Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
Jak firma upadnie to zaraz powie że to nie bylo jego 
Dokladnie , te spodnie sprane, widać zniszczone w suszarce, z kieszeniami wypchanymi
myślałam że tylko mnie to obrzydza
do tego jeszcze te buty czerwone , no i łańcuch i te koszulki zawsze takie nieświeże, widać brak klasy i proste pochodzenie na kilometr. No ale tym akurat to się szczyci. Moze stanąć na klatce z piwem jak za dawnych lat 
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Za dużo pajac podskakuje, ludzi ma za dno .Gdyby nie kupowali tych diet to dopiero by pokazał kim jest. Magda to samo obgaduje jego była żonę do jej podopiecznych aby tam nie kupowali, bo pije i że widziała ja jak pod żabką stała z piwem. Magda fałszywa jest do potęgi i ta sztuczność u miej wygląda jak transwestyta. Obleśna już jest taka zakłamana jak on.
-
Patkrz4584
- Channelka
Naprawdę ta Magda jest na tyle bezczelna, że obgaduje Kasię?
Dramat, skończy się na bezrobociu.
Kasia u siebie na story wstawiła, że w czwartek o 21 zrobi live i odniesie się do tematu plotek, że jest w ciężkim uzależnieniu
Dramat, skończy się na bezrobociu.
Kasia u siebie na story wstawiła, że w czwartek o 21 zrobi live i odniesie się do tematu plotek, że jest w ciężkim uzależnieniu
Oj tak te spodenki z wypchanymi kieszeniami okropne, koszulki też i ciągle te same i co chwila je tak odrywa od ciała. On przecież nawet jak Magdę zaprosił na kolację chyba urodzinową do eleganckiej restauracji to poszedł w krótkich spodenkach.
Ten łańcuch podkreśla tylko jego buractwo.
A kto wie może jest jeszcze inny powód samotnej podróży Madzi

Ten łańcuch podkreśla tylko jego buractwo.
A kto wie może jest jeszcze inny powód samotnej podróży Madzi
To prawda ubrać się nie umie ,jak 10letbi chłopak w okresie wakacyjnym spędzający czas na dworze
Krótkie portki sprana koszulka
Jeszcze czapki z daszkiem brakuje
Wyglada na to ze Magda poleciała sama i pokłócili się i być może ona chce się rozstać a on w panice wstawia non stop te posty o ich miłości jak typowy toksyk (a przed wyjazdem pewnie coś odwalił )
Dziwne to ..
Krótkie portki sprana koszulka
Jeszcze czapki z daszkiem brakuje
Wyglada na to ze Magda poleciała sama i pokłócili się i być może ona chce się rozstać a on w panice wstawia non stop te posty o ich miłości jak typowy toksyk (a przed wyjazdem pewnie coś odwalił )
Dziwne to ..
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
I jeszcze siedzi u niej na chacie ,dziwne dla mnie to bezdomniak, niech lepiej wróci do Ciechanowa, tam jest jego miejsce. Warszawa jest dla mądrych ludzi a nie debili.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Nic nie wskazuje że się rostali ona mówi o nim on o niej, nie wiadomo jak jest naprawdę. Albo dobrze graja albo prawda ,że się rostaja.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Damy sztucznej nie ma to i nie ma kto gotować, jeju jak oni żyją ten jej syn to powinien jeść zupy i prawdziwe obiady bo on rośnie, na tych ich jedzeniu daleko nie zajedzie. Zrobią widmo z tego dzieciaka skóra i kość.
Przecież on nic więcej nie umie ugotować, a śmieje się z diet na bazie ryżu i kurczaka.
Chyba wczoraj mówił do Panów żeby się szykowali bo nowe dietki wjeżdżając. To niech coś z nich ugotuje, co nie sprawdza przepisów.
A Madzia właściwie o nim nic nie mówi. Mówi tylko o petardzie a o nim tylko: do zobaczenia Robercie na koniec, albo: buzia Robercie. Pozory muszą zachować jeśli łączy ich biznes, muszą grać do jednej bramki. Może jakąś firmę na nią założył to jej zależy, albo po prostu Madzia nie chce wyjść z tego interesu bo za dużo dla niego poświęciła i to ona głównie pracuje
Chyba wczoraj mówił do Panów żeby się szykowali bo nowe dietki wjeżdżając. To niech coś z nich ugotuje, co nie sprawdza przepisów.
A Madzia właściwie o nim nic nie mówi. Mówi tylko o petardzie a o nim tylko: do zobaczenia Robercie na koniec, albo: buzia Robercie. Pozory muszą zachować jeśli łączy ich biznes, muszą grać do jednej bramki. Może jakąś firmę na nią założył to jej zależy, albo po prostu Madzia nie chce wyjść z tego interesu bo za dużo dla niego poświęciła i to ona głównie pracuje
Oczywiście że czytają, czarny ostanio wrzucał filmik jak to prawdziwy mężczyzna ma w życiu niewielu przyjaciół
On się śmieje że my komentujemy czyjeś życie, a sam żyje pod wpływem naszych komentarzy, czyta i musi sie odnosić i sie nagrywać. No cóż... cena "sławy"
On się śmieje że my komentujemy czyjeś życie, a sam żyje pod wpływem naszych komentarzy, czyta i musi sie odnosić i sie nagrywać. No cóż... cena "sławy"
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Dla mnie oni są skończeni, złodzieje oszuści. Żonę tak szkalowac, Sztuczna Magdalena miech pilnuje siebie, aby nie wpadła bo po kryjomu chla sama. A gada na jego była Żonę i Iwe też szkalowac potrafili i wysmiewac
-
Mojka_moja
- RóżowePolo
I on niby ma być tym prawdziwym 

on nie ma ani jednego przyjaciela na nawet kolegi czy znajomego, no chyba że do znajomych może się zaliczać ten gość z rybnego, a dama Magda "osoba znana celebrytka"jeżeli ich miała to teraz straciła, cały dzień tylko oni, i oni, i oni..... a dama Magda .... tak szkaluje.... A po co to robi? Każdy może odpowiedzieć sobie sam.
Niby z klasą, a tu ani klasy ani kultury
I oczywiście w swoich postach powtarza treści z postów osoby którą szkaluje, to dopiero klasa
Jest dietetyczką
trenerką
no i jeszcze ...... psychologiem
, a nauczyła się tego wszystkiego przez 2 lata od czarnego furiata bez wykształcenia i wiedzy w tym zakresie, bo jak powiedziała wykształcenie nie jest potrzebne, co tam wykształcenie
Niby z klasą, a tu ani klasy ani kultury
I oczywiście w swoich postach powtarza treści z postów osoby którą szkaluje, to dopiero klasa
Jest dietetyczką
-
Mojka_moja
- RóżowePolo
Ludzie piszą pod ich postami ,że są dobrymi ludźmi tak pomagają, nie mają czasu na swoje życie, te ich przesłania od serca są cudowne, ludzie mają ciary,
wiecie co ? gdyby oni ci ludzie wiedzieli jak jest naprawdę.....
Ja już obecnie jestem zablokowana i na Facebooku i Instagramie u obydwu, więc nie wiem co tam się dzieje
wiecie co ? gdyby oni ci ludzie wiedzieli jak jest naprawdę.....
Ja już obecnie jestem zablokowana i na Facebooku i Instagramie u obydwu, więc nie wiem co tam się dzieje
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Dzieje się to co tu jest pisane,nowości nie ma tylko prawda o nich ,jacy są naprawdę. Sztuczność ani w związku nie wytrwała z mężem, ani żadnej pracy plastikowa dama.