Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
dawidszulcc
SushiRoll

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: dawidszulcc »

Strasznie uczony ten nasz pajac, kurcze ,ciekawe od ilu lat zaczoł to wszystko ,bo obecnie 48 lat ,urodził się i od razu pracował 🤣🤣🤦
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Post autor: Monikamm »

Książkę napisze o tym co przeszedł ;P
Założę się że Madzia czytając ten nasz wątek zaśmieje się pod nosem. Gdzie to on nie pracował i kim nie był, myślę że też ją to bawi 😆😆😆
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Post autor: tomasz4999 »

Ona sie zachowuje jak tamta Iva, do samgeo konca. widac to na spacerach, idzie za nim jak cien albo przed nim, zero bliskosci, czasem rzuci jakis zart chyba tylko dla pozorow. zero relacji spontanicznych, wszystko ustawka.
Swoja droga fajne zycie on ma - spac do 12, jechac do Leclerka, sklepu rybnego i do rolnikow. siasc do kompa, kopiuj-wklej przez kilka godzin, nagrac relacje i popier^€^& kocopoły, no i cyk, mozna dalej spac xD

oprocz Grecji nigdzie nie byl, pamietam jak sie z rok temu podniecal ze byl pierwszy raz w... Krakowie xD i lazil i nagrywal Wawel. Ewentualnie Ciechanow na swieta i to wszystko. zero znajomych a ponoc sa ich CALE SZEREGI XD
dawidszulcc
SushiRoll

Jakby to czytali to już dawno by ogłosili że nie są razem, a nie prowadzili ten cyrk.
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Niby czemu mieliby to robic? na tym watku jest moze 50 osob, petard w grupie 1600. plus 350k obserwujacych (tez potencjalni klienci). nie widze sensu. Prosta matematyka chlopie
dawidszulcc pisze: pt paź 24, 2025 11:59 am Jakby to czytali to już dawno by ogłosili że nie są razem, a nie prowadzili ten cyrk.
dawidszulcc
SushiRoll

No to czytają i mają zwalę z takich osób jak ty i ja.
czorcikakysz
RoyalBaby

Post autor: czorcikakysz »

Na temat jego poprzednich prac, to najwięcej wie była żona. Na razie milczy jak kamień - czekam z niecierpliwością aż coś w końcu powie publicznie. Mogłaby opowiedzieć jak to jest przeżyć 13 lat z narcyzem. Z tego, co ja wiem, to Robert nie pracował za bardzo w przeciągu tych 13 lat. Mial kilkumiesięczne epizody, ale można je zliczyć na palcach jednej dłoni. Chciał być raperem. Diety zaczął z braku innego zajęcia. Wykorzystał strone na fb, która zbudowała rapując. Co do obecnych relacji…przyjechał do Magdy i powiedział „wpadam do naszego biura”. Jakich jeszcze chcecie dowodów na to, że ta dwójka nie jest razem? Przecież to już widać gołym okiem. Żadnych nowych wspólnych zdjęć. Jadą na starociach. Nie ma nagrywania codziennego Magdy w kostiumach kąpielowych albo nowych sukienkach.
czorcikakysz
RoyalBaby

Post autor: czorcikakysz »

dawidszulcc pisze: pt paź 24, 2025 12:04 pm No to czytają i mają zwalę z takich osób jak ty i ja.
Wcale nie mają zwały. Robert bardzo przejmuje się hejtem i źle go znosi. Wątek tutaj rośnie, im będzie większy tym będzie bardziej popularny. Im bardziej popularny, tym więcej osób będzie go czytać. W Google wyświetla się jako pierwszy jak wpiszesz „czarny furiat opinie”. A opinie w necie są masakryczne. Był kiedyś wątek na wykopie i ludzie go przez kilka dni udostępniali na fb, w bardzo dużej ilości. I wtedy bardzo to wpłynęło na zarobki Pana Roberta.
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Post autor: AniaW91 »

Znów mowil na relacjach ze myślą nad nowym.wyzwaniem 🤣🤣bo patrząc to w tym tygodniu dołączyło nowych do gr tylko 15 osób Aż 15 osób 🤣🤣a kasa musi być większa bo trzeba żyć....a mowia ze tyle ludzi i wgl no nieźle.Ciekawe co znów wymyślą chyba nie petarda 4🤣bo wnioskuję ze juz im.maleje interes bo już ludzie tez widzą co wyprawiają.....nie robić nic lekko zyc i kopiuj wklej 🤣
Kwiatomat
Tritonotti

Post autor: Kwiatomat »

