Start
Mój profil

Najlepszy miesiąc na ślub i wesele

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
an01235
RóżowePolo

Najlepszy miesiąc na ślub i wesele

Post autor: an01235 »

Jaki jest według was najlepszy miesiąc na ślub i wesele? Zawsze na topie są miesiące letnie, a czy któraś z was miała ślub np. w styczniu? Co myślicie o ślubie taką zimową porą, zastanawiam się czy to dobry pomysł 😅
TerraBicicletta
Modna

Post autor: TerraBicicletta »

an01235 pisze: ndz sie 10, 2025 11:54 am Jaki jest według was najlepszy miesiąc na ślub i wesele? Zawsze na topie są miesiące letnie, a czy któraś z was miała ślub np. w styczniu? Co myślicie o ślubie taką zimową porą, zastanawiam się czy to dobry pomysł 😅
Mi to by się marzył ślub w sylwestra i do tego w Zakopanem w bajkowej, góralskiej scenerii.
Awatar użytkownika
ZimnyKaloryfer
JaZapier***

Post autor: ZimnyKaloryfer »

Każdy bez literki R, bo to najgłupsze co słyszałam w życiu 😂
Pejczyk Pandory
ZdalnaFanka

Post autor: Pejczyk Pandory »

an01235 pisze: ndz sie 10, 2025 11:54 am Jaki jest według was najlepszy miesiąc na ślub i wesele? Zawsze na topie są miesiące letnie, a czy któraś z was miała ślub np. w styczniu? Co myślicie o ślubie taką zimową porą, zastanawiam się czy to dobry pomysł 😅
Ja miałam w styczniu i jestem zadowolona. To taki miesiąc, że rzadko organizuje się wesela, więc po pierwsze nie było problemu z rezerwacją, po drugie załapaliśmy się na różne zniżki z racji martwego sezonu.
an01235
RóżowePolo

Post autor: an01235 »

Pejczyk Pandory pisze: śr sie 20, 2025 9:35 pm Ja miałam w styczniu i jestem zadowolona. To taki miesiąc, że rzadko organizuje się wesela, więc po pierwsze nie było problemu z rezerwacją, po drugie załapaliśmy się na różne zniżki z racji martwego sezonu.
A jak z pogodą? Nie było problemów z robieniem "ładnych" zdjęć, nie było zbyt ciemno? 😄
Pejczyk Pandory
ZdalnaFanka

Post autor: Pejczyk Pandory »

an01235 pisze: śr sie 20, 2025 9:38 pm A jak z pogodą? Nie było problemów z robieniem "ładnych" zdjęć, nie było zbyt ciemno? 😄

Trafił nam się słoneczny dzień, ale my nie zastanawialiśmy się na robienie zdjęć w plenerze, tylko kościół i sala weselna. Zdjęcia udane, myślę, że profesjonalny fotograf ogarnie.
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

Ja miałam w lutym, było super. Był też mróz i śnieg, więc mamy piękną sesję ślubną na zamarzniętym jeziorze
Misia
ZdalnaFanka

Post autor: Misia »

Miałam ślub w niepopularnym na śluby maju, polecam :)
Kendu
Ciastko

Post autor: Kendu »

Pracuję przy weselach na Pomorzu i najfajniej jest na koniec maja/początek czerwca i we wrześniu. Najczęściej trafia się dobra pogoda i ludzie nie męczą się upałem - makijaż, włosy i ciuchy najlepiej się trzymają. Moja kuzynka robiła wesele latem i miała 36 stopni klima na pięknej nowoczesnej oszklonej sali padła z gorąca 😅
Awatar użytkownika
MissNobody66
SkrzydełkaZhooters

Post autor: MissNobody66 »

Ja bym chętnie na takie wesele w zimie poszła, sama w sumie też bym chętnie takie chciała, niestety wszyscy preferują tylko to oklepane, okropne lato gdzie człowiek spływa potem i się męczy. Rok temu byłam na ślubie i weselu w październiku i było bardzo przyjemnie.