Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
dawidszulcc
SushiRoll

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: dawidszulcc »

AniaW91 pisze: pt paź 24, 2025 8:38 pm 3 czy 4 godz temu nagrał rolkę ze swojego biura niby ze jechali na 2 samochody ale Magda z młodym musiala isc do fryzjera i pptem wpadną do niego ....do tej pory cisza daje jakiescwspomnienja i wgl...dziś to wgl ich razem.nie bylo...no coraz bardziej można zauważyć ze nie sa jednak razem...
To jest nagrywane w innym czasie, dlatego tak wszystko opóźnione, zobacz po relacjach jak oglądamy jest u nas ciemno a u nich jasno ,więc pewnie już dawno są na tych zakupach,dopiero wstawi jak łażą po galerii, pajac
dawidszulcc
SushiRoll

Oj chyba wszyscy nie macie racji ja nie widzę po Magdzie żeby z nim nie była 🤔nic nie wskazuje na to, podejrzewam że się mylicie co do nich. Która kobieta by ogarniała mu chatę, mając odejście od toksyka,I jeszcze syna do niego przywiozła, nie to raczej jest niemożliwe.
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Post autor: Monikamm »

Dawid, kobiety potrafią grać, uwierz ]:-> a czarny łatwo nie pozwoli na to abyśmy zobaczyli jego rozstanie i porażkę, ta sytuacja trochę potrwa :')
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Post autor: Sylwkap25 »

Też tak uważam. Jeszcze przyjechała z Jankiem i byłemu firai wiesza?!
dawidszulcc pisze: pt paź 24, 2025 10:29 pm Oj chyba wszyscy nie macie racji ja nie widzę po Magdzie żeby z nim nie była 🤔nic nie wskazuje na to, podejrzewam że się mylicie co do nich. Która kobieta by ogarniała mu chatę, mając odejście od toksyka,I jeszcze syna do niego przywiozła, nie to raczej jest niemożliwe.
dawidszulcc
SushiRoll

Sylwkap25 pisze: pt paź 24, 2025 10:43 pm Też tak uważam. Jeszcze przyjechała z Jankiem i byłemu firai wiesza?!
No właśnie, miała by to gdzieś, aby chatę ogarniać a niech siedzi jak kiedyś.
Mojka_moja
Ciastko

Post autor: Mojka_moja »

Gdyby teraz wyszło, że się rozstali, to nie trudno się domyślić jak potoczyły by się losy jego i Magdaleny, mogłoby wypłynąć wszystko to jaki był przez te ostatnie 24 lata swojego życia, i to byłby koniec, więc muszą udawać, zresztą ja myślę, że tam nigdy nie było dobrej atmosfery, wszystko na potrzeby interesu, uważam , że i tak długo jechał na tym wózku, Magdalena byłaby trzecią kobietą, z którą nie wyszło a przecież to była ta jedyna 🤣🤣🤣🤣 miłość jego życia 🤣🤣🤣🤣🤣 nie dało się tego słuchać.
Ktoś tu wcześniej wspomniał że znowu nawija o swoim dzieciństwie, biedzie i biedzie.....kilka razy wspomniał też o pustej lodówce i że nawet nie miał ryżu, wszyscy na FB mu współczuli a nikt nie zapytał to dlaczego ty gamoniu nie podjąłeś pracy, żeby zadbac o rodzinę, zapełnić lodówkę ty pajacu, raz był w zielonych beretach raz w czerwonych, raz trenował tekwondo wiele lat i zdobywał nagrody, był nawet mistrzem, to jest nieszczęśliwy człowiek, właściwie to mu współczuję, co w tej jego głowie musi się tam dziać, wszystko się kłębi, jestem zablokowana ale za to się nie denerwuję, te ich telenowele to jaki rodzaj sztuki ? Wielki chłam
dawidszulcc
SushiRoll

