Kreatyna
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryPrzyjmuję od roku regularnie monohydrat kreatyny, konkretnej nie polecę, bo biorę różne marki. Napewno nie kupuj żadnych kfd, sfd, gymbeam, bo to syf straszny. No i mi też najlepiej wchodzi taka w proszku, bez smaku, do rozrabiania w wodzie.
Na początku jak zaczęłam ją brać to się przestraszyłam, bo zaczęłam być 2,5kg +, ale monohydrat prowadzi do zatrzymania się wody w organizmie. W moim przypadku po tygodniu zażywania wszystko wróciło do normy. Trenuje siłowo i biegam i po tym tygodniu zauważyłam już wzrost siły i wzrost wytrzymałości. Do tego nie mam spadków energii w ciągu dnia, bardziej czuję się wyspana, lepiej mi się myśli, lepiej trenuje i szybciej regenerują mi się mięśnie po treningu.
Na początku jak zaczęłam ją brać to się przestraszyłam, bo zaczęłam być 2,5kg +, ale monohydrat prowadzi do zatrzymania się wody w organizmie. W moim przypadku po tygodniu zażywania wszystko wróciło do normy. Trenuje siłowo i biegam i po tym tygodniu zauważyłam już wzrost siły i wzrost wytrzymałości. Do tego nie mam spadków energii w ciągu dnia, bardziej czuję się wyspana, lepiej mi się myśli, lepiej trenuje i szybciej regenerują mi się mięśnie po treningu.
Hej, ja kiedyś użwyałam dużo suplementów, ale ostatnio po tym co się piszą przerzuciłam się na zdrowsze jedzenie i według mnie jest lepiej. W SD nie widomo co naprwdę jest i to jest problem bo nikt ich dobrze nie bada.
-
Sweepingbike325
- Mokra Włoszka
Ja zamawiam z MyProtein smakowe lub bezsmakowe regularnie.
Ja mega polecam monohydrat kreatyny z Firmy Bandini (tylko micronised!). Jest bezsmakowa i bardzo miałko zmielona, nie ma uczucia ze sie pije wodę z piaskiem, a nawet spokojnie mozna ją dupnąć na sucho i popić wodą bo przez to że jest bardzo drobna to się nie robi suchy klocek w buzi. Jadłam te różne smakowe i bezsmakowe z kfd itp i ta jest najlepsza. I w dobrej cenie. No i z doświadczenia polecam kreatynę pić wyłącznie po jedzeniu, mnie osobiście jak wypije rano na czczo to szarpie cały dzien
raz to sobie nawet wkręciłam że jestem w ciąży przez to 
- Załączniki
-
- fw_1763810876668.jpg (32.6 KiB) Przejrzano 49 razy
- Oliwkowa888
- Mokra Włoszka
Ja piję różnych marek. Po prostu to, co akurat znajdę w dobrej cenie. Miałam wrażenie, że to takie placebo trochę, ale mniej więcej po pół roku jednak widać różnicę. Mięśnie są ładniej zarysowane. U mnie jeszcze daje to dziwny efekt aczkolwiek pożądany - nieźle mi niweluje ból głowy. Jeśli boli mnie głowa i wypiję kreatynę, to przechodzi jak ręką odjął.