Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Sara345
Channelka

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Sara345 »

Czy wy widzieliście co on sobie zrobił na kolację???? :') kurczaka zalał keczupem i do tego ryż i ogórek kiszony. No karuzela smaków nie może się zatrzymać ;P
dawidszulcc
SushiRoll

Post autor: dawidszulcc »

Damy sztucznej nie ma to i nie ma kto gotować, jeju jak oni żyją ten jej syn to powinien jeść zupy i prawdziwe obiady bo on rośnie, na tych ich jedzeniu daleko nie zajedzie. Zrobią widmo z tego dzieciaka skóra i kość.
Kristina
PółWłoszka

Post autor: Kristina »

Albo rozstali się ale dla obserwatorów trzymają wersje i udają poki co ze są razem
Kwiatomat
Tritonotti

Post autor: Kwiatomat »

Przecież on nic więcej nie umie ugotować, a śmieje się z diet na bazie ryżu i kurczaka.
Chyba wczoraj mówił do Panów żeby się szykowali bo nowe dietki wjeżdżając. To niech coś z nich ugotuje, co nie sprawdza przepisów.
A Madzia właściwie o nim nic nie mówi. Mówi tylko o petardzie a o nim tylko: do zobaczenia Robercie na koniec, albo: buzia Robercie. Pozory muszą zachować jeśli łączy ich biznes, muszą grać do jednej bramki. Może jakąś firmę na nią założył to jej zależy, albo po prostu Madzia nie chce wyjść z tego interesu bo za dużo dla niego poświęciła i to ona głównie pracuje
Kwiatomat
Tritonotti

Macie odpowiedzi
Janek się znalazł🤷🤷🤷
a ona już kocha i tęskni 🤦🤦🤦
Oni to wszystko czytają 🤣🤣🤣
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Post autor: Monikamm »

Oczywiście że czytają, czarny ostanio wrzucał filmik jak to prawdziwy mężczyzna ma w życiu niewielu przyjaciół 😅
On się śmieje że my komentujemy czyjeś życie, a sam żyje pod wpływem naszych komentarzy, czyta i musi sie odnosić i sie nagrywać. No cóż... cena "sławy"
dawidszulcc
SushiRoll

Dla mnie oni są skończeni, złodzieje oszuści. Żonę tak szkalowac, Sztuczna Magdalena miech pilnuje siebie, aby nie wpadła bo po kryjomu chla sama. A gada na jego była Żonę i Iwe też szkalowac potrafili i wysmiewac
Mojka_moja
Ciastko

Post autor: Mojka_moja »

I on niby ma być tym prawdziwym 🤣🤣🤣🤣 on nie ma ani jednego przyjaciela na nawet kolegi czy znajomego, no chyba że do znajomych może się zaliczać ten gość z rybnego, a dama Magda "osoba znana celebrytka"jeżeli ich miała to teraz straciła, cały dzień tylko oni, i oni, i oni..... a dama Magda .... tak szkaluje.... A po co to robi? Każdy może odpowiedzieć sobie sam.
Niby z klasą, a tu ani klasy ani kultury
I oczywiście w swoich postach powtarza treści z postów osoby którą szkaluje, to dopiero klasa
Jest dietetyczką 🤣 trenerką 🤣 no i jeszcze ...... psychologiem🤣, a nauczyła się tego wszystkiego przez 2 lata od czarnego furiata bez wykształcenia i wiedzy w tym zakresie, bo jak powiedziała wykształcenie nie jest potrzebne, co tam wykształcenie
Mojka_moja
Ciastko

Post autor: Mojka_moja »

Ludzie piszą pod ich postami ,że są dobrymi ludźmi tak pomagają, nie mają czasu na swoje życie, te ich przesłania od serca są cudowne, ludzie mają ciary,
wiecie co ? gdyby oni ci ludzie wiedzieli jak jest naprawdę.....
Ja już obecnie jestem zablokowana i na Facebooku i Instagramie u obydwu, więc nie wiem co tam się dzieje
Kwiatomat
Tritonotti

Ludzie piszą im też prawdę ale takie komentarze są szybko usuwane a jak już mu naprawdę pociskom to są blokowani tak jak Ty. Też znam takie osoby
Kwiatomat
Tritonotti

Oczywiście "pocisnom" miało być 😉
dawidszulcc
SushiRoll

Dzieje się to co tu jest pisane,nowości nie ma tylko prawda o nich ,jacy są naprawdę. Sztuczność ani w związku nie wytrwała z mężem, ani żadnej pracy plastikowa dama.🤮
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Post autor: AniaW91 »

Kwiatomat pisze: wt wrz 23, 2025 5:08 pm Macie odpowiedzi
Janek się znalazł🤷🤷🤷
a ona już kocha i tęskni 🤦🤦🤦
Oni to wszystko czytają 🤣🤣🤣
Gdzie jest?
Kwiatomat
Tritonotti

