Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Kwiatomat
Tritonotti

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Kwiatomat »

Kochani nie piszcie na priv do Madzi bo to strasznie wydłuża czas oczekiwania na odpowiedź. A jeśli do Madzi to na czarny furiat też, wtedy będziecie szybciej obsłużeni.
A on od września może wziąć mieszkanie od znajomego za koszty bo później planuje je kupić

Czy mi się wydaje że kiedyś miał w planach kupić dom z ogródkiem?🤔
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Post autor: tomasz4999 »

Chlop na relacji z wczesnego popoludnia mowi ze rano wyslal wciul rozpisek dla panow bo bedzie rywalizacja damsko meska a oni od razu odpisali pelni zachwytu jaka dieta pyszna xD

Kurde tylko jak on mogl to odczytac skoro od wyslania do nagrania minely moze z 4 godziny a do nich kolejka po 3000 wiadomosci i zawsze odpisuja od najstarszych xD

Hahah o jezu po co ja trace swoj czas na to ale fakt ze niezwykle odmozdzajace to jest xD

No i nagrywki z galerii handlowych, jakby nikt z nas nigdy w galerii wiekszej nie byl xD zblizenia na polke z alkoholem bo ladne butelki xD albo podnieca sie fotelami masujacymi takimi za 5zl za 10min ze są i sobie stoja nosz kxxxwa hahahha xD

Haha okey dosc juz, koncze z tym bo szkoda zdrowia xD
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Post autor: Sylwkap25 »

U fryzjera też zbliżenie na alkohole, jakby pierwszy raz butelkę whiskey widział 🤣
A no i w galerii zawsze trzeba podkreślić, jak to duzo ludzi jest i że skąd ludzie mają pieniądze na to 😂
Gdzie wydaje mi się, ze to oni są często w galerii, przynajmniej 4x częściej niż ja 😂
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Profil obserwuje prawie 400k ludzi wiec szybka matematyka - nawet jezeli co SETNA osoba wykupi jakis rodzaj diety to wychodzi 4k osob aktywnie bedacych na jakims rodzaju prowadzenia. Z tych 4k w tej calej galerii jest moze lacznie ze 100 osob ( max 200), ale nawet jesli... to procentowo jest to doslownie ULAMEK...
I tak, zdjecia sa prawdziwe, nie sa kradzione tak jak inni pisza ale nie ma sie co dziwic ze osoba ktora wazy o 40kg za duzo dostajac przez 12 tyg katorznicza diete gdzie za kazdym cyklem 4tyg przycina sie wegle i zwieksza cardio do 60min dziennie / 6x tydz to nie ma bata zeby nie zlecialo z tylka i brzucha.... sam tez to przeszedlem ale to straszna rzeznia byla i monotonia dodatkowo budowanie zlych relacji z jedzeniem - jak sam zawsze powtarza - KARNE aeroby, karne 3 dni robienia extra cardio itd itp, odmawianie sobie pizzy lub lodow przez dlugie tygodnie zeby potem raz na rok w jakiejs Grecji czy innych Wloszech sobie moc pozwolic na wiecej... to jest bez sensu i kazdy jeden dietetyk to powie. Ja osobisice polecam Michala Wrzoska - to jaka ten gosc ma wiedze i przekaz o dietach i posilkach nie wspominajac to jest MEKSYK. Zapomnijcie o platkach z odzywka w wodzie i plastrem ananasa do tego :)
Kristina
Zdalna zemsta

Post autor: Kristina »

A ta Madzia siedzi przy tym laptopie i wiecznie gadka ile to pracy nie maja 🙈
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Kristina pisze: pt sie 29, 2025 4:02 pm A ta Madzia siedzi przy tym laptopie i wiecznie gadka ile to pracy nie maja 🙈
Jezeli odpisywanie na wiadomosci masowo metoda kopiuj- wklej uwazamy za prace to tak, naturalnie maja jej duzo.

