopłacam do interesu za przesyłkę zwrotną by go oddać Sprzedającej i odzyskać część pieniędzy? I na końcu nie mogę jej jeszcze wystawić opini? Teraz to dopiero handlary dadzą czadu ze szmatami. Nie no super pomysł Vinted 👏
Awatar użytkownika
nocotyniepowiesz
ToTylkoHermes

Post autor: nocotyniepowiesz »

kwasta pisze: śr gru 03, 2025 6:23 pm Vinted znowu wprowadził zmiany, teraz za ewentualne zwroty będą płacić kupujący, a nie jak było do tej pory gdzie to osoba sprzedająca decydowała na czyj koszt jest zwrot.
Aha. To by tłumaczylo dlaczego ostatnio musialam jako kupująca zaplacic za zwrot szmaty, a gdy ja jako sprzedająca mialam zgloszony zwrot jakis czas temu, to wybralam zwrot na swój koszt, towar dostalam z powrotem, kupująca kasę i wszyscy szczęsliwi.