Start
Mój profil

Kreatyna

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Lol123!!!
Tritonotti

Kreatyna

Post autor: Lol123!!! »

Czy polecacie kreatynę i jaką ?
Adakos
Gacie z oceanu

Post autor: Adakos »

Allnutrition Creatine Muscle Max smak cola!
Lol123!!!
Tritonotti

Post autor: Lol123!!! »

O dzięki za polecenie. A jakie efekty przynosi Twoim zdaniem?
Awatar użytkownika
elobates
MoetGlass

Post autor: elobates »

Przyjmuję od roku regularnie monohydrat kreatyny, konkretnej nie polecę, bo biorę różne marki. Napewno nie kupuj żadnych kfd, sfd, gymbeam, bo to syf straszny. No i mi też najlepiej wchodzi taka w proszku, bez smaku, do rozrabiania w wodzie.
Na początku jak zaczęłam ją brać to się przestraszyłam, bo zaczęłam być 2,5kg +, ale monohydrat prowadzi do zatrzymania się wody w organizmie. W moim przypadku po tygodniu zażywania wszystko wróciło do normy. Trenuje siłowo i biegam i po tym tygodniu zauważyłam już wzrost siły i wzrost wytrzymałości. Do tego nie mam spadków energii w ciągu dnia, bardziej czuję się wyspana, lepiej mi się myśli, lepiej trenuje i szybciej regenerują mi się mięśnie po treningu.
Awatar użytkownika
Aga236
RóżowePolo

Post autor: Aga236 »

Hej, ja kiedyś użwyałam dużo suplementów, ale ostatnio po tym co się piszą przerzuciłam się na zdrowsze jedzenie i według mnie jest lepiej. W SD nie widomo co naprwdę jest i to jest problem bo nikt ich dobrze nie bada.
Awatar użytkownika
Pinao9
BlondDoczep

Post autor: Pinao9 »

A co powiecie na temat kreatyny od deynn?
karolinka
KlasaBiznes

Post autor: karolinka »

Pinao9 pisze: wt wrz 09, 2025 9:00 pm A co powiecie na temat kreatyny od deynn?
Ja piję, ale niewiele mogę powiedzieć poza tym, że smak (wiśnia ananas bodajże) jest w porządkuXD.
Sweepingbike325
PsychoFanka

Post autor: Sweepingbike325 »

Ja zamawiam z MyProtein smakowe lub bezsmakowe regularnie.
Awatar użytkownika
Ziebowka
Ciastko

Post autor: Ziebowka »

Ja mega polecam monohydrat kreatyny z Firmy Bandini (tylko micronised!). Jest bezsmakowa i bardzo miałko zmielona, nie ma uczucia ze sie pije wodę z piaskiem, a nawet spokojnie mozna ją dupnąć na sucho i popić wodą bo przez to że jest bardzo drobna to się nie robi suchy klocek w buzi. Jadłam te różne smakowe i bezsmakowe z kfd itp i ta jest najlepsza. I w dobrej cenie. No i z doświadczenia polecam kreatynę pić wyłącznie po jedzeniu, mnie osobiście jak wypije rano na czczo to szarpie cały dzien 🙈 raz to sobie nawet wkręciłam że jestem w ciąży przez to 😂
Załączniki
fw_1763810876668.jpg
fw_1763810876668.jpg (32.6 KiB) Przejrzano 1088 razy
Awatar użytkownika
Oliwkowa888
Skarpeta Rakieta

Post autor: Oliwkowa888 »

Ja piję różnych marek. Po prostu to, co akurat znajdę w dobrej cenie. Miałam wrażenie, że to takie placebo trochę, ale mniej więcej po pół roku jednak widać różnicę. Mięśnie są ładniej zarysowane. U mnie jeszcze daje to dziwny efekt aczkolwiek pożądany - nieźle mi niweluje ból głowy. Jeśli boli mnie głowa i wypiję kreatynę, to przechodzi jak ręką odjął.
Quackson
Parzucha

Post autor: Quackson »

A jak radzicie sobie z puchnięciem po kreatynie? Ja biorę aktualnie jabłczan bo po monohydracie wariowały mi jelita. Ale mam wrażenie że strasznie nabieram wody, najbardziej to widać na twarzy, robi się taka „ulana”. Są jakieś sposoby na to? To przechodzi z czasem? 😂