Start
Mój profil

Kreatyna

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Lol123!!!
BlondDoczep

Kreatyna

Post autor: Lol123!!! »

Czy polecacie kreatynę i jaką ?
Adakos
RoyalBaby

Post autor: Adakos »

Allnutrition Creatine Muscle Max smak cola!
Lol123!!!
BlondDoczep

Post autor: Lol123!!! »

O dzięki za polecenie. A jakie efekty przynosi Twoim zdaniem?
Awatar użytkownika
elobates
SushiRoll

Post autor: elobates »

Przyjmuję od roku regularnie monohydrat kreatyny, konkretnej nie polecę, bo biorę różne marki. Napewno nie kupuj żadnych kfd, sfd, gymbeam, bo to syf straszny. No i mi też najlepiej wchodzi taka w proszku, bez smaku, do rozrabiania w wodzie.
Na początku jak zaczęłam ją brać to się przestraszyłam, bo zaczęłam być 2,5kg +, ale monohydrat prowadzi do zatrzymania się wody w organizmie. W moim przypadku po tygodniu zażywania wszystko wróciło do normy. Trenuje siłowo i biegam i po tym tygodniu zauważyłam już wzrost siły i wzrost wytrzymałości. Do tego nie mam spadków energii w ciągu dnia, bardziej czuję się wyspana, lepiej mi się myśli, lepiej trenuje i szybciej regenerują mi się mięśnie po treningu.
Awatar użytkownika
Aga236
RóżowePolo

Post autor: Aga236 »

Hej, ja kiedyś użwyałam dużo suplementów, ale ostatnio po tym co się piszą przerzuciłam się na zdrowsze jedzenie i według mnie jest lepiej. W SD nie widomo co naprwdę jest i to jest problem bo nikt ich dobrze nie bada.
Awatar użytkownika
Pinao9
Koczkodan

Post autor: Pinao9 »

A co powiecie na temat kreatyny od deynn?
karolinka
Bransoletka50k

Post autor: karolinka »

Pinao9 pisze: wt wrz 09, 2025 9:00 pm A co powiecie na temat kreatyny od deynn?
Ja piję, ale niewiele mogę powiedzieć poza tym, że smak (wiśnia ananas bodajże) jest w porządkuXD.
Sweepingbike325
Mokra Włoszka

Post autor: Sweepingbike325 »

Ja zamawiam z MyProtein smakowe lub bezsmakowe regularnie.
Awatar użytkownika
Ziebowka
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Ziebowka »

Ja mega polecam monohydrat kreatyny z Firmy Bandini (tylko micronised!). Jest bezsmakowa i bardzo miałko zmielona, nie ma uczucia ze sie pije wodę z piaskiem, a nawet spokojnie mozna ją dupnąć na sucho i popić wodą bo przez to że jest bardzo drobna to się nie robi suchy klocek w buzi. Jadłam te różne smakowe i bezsmakowe z kfd itp i ta jest najlepsza. I w dobrej cenie. No i z doświadczenia polecam kreatynę pić wyłącznie po jedzeniu, mnie osobiście jak wypije rano na czczo to szarpie cały dzien 🙈 raz to sobie nawet wkręciłam że jestem w ciąży przez to 😂
Załączniki
fw_1763810876668.jpg
fw_1763810876668.jpg (32.6 KiB) Przejrzano 40 razy