Mojka_moja pisze: pt paź 24, 2025 11:22 pm Gdyby teraz wyszło, że się rozstali, to nie trudno się domyślić jak potoczyły by się losy jego i Magdaleny, mogłoby wypłynąć wszystko to jaki był przez te ostatnie 24 lata swojego życia, i to byłby koniec, więc muszą udawać, zresztą ja myślę, że tam nigdy nie było dobrej atmosfery, wszystko na potrzeby interesu, uważam , że i tak długo jechał na tym wózku, Magdalena byłaby trzecią kobietą, z którą nie wyszło a przecież to była ta jedyna 🤣🤣🤣🤣 miłość jego życia 🤣🤣🤣🤣🤣 nie dało się tego słuchać.
Ktoś tu wcześniej wspomniał że znowu nawija o swoim dzieciństwie, biedzie i biedzie.....kilka razy wspomniał też o pustej lodówce i że nawet nie miał ryżu, wszyscy na FB mu współczuli a nikt nie zapytał to dlaczego ty gamoniu nie podjąłeś pracy, żeby zadbac o rodzinę, zapełnić lodówkę ty pajacu, raz był w zielonych beretach raz w czerwonych, raz trenował tekwondo wiele lat i zdobywał nagrody, był nawet mistrzem, to jest nieszczęśliwy człowiek, właściwie to mu współczuję, co w tej jego głowie musi się tam dziać, wszystko się kłębi, jestem zablokowana ale za to się nie denerwuję, te ich telenowele to jaki rodzaj sztuki ? Wielki chłam
A za co cię zablokował? Bo jak za prawdę i nie po jego myśli to tak jest blokuje ludzi, a w wiadomościach na priv ubliza mam kilka glosowek jak pięknie się odzywa za prawdę
dawidszulcc
SushiRoll

2h temu wstawił przemianę pewnej pani Która jest z co najmniej z 2 lat ,a napisał nad tą przemianą że 12 tygodni to trwało z petarda, przecież wtedy nawet nie wiedział że będzie miał takie nazwy ,co on odpierdala.
czorcikakysz
RoyalBaby

Post autor: czorcikakysz »

Monikamm pisze: pt paź 24, 2025 10:41 pm Dawid, kobiety potrafią grać, uwierz ]:-> a czarny łatwo nie pozwoli na to abyśmy zobaczyli jego rozstanie i porażkę, ta sytuacja trochę potrwa :')
Dokładnie tak. Masz stuprocentową rację. Taki idealny człowiek miałby pokazać, że znowu nie wyszło? Nie ma takiej opcji teraz, przed styczniem. Moim zdaniem nie wytrzymają w takim układzie długo. Mam już popcorn i zasiadam do oglądania tej męki.
dawidszulcc
SushiRoll

czorcikakysz pisze: sob paź 25, 2025 10:57 am Dokładnie tak. Masz stuprocentową rację. Taki idealny człowiek miałby pokazać, że znowu nie wyszło? Nie ma takiej opcji teraz, przed styczniem. Moim zdaniem nie wytrzymają w takim układzie długo. Mam już popcorn i zasiadam do oglądania tej męki.
Zakupiłem wczoraj też przerwane, ani dobranoc kochani ani nic 🤣🤣🤔nie wiem co o tym myśleć chore to wszystko, ja mam polewkę z nich.
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Post autor: AniaW91 »

No dziś już jest ktora a oni ani jednej relacji bo co by mial powiedzieć ze znów Magda jedzie 🤣🤣🤣dodal zdjęcie stare chyba jak byli świecić tego alla Baranka kiedyś tak mi sie wydaje ...jedzie na zdjęciach starych caly czas....
Albo rozwala mnie jak daje przemianę Magdy jak była z brzuchem w ciazy i teraz...przecież logiczne jest ze kobieta w ciazy jest grubsza ...więc darował by sobie to porównanie!🤣🤣🤣
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

A i caly czas mowil ze Nikola zaczyna sie odchudzać itd no nie mogę sie doczekać jak jej idzie na tej tatusiowej diecie ...a po drugie jakieś ponad pół roku temu mowil ze teraz pracuje by Magda miała pośladki 🤣🤣jakoś to wszystko sie nie sparwdza ...jak mu nie wstyd...myśli ze ludzie nie pamiętają....
dawidszulcc
SushiRoll

