Czesc Dziewczyny,
Czy dostaliście kiedyś takiego mejla z Vinted? Z dwa miesiące temu usunęłam konto i dzisiaj dostałam taka wiadomość. Nie mogę tego uzupełnić bo nie da się zalogować do konta. Uzupełnianie te formalurze?
EDIT - nie da się załączyć screena, poniżej treść mejla: Cześć,
w 2025 roku na Twoim koncie znalazło się 32 sprzedaży i łączny dochód w wysokości 3188 zł, co czyni cię jedną z najaktywniejszych osób sprzedających na Vinted.
Chcielibyśmy pomóc Ci powtórzyć lub poprawić ten sukces w przyszłym roku, ale w tym celu musimy Cię poprosić o uzupełnienie krótkiego formularza. Wymagają od nas tego przepisy unijnej dyrektywy DAC7.
Wszystko już dla Ciebie przygotowaliśmy – sprawdź szczegóły.
Zespół Vinted
Vinted
Moderator: verysweetcherryRe: Vinted
- Załączniki
-
- fw_1763383561253.jpg (2.42 KiB) Przejrzano 355 razy
-
rachelkarengreen
- ZdalnaFanka
Czy Wam też vinted zaczął zapisywane wyszukiwania wyszukiwać od trafności nie od najnowszych? Miałam ustawione od najnowszych i tak zawsze pokazywało, a teraz ustawienia odgórnie zmieniły się na trafność i za każdym razem muszę poprawiać ręcznie
//
Jezu denerwujące to
Jezu denerwujące to
-
annakozak123
- RealDiamond
Tak, doprowadza mnie to do szałurachelkarengreen pisze: ↑sob lis 29, 2025 7:37 am Czy Wam też vinted zaczął zapisywane wyszukiwania wyszukiwać od trafności nie od najnowszych? Miałam ustawione od najnowszych i tak zawsze pokazywało, a teraz ustawienia odgórnie zmieniły się na trafność i za każdym razem muszę poprawiać ręcznie//
Jezu denerwujące to
Mieliście kiedyś taką sytuację, że ktoś od was nie odebrał paczki? U mnie jedna baba nie odbiera i od dwóch dni jest na śledzeniu InPost "upłynął termin odbioru" i żadnej informacji, że paczka jest w drodze do mnie
Tak btw. to te szczury, które nie odbierają paczek dostaną później negatywny komentarz? Pierwszy raz mam taką sytuację, a sprzedaje regularnie od paru lat 
Że co? Gdzie to wyczytałaś? Czyli jak np. kupiłam bubel z dziurą to jeszcze dopłacam do interesu za przesyłkę zwrotną by go oddać Sprzedającej i odzyskać część pieniędzy? I na końcu nie mogę jej jeszcze wystawić opini? Teraz to dopiero handlary dadzą czadu ze szmatami. Nie no super pomysł Vinted
- nocotyniepowiesz
- ToTylkoHermes
Aha. To by tłumaczylo dlaczego ostatnio musialam jako kupująca zaplacic za zwrot szmaty, a gdy ja jako sprzedająca mialam zgloszony zwrot jakis czas temu, to wybralam zwrot na swój koszt, towar dostalam z powrotem, kupująca kasę i wszyscy szczęsliwi.