Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: tomasz4999 »

Przeciez pokazal dzisiaj : ryz czarny, losos bez oliwy spalony no wior i papryka z octu xD do tego pepsi max Xd

Kwiatomat pisze: sob lis 01, 2025 7:30 pm Mi się już nawet nie chce komentować
Nie zapominajcie że prowadzi też górników
Ostatnio u fryzjerki mówił że tylu mężczyzn dołącza, że dieta dopracowana i czyni cuda...
Jak to możliwe że on nie pokaże żadnego dania z tej diety w swoim wykonaniu, przecież mężczyźni robią to sami takie to proste i skuteczne
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Post autor: Monikamm »

Brakowalo mi delikatnie keczapu
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Czujesz kolejna relacje, gdyby wypalil ze kiedys dawno temu to on w sumie tez pracowal w kopalni...???😅😅😅😅 nie wiem jak wy, ja jestem w stanie sobie to wyobrazic xD

Halo, Dawid, jestes?

Kwiatomat pisze: sob lis 01, 2025 7:30 pm Mi się już nawet nie chce komentować
Nie zapominajcie że prowadzi też górników
Ostatnio u fryzjerki mówił że tylu mężczyzn dołącza, że dieta dopracowana i czyni cuda...
Jak to możliwe że on nie pokaże żadnego dania z tej diety w swoim wykonaniu, przecież mężczyźni robią to sami takie to proste i skuteczne
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Post autor: AniaW91 »

Ta dieta jego low card jakoś słabo działa na córkę jak w 2 tyg mozna zgubić 10 kg🤣a nawet i więcej ....
MichalQQ
Mokra Włoszka

Post autor: MichalQQ »

Smieszny facet. obecnie lata sam od 5 dni albo i dluzej kolejny dowod, ze to juz tylko marektingowa sciema na potrzeby wizerunku. Ona sie wstydzi z nim pokazywac ani jej sie nie oswiadczyl ani nic. A ciuchy w tym nowym mikromieszkaniu wisza tylko jego. A gdzie on pojdzie jak na chate wleci bezrobotna corcia? Mnie ciagle blokowal za pisanie prawdy o wygladzie Magdy jak transior z zalosnymi dorobkami z plastiku, ze to facet w ciele kobiety. Moze wroci do dawnej maniery i zamieszka z corcia i bedzie na relacjach jak poprzednio zachwalal corci posladki?
MichalQQ
Mokra Włoszka

Mi osobiscie najbardziej brakuje spalonego lososia (smazone to niezdrowe powinno byc gotowane albo na parze lub pieczone oraz papryki ze sloika jak rowniez kupnego keczupu i zagotowanego ryzu to co najmniej 5 gwiazdek Michelin nie smialbym na to wpasc- ze to takie odkrywcze to jego kucharzenie, myslalby kto nie lada pestka zagotowac ryz albo non stop walic placka i jajka to serio jest mega wykwintne
MichalQQ
Mokra Włoszka

Smiechlem calkowicie lazi sam po dzielni i pier. glupoty jak to on od rzeczy byle plesc co slina na jezyk przyniesie a Magduni brak. Wstydzila sie z nim pokazac na wiosce pod Plockiem
Andzula
Ciastko

Post autor: Andzula »

Ja mam wrażenie, że Dawid wrócił :')
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Nie chcialem tego pisac ale chyba masz racje, wrocil tylko jeszcze sie troche maskuje 🤣🤣🤣🤣

Andzula pisze: ndz lis 02, 2025 8:13 pm Ja mam wrażenie, że Dawid wrócił :')
Sara345
Channelka

Post autor: Sara345 »

tomasz4999 pisze: ndz lis 02, 2025 8:15 pm Nie chcialem tego pisac ale chyba masz racje, wrocil tylko jeszcze sie troche maskuje 🤣🤣🤣🤣
Za mało błędów ortograficznych 😜
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

I cyk, komentarz z Insta juz usuniety, ktos zapytal (kulturalnie) czemu pokazuje tylko SWOJE stare foty i zapytal kiedy bedzie pokazana aktualna forma xD 5min i nie ma komentarza
MichalQQ
Mokra Włoszka

Robert planuje juz petardzioche 5 i kolejne edycje kalendarz rozpisany na kolejne lata. nie znacie sie. NIe na darmo zasuwal na 10 etatow prowadzil stoczniowcow, gornikow i spawaczy a nawet drag queeny. Nie ma dla niego przypadkow beznadziejnych sa tylko niezoperowane transy :fire: :fire: :fire:
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Post autor: Sylwkap25 »

Po cmentarzu chodził 1 listopada i nagrywał z lampą po ciemku, masakra co za gość🫣
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

to wszystko dla nas - inaczej nie wiedzialabys jak cmentarz wyglada, jak sie u fryzjera siedzi, jak wyglada park w warszawie, galeria handlowa, polki z mąka w Leclerku, lazienki w Ikei z AUTOMATYCZNYM PODŚWIETLANIEM albo most nad Wisla podczas jazdy autem :) To sa bardzo wazne tresci i kwestie zwiazane z dietetyka.

