No właśnie mi nie chodzi o złe przeczucie tylko właśnie o atmosferę i o to, jak ich relacja mogła wygladac. Dla mnie osobiście nie jest normalne wsiąść w samochód i jechać natychmiast pod kosciol, bo dziecko zrobiło coś inaczej niż było ustalone. W teorii Krzysiek właśnie miał akurat zajęcia do bierzmowania i powinien być skupiony w tym momencie na nich, a nie na tłumaczeniu się matce dlaczego wybrał podróż autobusem.Toascik pisze: ↑ndz lis 23, 2025 2:06 pm Różnie bywa. Moja matka przeszukiwała mi torebki, czytała moje wiadomości z koleżankami, potrafiła dzwonić do rodziców moich znajomych i informować, że widziała zdjęcie ich dziecka z piwem i że nie będę się z kimś takim zadawać (to prawda, znajomi się ode mnie po takiej akcji odsunęli) itd. Jeśli jego matka też była taka kontrolująca (a takie, jak dla mnie, sprawia wrażenie) to nie musiało nic wisieć w powietrzu, po prostu była to nerwowa reakcja na to, że chłopak się ich nie posłuchał, a nie jakieś złe przeczucie.
Zaginięcie (?) Krzysztofa Dymińskiego
Moderator: verysweetcherryRe: Zaginięcie (?) Krzysztofa Dymińskiego
-
LobuzKochany
- Gacie z oceanu
Screen pokazuje poziom naładowania baterii. To z kolei tłumaczy, czy Krzysio musiał brać powerbanka czy nie. Jeśli o 3 w nocy miał naładowany telefon np. na 90% to wzięcie powerbanka mówi już o możliwości dłuższej wycieczki
-
LobuzKochany
- Gacie z oceanu
Ona w każdym niemal programie powtarza o "zasadach panujących w domu", że Krzysiek je "respektował" i tak dalej. Moja własna matka nie używa takiej terminomogii
To on nie wzial ze soba telefonu? Dziwne zeby bez telefonu z domu wyjsc a tych czasachLobuzKochany pisze: ↑ndz lis 23, 2025 6:34 pm Screen pokazuje poziom naładowania baterii. To z kolei tłumaczy, czy Krzysio musiał brać powerbanka czy nie. Jeśli o 3 w nocy miał naładowany telefon np. na 90% to wzięcie powerbanka mówi już o możliwości dłuższej wycieczki
Byłam na tych spotkaniach co organizowali, różne były grupy i można było się udzielać.LobuzKochany pisze: ↑pt lis 21, 2025 11:21 pm A co to za informacja o tym lesie. Gdzie to widziałaś?