Kwiatomat pisze: ↑sob lis 01, 2025 7:30 pm Mi się już nawet nie chce komentować
Nie zapominajcie że prowadzi też górników
Ostatnio u fryzjerki mówił że tylu mężczyzn dołącza, że dieta dopracowana i czyni cuda...
Jak to możliwe że on nie pokaże żadnego dania z tej diety w swoim wykonaniu, przecież mężczyźni robią to sami takie to proste i skuteczne
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Re: Dieta czarny furiat
Przeciez pokazal dzisiaj : ryz czarny, losos bez oliwy spalony no wior i papryka z octu xD do tego pepsi max Xd
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Czujesz kolejna relacje, gdyby wypalil ze kiedys dawno temu to on w sumie tez pracowal w kopalni...
?

nie wiem jak wy, ja jestem w stanie sobie to wyobrazic xD
Halo, Dawid, jestes?
Halo, Dawid, jestes?
Kwiatomat pisze: ↑sob lis 01, 2025 7:30 pm Mi się już nawet nie chce komentować
Nie zapominajcie że prowadzi też górników
Ostatnio u fryzjerki mówił że tylu mężczyzn dołącza, że dieta dopracowana i czyni cuda...
Jak to możliwe że on nie pokaże żadnego dania z tej diety w swoim wykonaniu, przecież mężczyźni robią to sami takie to proste i skuteczne
Smieszny facet. obecnie lata sam od 5 dni albo i dluzej kolejny dowod, ze to juz tylko marektingowa sciema na potrzeby wizerunku. Ona sie wstydzi z nim pokazywac ani jej sie nie oswiadczyl ani nic. A ciuchy w tym nowym mikromieszkaniu wisza tylko jego. A gdzie on pojdzie jak na chate wleci bezrobotna corcia? Mnie ciagle blokowal za pisanie prawdy o wygladzie Magdy jak transior z zalosnymi dorobkami z plastiku, ze to facet w ciele kobiety. Moze wroci do dawnej maniery i zamieszka z corcia i bedzie na relacjach jak poprzednio zachwalal corci posladki?
Mi osobiscie najbardziej brakuje spalonego lososia (smazone to niezdrowe powinno byc gotowane albo na parze lub pieczone oraz papryki ze sloika jak rowniez kupnego keczupu i zagotowanego ryzu to co najmniej 5 gwiazdek Michelin nie smialbym na to wpasc- ze to takie odkrywcze to jego kucharzenie, myslalby kto nie lada pestka zagotowac ryz albo non stop walic placka i jajka to serio jest mega wykwintne
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Za mało błędów ortograficznychtomasz4999 pisze: ↑ndz lis 02, 2025 8:15 pm Nie chcialem tego pisac ale chyba masz racje, wrocil tylko jeszcze sie troche maskuje![]()
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
I cyk, komentarz z Insta juz usuniety, ktos zapytal (kulturalnie) czemu pokazuje tylko SWOJE stare foty i zapytal kiedy bedzie pokazana aktualna forma xD 5min i nie ma komentarza
Robert planuje juz petardzioche 5 i kolejne edycje kalendarz rozpisany na kolejne lata. nie znacie sie. NIe na darmo zasuwal na 10 etatow prowadzil stoczniowcow, gornikow i spawaczy a nawet drag queeny. Nie ma dla niego przypadkow beznadziejnych sa tylko niezoperowane transy

-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
to wszystko dla nas - inaczej nie wiedzialabys jak cmentarz wyglada, jak sie u fryzjera siedzi, jak wyglada park w warszawie, galeria handlowa, polki z mąka w Leclerku, lazienki w Ikei z AUTOMATYCZNYM PODŚWIETLANIEM albo most nad Wisla podczas jazdy autem
To sa bardzo wazne tresci i kwestie zwiazane z dietetyka.
"Teraz wlasnie jak jechalem do Ciebie..... yyyyy to znaczy do nas, do nas jechalem oczywiscie, DO NAS...!!!"
"Teraz wlasnie jak jechalem do Ciebie..... yyyyy to znaczy do nas, do nas jechalem oczywiscie, DO NAS...!!!"
Też to widziałam, a ona to już jawnie z niego brechta ...tomasz4999 pisze: ↑pn lis 03, 2025 12:57 pm
Dobrze, że piesek wrócił. Teraz będzie mieć wreszcie spokój
- Lostnick888
- PsychoFanka
-
paolina.zet
- RóżowePolo
Hahah Do Ciebie nie no do Nas …
Ok to już wiemy że nie mieszkają z sobą na 100%
Po co to ukrywać, jakoś nie rozumiem tej logiki.
Ps. Też poczułam jakby Pan Dawid wrócił
Ok to już wiemy że nie mieszkają z sobą na 100%
Po co to ukrywać, jakoś nie rozumiem tej logiki.
Ps. Też poczułam jakby Pan Dawid wrócił
Cały dzień w domu siedzieć a o 21.20 na siłowni w tłumie. No chyba mając cały dzień wolny lepiej pójść na silkę rano o 9 , przecież pustki są wszędzie wtedy. Można poćwiczyć , ponagrywać. Zjeść zdrowo i o normalnej godzinie położyć się spać.
A on spi do 16, no bo przecież do 5 rano pracuje. Poprzewracało mu się wszystko w głowie.
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Przestańcie podbijac te wiadomosci na tym forum. Jak ktos czeka bardzo dlugo to stawiacie KROPKE, pamietajcie - kropke. to my wtedy wiemy ze ktos dlugo czeka.
xD
xD
-
Zubizubizu
- RoyalBaby
Ileż można oglądać te same zdjęcia Magdy, po co wciąż zapewnienia jaka nasza miłość jest wspaniała, a jak się całujemy to na maksa bla bla blaaaaaa.... Oprzytomniałem po przeczytaniu tego wątku. Kretacz i oszukaniec... Dietki, reporciki, powielane jadłospisy, nikt nie patrzy na to, czy lubisz ryby czy nie lubisz... Wbrew zapewnieniom na samym początku o tym, jaka to wspaniała dieta - napisz co jadasz, co lubisz a czego nie
czy on ma świadomość istnienia tego wątku?
- Lostnick888
- PsychoFanka
Też jestem ciekawa, czy wie o tym wątku.. fajnie by bylo jakby jednak zajrzeli.Zubizubizu pisze: ↑wt lis 04, 2025 7:15 pm Ileż można oglądać te same zdjęcia Magdy, po co wciąż zapewnienia jaka nasza miłość jest wspaniała, a jak się całujemy to na maksa bla bla blaaaaaa.... Oprzytomniałem po przeczytaniu tego wątku. Kretacz i oszukaniec... Dietki, reporciki, powielane jadłospisy, nikt nie patrzy na to, czy lubisz ryby czy nie lubisz... Wbrew zapewnieniom na samym początku o tym, jaka to wspaniała dieta - napisz co jadasz, co lubisz a czego nieczy on ma świadomość istnienia tego wątku?
-
Zubizubizu
- RoyalBaby
Sport rap pasja życie: Wypadają to oczy z orbit na widok pięknej kobiety 
Czarny furiat: dobre

Czarny furiat: dobre