Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Kwiatomat
SkrzydełkaZhooters

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Kwiatomat »

Serio tylko 15 osób? Ja tych grup nie śledzę ale podobno dziennie dołącza kilkadziesiąt 🤣🤣
Kwiatomat
SkrzydełkaZhooters

No i jakby sobie postanowił że nauczy się pięciu języków to tak by zrobił 🤣🤣🤣 ale nie postanawia. Raz ważył 110 kilo i ćwiczył i rapował a raz ważył 110 kilo i był osowiały i aspołeczny
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

Ten osobnik to ma tyle twarzy i osobowości, że nie wiadomo który to Robert Jabłonowski czarny Furiat czy sport rap pasja życia 🤣🤣🤣👎
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Nad nowym wyzwaniem i kolejne 399 zł 🤣
Kwiatomat
SkrzydełkaZhooters

Mówił że 4 nie będzie bo nic nie przebije 3
Naprawdę tam tylko15 osób dołączyło?
Oj oj oj🤗
Kwiatomat
SkrzydełkaZhooters

On nie wie czy awokado to owoc czy warzywo
Czy to jest papaja aż musiał wyjąć z lodówki żeby się pochwalić
Taki światowy
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Post autor: AniaW91 »

Tak jak to sledze :)i w tym tyg dołączyło zaledwie 15 osob :)łatwo można to kontrolować wchodząc na ich profil->informacje->i zjechać na dół wybrać gr petarda i tam wyswietla sie liczba osób wszystkich...smiechu warte
tomasz4999
Modna

Post autor: tomasz4999 »

haha faktycznie az sprawdzilem, 1834 osoby sa na chwile obecna xD
AniaW91 pisze: pt paź 24, 2025 4:46 pm Tak jak to sledze :)i w tym tyg dołączyło zaledwie 15 osob :)łatwo można to kontrolować wchodząc na ich profil->informacje->i zjechać na dół wybrać gr petarda i tam wyswietla sie liczba osób wszystkich...smiechu warte
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Tak 1834 bo będzie więcej jak zostaną dodani ,najpierw weryfikacja
tomasz4999
Modna

Post autor: tomasz4999 »

Btw. zauwazyliscie na IG Kleopatry ze ona kazda relacje i kazdego jednego posta ucina od dolu ? xad

tak zeby nie bylo widoczne oznaczenie czarny furiat :) ewidentnie chce sie dziewczyna odlaczyc i pewnie z czasem dzialac samodzielnie. juz dawno daaaaawno to zauwazylem
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Post autor: Monikamm »

Ja obserwowałam związek z Iwą i właśnie wtedy kiedy on tak zarzucał ją miłością widziałam że coś jest nie tak. Właśnie teraz to widać z Madzią.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

A co do oznaczania to duży format zrobiła, I dlatego nie ma oznacznika czarny Furiat, a nie to że nie chce, dlaczego jak ona coś wstawia to za chwilę on, to samo ,albo na odwrót, spamu jak za komuny
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Monikamm pisze: pt paź 24, 2025 5:25 pm Ja obserwowałam związek z Iwą i właśnie wtedy kiedy on tak zarzucał ją miłością widziałam że coś jest nie tak. Właśnie teraz to widać z Madzią.
Przecież zdradził Iwe z Magdą obleśny typ
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

dawidszulcc pisze: pt paź 24, 2025 6:29 pm Przecież zdradził Iwe z Magdą obleśny typ
Możliwe, myślę że była jego podopieczną ale od zawsze chciała go usidlić. On jakoś szybko po Iwie się z nią spotykał tylko na początku nie pokazywał twarzy.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Monikamm pisze: pt paź 24, 2025 7:10 pm Możliwe, myślę że była jego podopieczną ale od zawsze chciała go usidlić. On jakoś szybko po Iwie się z nią spotykał tylko na początku nie pokazywał twarzy.
To jest cwaniak jakich mało, jeżeli wszyscy widzą że oni już są bliżej końca, to jestem ciekawy jaka będzie reakcja, jak my wszyscy tu się mylimy. Bo ile można udawać, I jeszcze dziś na zakupy jadą i znów będzie komentator nawijał i wszystko macał kurcze jakby natrafił na mnie to bym go zrównał z ziemią, przez to nagrywanie ludzi itp.
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Post autor: AniaW91 »

3 czy 4 godz temu nagrał rolkę ze swojego biura niby ze jechali na 2 samochody ale Magda z młodym musiala isc do fryzjera i pptem wpadną do niego ....do tej pory cisza daje jakiescwspomnienja i wgl...dziś to wgl ich razem.nie bylo...no coraz bardziej można zauważyć ze nie sa jednak razem...
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

AniaW91 pisze: pt paź 24, 2025 8:38 pm 3 czy 4 godz temu nagrał rolkę ze swojego biura niby ze jechali na 2 samochody ale Magda z młodym musiala isc do fryzjera i pptem wpadną do niego ....do tej pory cisza daje jakiescwspomnienja i wgl...dziś to wgl ich razem.nie bylo...no coraz bardziej można zauważyć ze nie sa jednak razem...
To jest nagrywane w innym czasie, dlatego tak wszystko opóźnione, zobacz po relacjach jak oglądamy jest u nas ciemno a u nich jasno ,więc pewnie już dawno są na tych zakupach,dopiero wstawi jak łażą po galerii, pajac
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Oj chyba wszyscy nie macie racji ja nie widzę po Magdzie żeby z nim nie była 🤔nic nie wskazuje na to, podejrzewam że się mylicie co do nich. Która kobieta by ogarniała mu chatę, mając odejście od toksyka,I jeszcze syna do niego przywiozła, nie to raczej jest niemożliwe.
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Dawid, kobiety potrafią grać, uwierz ]:-> a czarny łatwo nie pozwoli na to abyśmy zobaczyli jego rozstanie i porażkę, ta sytuacja trochę potrwa :')
Sylwkap25
SushiRoll