Janek jest z Magdą
Kwiatomat
Tritonotti

Pokazał się na sekundę po trzech dniach. Myślę że już ma go nie być na relacjach czarnego. Ciekawe czyja to decyzja: Madzi czy Rodziny?
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Post autor: Monikamm »

Madzia nie chce pokazać na profilu prywaty, pewnie ojciec dziecka też ma cos do powiedzenia. To dobrze, dzieciak nie powinien w tym uczestniczyć. Swoją drogą kochana Malina nie została z czarnym? Pewnie na wsi 😁
dawidszulcc
SushiRoll

On nie lubi ani zwierząt ani dzieci , wszystko udawane chciałby aby jego partnerki były bez dzietne, Iwy synów ponoć też zastraszał, były awantury dlatego pogoniła dziada. Toksyka święto jebce
ML111
SkrzydełkaZhooters

Post autor: ML111 »

Na relacjach widać, że Malina za nim nie przepada, po pyszczku widać jaka jest zmieszana i zdenerwowana jak on coś do niej mówi albo podchodzi - jednak zwierzęta bezbłędnie wyczuwają ludzi.
Kwiatomat
Tritonotti

To prawda, Malina wygląda jakby się go bała
Kristina
PółWłoszka

ML111 pisze: wt wrz 23, 2025 9:14 pm Na relacjach widać, że Malina za nim nie przepada, po pyszczku widać jaka jest zmieszana i zdenerwowana jak on coś do niej mówi albo podchodzi - jednak zwierzęta bezbłędnie wyczuwają ludzi.
Już pare tyg temu na balkonie na stories było ze Magda ja zawołała a ona jakoś tak z podkulonym ogonem
Odrazu mi przyszło do głowy jedno ze on tego pewnie psa nie lubi i nie raz uderzy ..
Patkrz4584
RoyalBaby

Post autor: Patkrz4584 »

O matko jak Magda ściemnia w tych rolkach o tęsknocie.
Aż uszy i oczy bolą od tego fałszu.
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Post autor: AniaW91 »

Patkrz4584 pisze: śr wrz 24, 2025 1:14 am O matko jak Magda ściemnia w tych rolkach o tęsknocie.
Aż uszy i oczy bolą od tego fałszu.
No aż dziwny glos ma
...a coagle jak nagrywa rolki to tylko przed hotelem wśród tych palm nigdzie indziej aż dziwne...taka sama fałszywa jak on...dobrali sie :)moim zdaniem obydwoje gotować nie umia bo tylko potrafią tortille jajecznicę vos zalac zupa gotowa itd a mowili by o gotowaniu...a lodówkę jak pamiętam jak pokazywali kiedyś na relacjach cała zapchana mają gotowymi produktami....odnośnie kupienia lokalu to u tej Anity fryzjerki znów to wczoraj wspomnial i ze patrzy nadal nawet na sąsiednie miejscowości.Wiadac bylo ze ta Anita za bardxo go nawet słuchać nie chce bo jedno i to samo w kolko...mieszkanie Nikołaj napewni tez on kupił co chodzili z Magda za lokalem...ale po co mówić trzeba udawać biednego...ciekawa jestem jak długo będą jeszcze oszukiwać z tymi dietami i naciagc na kasę....a ciągle mówią pytacie nas itd ...no to ich gadka i wymyślanie...a zauważyłam.ze na relacjach jak był.Janek to on jest tak tez wyuczony ze tylko jak cos sie go zapytają bądź cos powiedzą to przytakuje tylko głową:D
Co za ludzie ...
dawidszulcc
SushiRoll

Janek to ma zabrana przestrzeń we własnym domu. Bo przydupas matki zajmuje całe mieszkanie i gada od rzeczy i wciska kity razem z nią. Iwy synowie też go nie lubiło pokazał jaki jest naprawdę.
Kristina
PółWłoszka

dawidszulcc pisze: śr wrz 24, 2025 7:16 am Janek to ma zabrana przestrzeń we własnym domu. Bo przydupas matki zajmuje całe mieszkanie i gada od rzeczy i wciska kity razem z nią. Iwy synowie też go nie lubiło pokazał jaki jest naprawdę.
Wspolzuje mu
Czas z matka tez ma zabrany (taki sam
Na Sam )
Bo wiadomo ze tamten sie wcina do wszystkiego i non stop
Dobrze ze teraz polecieli
dawidszulcc
SushiRoll

Nie rozumiem co za gość, 😡wszędzie się wcina ,dotyka jedzenia łapami, koklusz nie leczony go dopadł, nawija jak kataryna ja nie mogę z niego co za łajzą. Gość i ona grają mi na nerwach te ich zachowania są straszne. Do obrzydzenia.