Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Monikamm »

Kiedyś chyba mówił na relacji że popalić lubi 😁
Dziś nawet nie ma postu ze zdjęciami z przeszłości i miłosnymi wyznanami które po 15 min zostaną usunięte. Madzia może juz na grobing pojechała a CF śpi lub korzysta z życia z zamówionym towarem 😁
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Andzula pisze: pt paź 31, 2025 4:23 pm A oglądaliście relację z galerii z pasażu ze stoiska z greckimi przysmakami jak odklejał słoiki z miodem, które były przyklejone celowo taśmą klejącą do lady a on z uporem maniaka targał je od blatu i twierdził ,że się przykleiły :')
O boże tak 😁😁 albo jak usilnie otwierał słoik z suszonymi pomarańczami. We wszystko musi palce włozyć.
Andzula
Ciastko

Post autor: Andzula »

Nie no Masakra jake on zdjęcie dodał 9 letniej córki :/
Awatar użytkownika
Lostnick888
PsychoFanka

Post autor: Lostnick888 »

Monikamm pisze: pt paź 31, 2025 4:27 pm O boże tak 😁😁 albo jak usilnie otwierał słoik z suszonymi pomarańczami. We wszystko musi palce włozyć.
Ten człek jest tak prosty i obrzydliwy w swoim postępowaniu, że aż żal patrzeć co on wyrabia na tych zakupach... Ktoś tam dostanie w końcu powinien po tych brudnych łapach go zdzielic! 🤢 I za ciągle pokazywanie osob trzecich to na siłowni to gdzieś na ulicach.. Miejmy nadzieję, że ten jego proceder oszusta się w końcu skończy.
Awatar użytkownika
Lostnick888
PsychoFanka

Andzula pisze: pt paź 31, 2025 4:40 pm Nie no Masakra jake on zdjęcie dodał 9 letniej córki :/
Raz w miesiącu przynajmniej dodaje takie kolaże, później oczywiście usuwa i tak w kółko, jak z "przemianami jego podopiecznych" 🫠
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Post autor: tomasz4999 »

Ojjj....grube relacje dzis grube.... kopalnia smaczków.... a telefon do nich przebil wszystko... polecam samemu obejrzec ale w calosci i do konca bo ja az nie wierze w to co widzialem i uslyszalem hahaha im blizej konca tym lepiej 🤣🤣🤣🤣🤣
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

tomasz4999 pisze: sob lis 01, 2025 1:58 am Ojjj....grube relacje dzis grube.... kopalnia smaczków.... a telefon do nich przebil wszystko... polecam samemu obejrzec ale w calosci i do konca bo ja az nie wierze w to co widzialem i uslyszalem hahaha im blizej konca tym lepiej 🤣🤣🤣🤣🤣
"Bo my przecież jesteśmy przyjaciółmi, jak tyle tygodni pracujemy razem" hahahah jak facet z rybnego i wlasniciel knajpy w Grecji 😁
"Madzia co to za cmentarz , wiesz ludzie będą pytać"

Nic dziwnego że Madzia go do siebie nie zabiera, jej bracia już by go ocenili😁
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

" lekarz prosił żeby w poradni porad udzielać" z historii które się nie wydarzyły, ta nie wydarzyła się najbardziej 🤣🤣
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Post autor: AniaW91 »

W sklepie zachwycał sie bulionem ...szok....oni tylko na gotowcach jadą...a niby diety...a samemu zrobic porządny obiad sie nie umie :(współczuję nawet racuchy dziecku kupuja...wspomina ojczyma itd i tez cos nadmienił o cmematarzy a siedzieć bd w domu...a śmiać mi sie chciało bo mowil wczoraj ze Magda z małym poszła na zakupy bo 2 dni sklep zamknięty itd i żeby Robercik mial co jeść oczywiście jemu kupic ze dbają o niego 🤣potrafi kłamać i na to prawie oni weszli do mieszkania...maly dla sb chleb i ona cos tam tylko zawinięte przyniosła ale mi to zakupy 🤣na dwa dni...pewno od sb jechali do niego a on ściemnia..
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

SIKAM.....

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Sa panie robiace tatuaze, sa panie malujace obrazy... kierowcow mamy mnostwo bo wiesz... ja zaczynalem to pracowalwm w kilkunastu pracach.... na magazynie, w biurze....ja znam wszystkie mozliwe typy i wiem jaka dieta jest najprostsza dla pana...

<I cyk, ctrl+c ctrl+v>

DO NAS DZWONIA LEKARZE Z PROSBA CZY BYSMY NIE MOGLI PORAD IM UDZIELAC

BEDZIE MAJOWKA Z FURIATAMI w maju....

