Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Monikamm »

Jak firma upadnie to zaraz powie że to nie bylo jego 😁
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Dokladnie , te spodnie sprane, widać zniszczone w suszarce, z kieszeniami wypchanymi :puke: myślałam że tylko mnie to obrzydza :P do tego jeszcze te buty czerwone , no i łańcuch i te koszulki zawsze takie nieświeże, widać brak klasy i proste pochodzenie na kilometr. No ale tym akurat to się szczyci. Moze stanąć na klatce z piwem jak za dawnych lat 😁
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

Za dużo pajac podskakuje, ludzi ma za dno .Gdyby nie kupowali tych diet to dopiero by pokazał kim jest. Magda to samo obgaduje jego była żonę do jej podopiecznych aby tam nie kupowali, bo pije i że widziała ja jak pod żabką stała z piwem. Magda fałszywa jest do potęgi i ta sztuczność u miej wygląda jak transwestyta. Obleśna już jest taka zakłamana jak on.
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Przecież czarny nigdy nie poszedł by do łóżka ze zrobioną, sztuczną kobieta 😁
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

A jednak poszedł :puke:
Patkrz4584
Channelka

Post autor: Patkrz4584 »

Naprawdę ta Magda jest na tyle bezczelna, że obgaduje Kasię?
Dramat, skończy się na bezrobociu. 🤮
Kasia u siebie na story wstawiła, że w czwartek o 21 zrobi live i odniesie się do tematu plotek, że jest w ciężkim uzależnieniu
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Może nie śpią ze sobą naprawdę :')
Kwiatomat
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Kwiatomat »

Oj tak te spodenki z wypchanymi kieszeniami okropne, koszulki też i ciągle te same i co chwila je tak odrywa od ciała. On przecież nawet jak Magdę zaprosił na kolację chyba urodzinową do eleganckiej restauracji to poszedł w krótkich spodenkach.
Ten łańcuch podkreśla tylko jego buractwo.
A kto wie może jest jeszcze inny powód samotnej podróży Madzi 🫣😜
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Może właśnie jest ;P
Kristina
Currently: planning drama

Post autor: Kristina »

To prawda ubrać się nie umie ,jak 10letbi chłopak w okresie wakacyjnym spędzający czas na dworze
Krótkie portki sprana koszulka 😂
Jeszcze czapki z daszkiem brakuje
Wyglada na to ze Magda poleciała sama i pokłócili się i być może ona chce się rozstać a on w panice wstawia non stop te posty o ich miłości jak typowy toksyk (a przed wyjazdem pewnie coś odwalił )
Dziwne to ..
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

I jeszcze siedzi u niej na chacie ,dziwne dla mnie to bezdomniak, niech lepiej wróci do Ciechanowa, tam jest jego miejsce. Warszawa jest dla mądrych ludzi a nie debili.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Nic nie wskazuje że się rostali ona mówi o nim on o niej, nie wiadomo jak jest naprawdę. Albo dobrze graja albo prawda ,że się rostaja.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Damy sztucznej nie ma to i nie ma kto gotować, jeju jak oni żyją ten jej syn to powinien jeść zupy i prawdziwe obiady bo on rośnie, na tych ich jedzeniu daleko nie zajedzie. Zrobią widmo z tego dzieciaka skóra i kość.
Kristina
Currently: planning drama

Post autor: Kristina »

Albo rozstali się ale dla obserwatorów trzymają wersje i udają poki co ze są razem
Kwiatomat
SkrzydełkaZhooters

Przecież on nic więcej nie umie ugotować, a śmieje się z diet na bazie ryżu i kurczaka.
Chyba wczoraj mówił do Panów żeby się szykowali bo nowe dietki wjeżdżając. To niech coś z nich ugotuje, co nie sprawdza przepisów.
A Madzia właściwie o nim nic nie mówi. Mówi tylko o petardzie a o nim tylko: do zobaczenia Robercie na koniec, albo: buzia Robercie. Pozory muszą zachować jeśli łączy ich biznes, muszą grać do jednej bramki. Może jakąś firmę na nią założył to jej zależy, albo po prostu Madzia nie chce wyjść z tego interesu bo za dużo dla niego poświęciła i to ona głównie pracuje
Kwiatomat
SkrzydełkaZhooters

Macie odpowiedzi
Janek się znalazł🤷🤷🤷
a ona już kocha i tęskni 🤦🤦🤦
Oni to wszystko czytają 🤣🤣🤣
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Oczywiście że czytają, czarny ostanio wrzucał filmik jak to prawdziwy mężczyzna ma w życiu niewielu przyjaciół 😅
On się śmieje że my komentujemy czyjeś życie, a sam żyje pod wpływem naszych komentarzy, czyta i musi sie odnosić i sie nagrywać. No cóż... cena "sławy"
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Dla mnie oni są skończeni, złodzieje oszuści. Żonę tak szkalowac, Sztuczna Magdalena miech pilnuje siebie, aby nie wpadła bo po kryjomu chla sama. A gada na jego była Żonę i Iwe też szkalowac potrafili i wysmiewac
Mojka_moja
RóżowePolo

Post autor: Mojka_moja »

I on niby ma być tym prawdziwym 🤣🤣🤣🤣 on nie ma ani jednego przyjaciela na nawet kolegi czy znajomego, no chyba że do znajomych może się zaliczać ten gość z rybnego, a dama Magda "osoba znana celebrytka"jeżeli ich miała to teraz straciła, cały dzień tylko oni, i oni, i oni..... a dama Magda .... tak szkaluje.... A po co to robi? Każdy może odpowiedzieć sobie sam.
Niby z klasą, a tu ani klasy ani kultury
I oczywiście w swoich postach powtarza treści z postów osoby którą szkaluje, to dopiero klasa
Jest dietetyczką 🤣 trenerką 🤣 no i jeszcze ...... psychologiem🤣, a nauczyła się tego wszystkiego przez 2 lata od czarnego furiata bez wykształcenia i wiedzy w tym zakresie, bo jak powiedziała wykształcenie nie jest potrzebne, co tam wykształcenie
Mojka_moja
RóżowePolo

Post autor: Mojka_moja »

Ludzie piszą pod ich postami ,że są dobrymi ludźmi tak pomagają, nie mają czasu na swoje życie, te ich przesłania od serca są cudowne, ludzie mają ciary,
wiecie co ? gdyby oni ci ludzie wiedzieli jak jest naprawdę.....
Ja już obecnie jestem zablokowana i na Facebooku i Instagramie u obydwu, więc nie wiem co tam się dzieje
Kwiatomat
SkrzydełkaZhooters

Ludzie piszą im też prawdę ale takie komentarze są szybko usuwane a jak już mu naprawdę pociskom to są blokowani tak jak Ty. Też znam takie osoby
Kwiatomat
SkrzydełkaZhooters

Oczywiście "pocisnom" miało być 😉
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Dzieje się to co tu jest pisane,nowości nie ma tylko prawda o nich ,jacy są naprawdę. Sztuczność ani w związku nie wytrwała z mężem, ani żadnej pracy plastikowa dama.🤮
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Post autor: AniaW91 »

Kwiatomat pisze: wt wrz 23, 2025 5:08 pm Macie odpowiedzi
Janek się znalazł🤷🤷🤷
a ona już kocha i tęskni 🤦🤦🤦
Oni to wszystko czytają 🤣🤣🤣
Gdzie jest?
Kwiatomat
SkrzydełkaZhooters