Serio tylko 15 osób? Ja tych grup nie śledzę ale podobno dziennie dołącza kilkadziesiąt 🤣🤣
Kwiatomat
Tritonotti

No i jakby sobie postanowił że nauczy się pięciu języków to tak by zrobił 🤣🤣🤣 ale nie postanawia. Raz ważył 110 kilo i ćwiczył i rapował a raz ważył 110 kilo i był osowiały i aspołeczny
dawidszulcc
SushiRoll

Ten osobnik to ma tyle twarzy i osobowości, że nie wiadomo który to Robert Jabłonowski czarny Furiat czy sport rap pasja życia 🤣🤣🤣👎
dawidszulcc
SushiRoll

Nad nowym wyzwaniem i kolejne 399 zł 🤣
Kwiatomat
Tritonotti

Mówił że 4 nie będzie bo nic nie przebije 3
Naprawdę tam tylko15 osób dołączyło?
Oj oj oj🤗
Kwiatomat
Tritonotti

On nie wie czy awokado to owoc czy warzywo
Czy to jest papaja aż musiał wyjąć z lodówki żeby się pochwalić
Taki światowy
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Tak jak to sledze :)i w tym tyg dołączyło zaledwie 15 osob :)łatwo można to kontrolować wchodząc na ich profil->informacje->i zjechać na dół wybrać gr petarda i tam wyswietla sie liczba osób wszystkich...smiechu warte
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

haha faktycznie az sprawdzilem, 1834 osoby sa na chwile obecna xD
AniaW91 pisze: pt paź 24, 2025 4:46 pm Tak jak to sledze :)i w tym tyg dołączyło zaledwie 15 osob :)łatwo można to kontrolować wchodząc na ich profil->informacje->i zjechać na dół wybrać gr petarda i tam wyswietla sie liczba osób wszystkich...smiechu warte
dawidszulcc
SushiRoll

Tak 1834 bo będzie więcej jak zostaną dodani ,najpierw weryfikacja
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Btw. zauwazyliscie na IG Kleopatry ze ona kazda relacje i kazdego jednego posta ucina od dolu ? xad

tak zeby nie bylo widoczne oznaczenie czarny furiat :) ewidentnie chce sie dziewczyna odlaczyc i pewnie z czasem dzialac samodzielnie. juz dawno daaaaawno to zauwazylem
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Ja obserwowałam związek z Iwą i właśnie wtedy kiedy on tak zarzucał ją miłością widziałam że coś jest nie tak. Właśnie teraz to widać z Madzią.
dawidszulcc
SushiRoll

A co do oznaczania to duży format zrobiła, I dlatego nie ma oznacznika czarny Furiat, a nie to że nie chce, dlaczego jak ona coś wstawia to za chwilę on, to samo ,albo na odwrót, spamu jak za komuny
dawidszulcc
SushiRoll

Monikamm pisze: pt paź 24, 2025 5:25 pm Ja obserwowałam związek z Iwą i właśnie wtedy kiedy on tak zarzucał ją miłością widziałam że coś jest nie tak. Właśnie teraz to widać z Madzią.
Przecież zdradził Iwe z Magdą obleśny typ
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

dawidszulcc pisze: pt paź 24, 2025 6:29 pm Przecież zdradził Iwe z Magdą obleśny typ
Możliwe, myślę że była jego podopieczną ale od zawsze chciała go usidlić. On jakoś szybko po Iwie się z nią spotykał tylko na początku nie pokazywał twarzy.
dawidszulcc
SushiRoll

Monikamm pisze: pt paź 24, 2025 7:10 pm Możliwe, myślę że była jego podopieczną ale od zawsze chciała go usidlić. On jakoś szybko po Iwie się z nią spotykał tylko na początku nie pokazywał twarzy.
To jest cwaniak jakich mało, jeżeli wszyscy widzą że oni już są bliżej końca, to jestem ciekawy jaka będzie reakcja, jak my wszyscy tu się mylimy. Bo ile można udawać, I jeszcze dziś na zakupy jadą i znów będzie komentator nawijał i wszystko macał kurcze jakby natrafił na mnie to bym go zrównał z ziemią, przez to nagrywanie ludzi itp.
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

3 czy 4 godz temu nagrał rolkę ze swojego biura niby ze jechali na 2 samochody ale Magda z młodym musiala isc do fryzjera i pptem wpadną do niego ....do tej pory cisza daje jakiescwspomnienja i wgl...dziś to wgl ich razem.nie bylo...no coraz bardziej można zauważyć ze nie sa jednak razem...