Post autor: Sylwkap25 »

Też tak uważam. Jeszcze przyjechała z Jankiem i byłemu firai wiesza?!
dawidszulcc pisze: pt paź 24, 2025 10:29 pm Oj chyba wszyscy nie macie racji ja nie widzę po Magdzie żeby z nim nie była 🤔nic nie wskazuje na to, podejrzewam że się mylicie co do nich. Która kobieta by ogarniała mu chatę, mając odejście od toksyka,I jeszcze syna do niego przywiozła, nie to raczej jest niemożliwe.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Sylwkap25 pisze: pt paź 24, 2025 10:43 pm Też tak uważam. Jeszcze przyjechała z Jankiem i byłemu firai wiesza?!
No właśnie, miała by to gdzieś, aby chatę ogarniać a niech siedzi jak kiedyś.
Mojka_moja
RóżowePolo

Post autor: Mojka_moja »

Gdyby teraz wyszło, że się rozstali, to nie trudno się domyślić jak potoczyły by się losy jego i Magdaleny, mogłoby wypłynąć wszystko to jaki był przez te ostatnie 24 lata swojego życia, i to byłby koniec, więc muszą udawać, zresztą ja myślę, że tam nigdy nie było dobrej atmosfery, wszystko na potrzeby interesu, uważam , że i tak długo jechał na tym wózku, Magdalena byłaby trzecią kobietą, z którą nie wyszło a przecież to była ta jedyna 🤣🤣🤣🤣 miłość jego życia 🤣🤣🤣🤣🤣 nie dało się tego słuchać.
Ktoś tu wcześniej wspomniał że znowu nawija o swoim dzieciństwie, biedzie i biedzie.....kilka razy wspomniał też o pustej lodówce i że nawet nie miał ryżu, wszyscy na FB mu współczuli a nikt nie zapytał to dlaczego ty gamoniu nie podjąłeś pracy, żeby zadbac o rodzinę, zapełnić lodówkę ty pajacu, raz był w zielonych beretach raz w czerwonych, raz trenował tekwondo wiele lat i zdobywał nagrody, był nawet mistrzem, to jest nieszczęśliwy człowiek, właściwie to mu współczuję, co w tej jego głowie musi się tam dziać, wszystko się kłębi, jestem zablokowana ale za to się nie denerwuję, te ich telenowele to jaki rodzaj sztuki ? Wielki chłam
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Mojka_moja pisze: pt paź 24, 2025 11:22 pm Gdyby teraz wyszło, że się rozstali, to nie trudno się domyślić jak potoczyły by się losy jego i Magdaleny, mogłoby wypłynąć wszystko to jaki był przez te ostatnie 24 lata swojego życia, i to byłby koniec, więc muszą udawać, zresztą ja myślę, że tam nigdy nie było dobrej atmosfery, wszystko na potrzeby interesu, uważam , że i tak długo jechał na tym wózku, Magdalena byłaby trzecią kobietą, z którą nie wyszło a przecież to była ta jedyna 🤣🤣🤣🤣 miłość jego życia 🤣🤣🤣🤣🤣 nie dało się tego słuchać.
Ktoś tu wcześniej wspomniał że znowu nawija o swoim dzieciństwie, biedzie i biedzie.....kilka razy wspomniał też o pustej lodówce i że nawet nie miał ryżu, wszyscy na FB mu współczuli a nikt nie zapytał to dlaczego ty gamoniu nie podjąłeś pracy, żeby zadbac o rodzinę, zapełnić lodówkę ty pajacu, raz był w zielonych beretach raz w czerwonych, raz trenował tekwondo wiele lat i zdobywał nagrody, był nawet mistrzem, to jest nieszczęśliwy człowiek, właściwie to mu współczuję, co w tej jego głowie musi się tam dziać, wszystko się kłębi, jestem zablokowana ale za to się nie denerwuję, te ich telenowele to jaki rodzaj sztuki ? Wielki chłam
A za co cię zablokował? Bo jak za prawdę i nie po jego myśli to tak jest blokuje ludzi, a w wiadomościach na priv ubliza mam kilka glosowek jak pięknie się odzywa za prawdę
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

2h temu wstawił przemianę pewnej pani Która jest z co najmniej z 2 lat ,a napisał nad tą przemianą że 12 tygodni to trwało z petarda, przecież wtedy nawet nie wiedział że będzie miał takie nazwy ,co on odpierdala.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

czorcikakysz pisze: sob paź 25, 2025 10:57 am Dokładnie tak. Masz stuprocentową rację. Taki idealny człowiek miałby pokazać, że znowu nie wyszło? Nie ma takiej opcji teraz, przed styczniem. Moim zdaniem nie wytrzymają w takim układzie długo. Mam już popcorn i zasiadam do oglądania tej męki.
Zakupiłem wczoraj też przerwane, ani dobranoc kochani ani nic 🤣🤣🤔nie wiem co o tym myśleć chore to wszystko, ja mam polewkę z nich.