Zaplace z 5k zeby tylko tam sie wkrecic, albo lepiej wystarczy 399zl na lewym koncie w Grupie PETARDA😅😅😅😅😅😅
AAAAAAAHAAHHHHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHA O JEZU MAM CHYBA ZAWAL ZE SMIECHU HAHAHAHAHAHAHHA

Monikamm pisze: sob lis 01, 2025 7:13 am " lekarz prosił żeby w poradni porad udzielać" z historii które się nie wydarzyły, ta nie wydarzyła się najbardziej 🤣🤣
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Oni tak bardzo mieszkaja razem i sa razem ze Madzia od 3ech dni na relacjach z ICH NOWEGO MIESZKANIA ani butow ani kurtki nigdy nie sciaga xDxDxD Ja sie czuje jakbym Klan ogladal, tam tez wszyscy zawsze po mieszkaniach laza w butach a najbardziej to Pawel Lubicz.

i wgl co on tam za smietnik ma, jakies pierdoly na balkonie ale najlepsze sa te walizeczki lezace nad okapem w kuchni, to chyba po poprzednich lokatorach😅😅😅 albo kumplu co wyjechal do Grecji 😅😅😅

"Patrzcie na te wina..."
Ale chwalisz sie czy zaliisz?😅😅
"Co to za cmentarz bo ludzie beda pytac" 😅😅😅😅😅😅
Ej patrzcie tutajjjjj.... swiatlo w lazience na czujnik.... bylo ciemno jest jasno....... PATRZ MADZIA MADZIAAAAA!!!!!!
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

tomasz4999 pisze: sob lis 01, 2025 7:38 am
BEDZIE MAJOWKA Z FURIATAMI w maju....

Zaplace z 5k zeby tylko tam sie wkrecic, albo lepiej wystarczy 399zl na lewym koncie w Grupie PETARDA😅😅😅😅😅😅
AAAAAAAHAAHHHHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHA O JEZU MAM CHYBA ZAWAL ZE SMIECHU HAHAHAHAHAHAHHA
Hahhaaha to jest plan !! Ja bym chyba nie wytrzymała, mam twarz z napisami 🤣🤣🤣
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Na kwiatki chryzantemy mowi wiązanki kolorowe...można sie pośmiać...chlop nie wie nic...
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

A no i mowil ze 3 lata mieszkal kplo cmentarza i jak to święta zmarłych były to nie wychodixl z domu...hahha co jeszcze nie wymysli ten bajkopisarz...dziś Magdy nie będzie to zapowiedział ze z corka spedzi czas...chce to już zobaczyć jak wygląda przy diecie taty :)
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

AniaW91 pisze: sob lis 01, 2025 9:26 am Na kwiatki chryzantemy mowi wiązanki kolorowe...można sie pośmiać...chlop nie wie nic...
Oczywiście że nie wie , znicze się pyta czy są trwałe, a Madzia do niego że tam są wkłady wymienne, kiedyś się dziwił pigwą, co to jest i jak to się stosuje, mylił kalafior i brokuł, raz Madzia gotowła jakis bulion a on do niej: a Ty tu ryż gotujesz? No widać że to żółte i coś pływa że to nie ryż 😁😁 on nic nie wie o życiu i świecie, przykładów jest mnóstwo🫢
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

"Pracowałem na budowie, pracowałem w hurtowni mebli" hahahah juz widzę jak dluga była przygoda na budowie. On dwie lewe ręce i leń. W mieszkaniu to nawet do gniazdka czy przewieszania lampy Madzia brała fachowców 😁😁😁
Awatar użytkownika
Lostnick888
PsychoFanka

Monikamm pisze: sob lis 01, 2025 9:34 am Oczywiście że nie wie , znicze się pyta czy są trwałe, a Madzia do niego że tam są wkłady wymienne, kiedyś się dziwił pigwą, co to jest i jak to się stosuje, mylił kalafior i brokuł, raz Madzia gotowła jakis bulion a on do niej: a Ty tu ryż gotujesz? No widać że to żółte i coś pływa że to nie ryż 😁😁 on nic nie wie o życiu i świecie, przykładów jest mnóstwo🫢
Ciary żenady słuchając ten slowotok 🫥 mieszkając z Mamą miał wszystko pod nosek robione bo inaczej Robcio tupał nóżka.. a pozniej to kurczak, ryż, ketchup i tak sie kulało, dopóki znowu jakas naiwniaczka nie wzięła go pod skrzydło
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Juz 17:30 a on od rana ani jednej relacji 🤣chyba zabalowal ....😂😂🤣🤣🤣
Patkrz4584
RoyalBaby

Post autor: Patkrz4584 »

A zauważyliście, że po latach kupił sobie nowe jeansy i pewnie będzie w nich chodził dzień w dzień przez kolejne lata?
Aaaaa no i jak założy sweter, to mówi, że jest na elegancko :brawo:
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

AniaW91 pisze: sob lis 01, 2025 5:33 pm Juz 17:30 a on od rana ani jednej relacji 🤣chyba zabalowal ....😂😂🤣🤣🤣
Zabalował z Marysią w nocy 🤣
Kwiatomat
Tritonotti

Post autor: Kwiatomat »

Mi się już nawet nie chce komentować
Nie zapominajcie że prowadzi też górników
Ostatnio u fryzjerki mówił że tylu mężczyzn dołącza, że dieta dopracowana i czyni cuda...
Jak to możliwe że on nie pokaże żadnego dania z tej diety w swoim wykonaniu, przecież mężczyźni robią to sami takie to proste i skuteczne
Kwiatomat
Tritonotti

Czekamy na cardio z Nikusią
Kwiatomat
Tritonotti

Gdzie on nie mieszkał i gdzie on nie pracował, czego on nie wie i nie widział
Czas cmentarzy to mieszkał obok cmentarza 😂
paolina.zet
RóżowePolo

Post autor: paolina.zet »

hehe na relacji z pytaniem czy wolicie wannę czy prysznic Furiat sam sobie odpowiada “ja mam w domu … hehe właściwie teraz to mamy wszystko” xD
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Post autor: Sylwkap25 »

Pani pod cmentarzem pyta - gdzie jesteśmy, jaki to cmentarz 😂 no dzban. Nie wie gdzie pojechał?