"Teraz wlasnie jak jechalem do Ciebie..... yyyyy to znaczy do nas, do nas jechalem oczywiscie, DO NAS...!!!"

Sylwkap25 pisze: ndz lis 02, 2025 11:12 pm Po cmentarzu chodził 1 listopada i nagrywał z lampą po ciemku, masakra co za gość🫣
Sara345
Channelka

Post autor: Sara345 »

tomasz4999 pisze: pn lis 03, 2025 12:57 pm
"Teraz wlasnie jak jechalem do Ciebie..... yyyyy to znaczy do nas, do nas jechalem oczywiscie, DO NAS...!!!"
Też to widziałam, a ona to już jawnie z niego brechta ...

Dobrze, że piesek wrócił. Teraz będzie mieć wreszcie spokój 😅
ML111
SkrzydełkaZhooters

Post autor: ML111 »

Po piesku widać, jakie ma do niego nastawienie. Nawet mu ogonek nie drgnął. Widać, że go nie lubi.
Awatar użytkownika
Lostnick888
PsychoFanka

Post autor: Lostnick888 »

Sara345 pisze: pn lis 03, 2025 2:37 pm Też to widziałam, a ona to już jawnie z niego brechta ...

Dobrze, że piesek wrócił. Teraz będzie mieć wreszcie spokój 😅
I jak ją tak objął to tez tak dyskretnie go odsunęła...
paolina.zet
RóżowePolo

Post autor: paolina.zet »

Hahah Do Ciebie nie no do Nas …
Ok to już wiemy że nie mieszkają z sobą na 100%

Po co to ukrywać, jakoś nie rozumiem tej logiki.

Ps. Też poczułam jakby Pan Dawid wrócił XD
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Post autor: AniaW91 »

A niech wrocil kto chcial ;)kazdy ma prawo do swojego zdania itd
...
Furiat ileż możesz jesc tego łosia oni mają posiłek po 24 w nocy...losos SZOK
..sa poprzestawiani...a potem dzień sie im zaczyna od 15....
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Post autor: Monikamm »

AniaW91 pisze: wt lis 04, 2025 7:03 am A niech wrocil kto chcial ;)kazdy ma prawo do swojego zdania itd
...
Furiat ileż możesz jesc tego łosia oni mają posiłek po 24 w nocy...losos SZOK
..sa poprzestawiani...a potem dzień sie im zaczyna od 15....
Cały dzień w domu siedzieć a o 21.20 na siłowni w tłumie. No chyba mając cały dzień wolny lepiej pójść na silkę rano o 9 , przecież pustki są wszędzie wtedy. Można poćwiczyć , ponagrywać. Zjeść zdrowo i o normalnej godzinie położyć się spać.
A on spi do 16, no bo przecież do 5 rano pracuje. Poprzewracało mu się wszystko w głowie.
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Przestańcie podbijac te wiadomosci na tym forum. Jak ktos czeka bardzo dlugo to stawiacie KROPKE, pamietajcie - kropke. to my wtedy wiemy ze ktos dlugo czeka.

xD
Zubizubizu
RoyalBaby

Post autor: Zubizubizu »

Ileż można oglądać te same zdjęcia Magdy, po co wciąż zapewnienia jaka nasza miłość jest wspaniała, a jak się całujemy to na maksa bla bla blaaaaaa.... Oprzytomniałem po przeczytaniu tego wątku. Kretacz i oszukaniec... Dietki, reporciki, powielane jadłospisy, nikt nie patrzy na to, czy lubisz ryby czy nie lubisz... Wbrew zapewnieniom na samym początku o tym, jaka to wspaniała dieta - napisz co jadasz, co lubisz a czego nie 🤮 czy on ma świadomość istnienia tego wątku?
Awatar użytkownika
Lostnick888
PsychoFanka

Post autor: Lostnick888 »

Zubizubizu pisze: wt lis 04, 2025 7:15 pm Ileż można oglądać te same zdjęcia Magdy, po co wciąż zapewnienia jaka nasza miłość jest wspaniała, a jak się całujemy to na maksa bla bla blaaaaaa.... Oprzytomniałem po przeczytaniu tego wątku. Kretacz i oszukaniec... Dietki, reporciki, powielane jadłospisy, nikt nie patrzy na to, czy lubisz ryby czy nie lubisz... Wbrew zapewnieniom na samym początku o tym, jaka to wspaniała dieta - napisz co jadasz, co lubisz a czego nie 🤮 czy on ma świadomość istnienia tego wątku?
Też jestem ciekawa, czy wie o tym wątku.. fajnie by bylo jakby jednak zajrzeli. 😇
Zubizubizu
RoyalBaby

Post autor: Zubizubizu »

Sport rap pasja życie: Wypadają to oczy z orbit na widok pięknej kobiety 😊
Czarny furiat: dobre

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Post autor: Sylwkap25 »

Noo Madzia się przyznała, że Janek ją czasem umoralnia jak się ubiera🫣