Najlepszy miesiąc na ślub i wesele
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryNajlepszy miesiąc na ślub i wesele
Jaki jest według was najlepszy miesiąc na ślub i wesele? Zawsze na topie są miesiące letnie, a czy któraś z was miała ślub np. w styczniu? Co myślicie o ślubie taką zimową porą, zastanawiam się czy to dobry pomysł 
-
TerraBicicletta
- Modna
Mi to by się marzył ślub w sylwestra i do tego w Zakopanem w bajkowej, góralskiej scenerii.
- ZimnyKaloryfer
- JaZapier***
Każdy bez literki R, bo to najgłupsze co słyszałam w życiu 
-
Pejczyk Pandory
- ZdalnaFanka
Ja miałam w styczniu i jestem zadowolona. To taki miesiąc, że rzadko organizuje się wesela, więc po pierwsze nie było problemu z rezerwacją, po drugie załapaliśmy się na różne zniżki z racji martwego sezonu.
A jak z pogodą? Nie było problemów z robieniem "ładnych" zdjęć, nie było zbyt ciemno?Pejczyk Pandory pisze: ↑śr sie 20, 2025 9:35 pm Ja miałam w styczniu i jestem zadowolona. To taki miesiąc, że rzadko organizuje się wesela, więc po pierwsze nie było problemu z rezerwacją, po drugie załapaliśmy się na różne zniżki z racji martwego sezonu.
-
Pejczyk Pandory
- ZdalnaFanka
Trafił nam się słoneczny dzień, ale my nie zastanawialiśmy się na robienie zdjęć w plenerze, tylko kościół i sala weselna. Zdjęcia udane, myślę, że profesjonalny fotograf ogarnie.
Pracuję przy weselach na Pomorzu i najfajniej jest na koniec maja/początek czerwca i we wrześniu. Najczęściej trafia się dobra pogoda i ludzie nie męczą się upałem - makijaż, włosy i ciuchy najlepiej się trzymają. Moja kuzynka robiła wesele latem i miała 36 stopni klima na pięknej nowoczesnej oszklonej sali padła z gorąca 
- MissNobody66
- SkrzydełkaZhooters
Ja bym chętnie na takie wesele w zimie poszła, sama w sumie też bym chętnie takie chciała, niestety wszyscy preferują tylko to oklepane, okropne lato gdzie człowiek spływa potem i się męczy. Rok temu byłam na ślubie i weselu w październiku i było bardzo przyjemnie.