AniaW91 pisze: sob paź 25, 2025 4:23 pm No dziś już jest ktora a oni ani jednej relacji bo co by mial powiedzieć ze znów Magda jedzie 🤣🤣🤣dodal zdjęcie stare chyba jak byli świecić tego alla Baranka kiedyś tak mi sie wydaje ...jedzie na zdjęciach starych caly czas....
Albo rozwala mnie jak daje przemianę Magdy jak była z brzuchem w ciazy i teraz...przecież logiczne jest ze kobieta w ciazy jest grubsza ...więc darował by sobie to porównanie!🤣🤣🤣
Oni nie byli wtedy świecić, Furiat nie chodzi do kościoła ona również, co by niby mieli poświęcić chyba same jajka 😂 celowo tak zrobili aby nie było że nie chodzą choć raz na mszę jak przystało na polaka,więc to było ugrane, ubrali się odświętnie, dla obserwatorów, to Janek gdzie był? Pewnie spał, bo dziwne że by go nie wzieli, a w ten dzień była u nich jego matka i córka i brat ,więc wstyd że nie poświęcili nawet dla tradycji. Nawet nie pokazane było ani mówione o przygotowaniach do komuni świętej Jaśka zero wspomnienia o tym ,dlatego oni nie są prawdomowcami.
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Post autor: Monikamm »

Może Janek nie przystepował do komunii. Nie ma to nic do tego wątku.
dawidszulcc
SushiRoll

Monikamm pisze: sob paź 25, 2025 5:45 pm Może Janek nie przystepował do komunii. Nie ma to nic do tego wątku.
Ma ,bo pani wyżej napisała że jak byli ze święconkom, więc strój również nie taki jaki powinien być do kościoła z wychodząca piersią z boku i dekoltem na dodatek bez stanika, drugie to że wątek jest z kwietnia i wszystko co w nim napisał. Oglądacie go a nie widzicie że ciągle wstawia spamy. I wątek o miłości i zagubieniu co niektórzy już znają.
czorcikakysz
RoyalBaby

Monikamm pisze: sob paź 25, 2025 5:45 pm Może Janek nie przystepował do komunii. Nie ma to nic do tego wątku.
Janek nie poszedl do komunii.
Sara345
Channelka

Post autor: Sara345 »

czorcikakysz pisze: sob paź 25, 2025 6:30 pm Janek nie poszedl do komunii.
Mam wrażenie, że ich znasz osobiście :>?
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Sara345 pisze: sob paź 25, 2025 6:34 pm Mam wrażenie, że ich znasz osobiście :>?
Tez mam wrażenie jakby tu sasiad sie wypowiadał;)
dawidszulcc
SushiRoll

AniaW91 pisze: sob paź 25, 2025 7:14 pm Tez mam wrażenie jakby tu sasiad sie wypowiadał;)
Sąsiady wszystko wiedzą,o ile to sąsiad, bo może znajomy. Chrztu zapewne też nie było ,I o czym tu mowa swieconka też pusty koszyk,Furiat by się chwalił co włożył, a tu nic nie było mówione i pokazywane.
czorcikakysz
RoyalBaby

Sara345 pisze: sob paź 25, 2025 6:34 pm Mam wrażenie, że ich znasz osobiście :>?
Wiem z pierwszej ręki.
Sara345
Channelka

Post autor: Sara345 »

I wiesz na 100%, że się rozstali? I udają dla utrzymania klientów?
dawidszulcc
SushiRoll

Sara345 pisze: sob paź 25, 2025 10:19 pm I wiesz na 100%, że się rozstali? I udają dla utrzymania klientów?
Albo tylko pisze tak ,tu dowody muszą być, bo to co widzimy to nic nie mówi. Myślę że jakby tak było to powiedzieli by o tym, nie wieże ze by chcieli tak udawać, jeżeli ktoś się rostaje to nie spotyka się, tym bardziej nie sypia że sobą.
dawidszulcc
SushiRoll

Już macał marchewkowego placka 🤮co on ma z tym dotykaniem, on pilnuje jej o tego co ona je ,już to zauważyłem, nawet w sklepie ogląda i maca i nie kładzie jak leży tylko rzuca pojeb.
Kwiatomat
Tritonotti

Post autor: Kwiatomat »

Wczoraj był w rybnym i nagle uciął relacje a później na parkingu wymyśla co chłopaki o nim mówili 🤦
Ciekawe czemu tego nie pokazał na "żywo" skoro wszystko tam nagrywa
dawidszulcc
SushiRoll

Kwiatomat pisze: ndz paź 26, 2025 7:17 pm Wczoraj był w rybnym i nagle uciął relacje a później na parkingu wymyśla co chłopaki o nim mówili 🤦
Ciekawe czemu tego nie pokazał na "żywo" skoro wszystko tam nagrywa
Bo oszukuje ze wszystkim , masakra dużo jest nie wyjaśnionych spraw na relacjach i dlatego są ucinane.