do tego kasowanie komentarzy jakichkolwiek, nie obrazliwych bron boze ale w jakikolwiek sposob poddajacych w watpliwosc czy to przemoany czy ich brak czy monotonie.. od razu kasowanie + blokada na wiecznosc
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Coś im się matematyka nie zgadza, bo skoro grupa petarda jest od kwietnia tzn. 5 miesięcy x 30 dni to 150 dni
150 dni x 30 osób dziennie proszaca o dołączenie to grupa powinna liczyć juz 4500 osób, a on się szczyci, że grupa ma 1200 osób, to jednak nie 30 osób dziennie prosi o dołączenie, a 8 ? (1200osób : 150dni)
To tak jak te słynne 2-3 wiadomości na minutę 😂
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Niki taka przykładna córka i wnuczka, wzór wszelkich cnót i nie wie pod jakim nr babcia mieszka?
Za to teraz caly internet wie ktory blok, klatka i nawet nr mieszkania 🙉🙈
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Post autor: Monikamm »

Ojjjj i z Madzią się minęła. A Janek gdzie? Szkoła zaraz, nie trzeba się szykować? Czarny na wrzesień chyba ewakuuje się z gniazdka rodzinnego aby zażyć trochę spokoju w samodzielnym wynajmowanym mieszkanku 😁 już nie będzie " ciagle razem jak kuchenka z gazem ".
Kristina
Zdalna zemsta

Post autor: Kristina »

Dogryza synowi Magdy na temat wagi
Typu „ojej chyba schudłes” „zero brzucha”
Chłopak normalnie wyglada jak na swój wiek i zdrowo ,niech się sobą zajmie 👍
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Czarnemu znów nie chcieli uwierzyć w zdroficie, że ma 50 lat 😂 no faktycznie, max na 30 wyglada 😂 zwłaszcza z tą spaloną twarzą.
I oczywiście jak ktoś bierze wieksze ciężary od niego to zaraz komentarz, że z kręgosłupa trociny będzie miał 🫡
Kwiatomat
Tritonotti

Twarz ma paskudną. Nie dosyć że spaloną, pełną dziur to jeszcze spuchniętą albo od spania i nieróbstwa albo od czegoś innego.
Albo od wszystkiego naraz
A te popisy na siłowni to już Madzia odpowiednio skomentowała, że mu zaraz anielski orszak zagrają. Przecież na tych płatkach na wodzie i ananasie daleko nie pojedzie. Ostatnio coś musi sam gotować więc znowu jest suchy chleb i jajka. Ewentualnie zupka ze słoika lub pasta z tuńczyka
Kwiatomat
Tritonotti

On chciał rzucić tę robotę po 10 latach
Nierób jeden
Ja20
Siatkarka

Post autor: Ja20 »

Hej . Czy jest tu ktoś kto skusił się na dietę u Roberta ? Chętnie poczytam opinie
Kwiatomat
Tritonotti

Wszyscy chętnie poczytamy
Kwiatomat
Tritonotti

Tylko że nie ma takich osób
Kwiatomat
Tritonotti

Kwiatomat
Tritonotti

Kwiatomat
Tritonotti

To jest oszust pierwsza klasa i niech mówi co chce
Kwiatomat
Tritonotti

Tak jak myślałam jego praca polega na weszeniu wrogów. Debil może zarabia 2000 na miesiąc i siedzi u Madzi bo co ma zrobić. Już mnie zablokował 🫡🤪
Sara345
Channelka

Post autor: Sara345 »

Wiecie co, mnie to najmniej interesuje ile on zarabia i czy kocha Magdalenę czy udaje ze względów wizerunkowo finansowych, tylko chciałam uzyskać jakieś info co do tej diety petarda, ale widzę, że nie ma raczej szans. Na ich profilu też ani żadnych przepisów przykładowych ani żadnej informacji jak wygląda ta dieta.
Kwiatomat
Tritonotti

Jak sprzeda z pięć "dietek" w miesiącu to jest dobrze. Dlatego nic nie wiadomo o tej petardzie.
on kocha tylko siebie
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Nie ma informacji o dietach ani tu ani na profilu. Są tylko serduszka nmbabek u nich na profilu "kochamy was" " nie zmieniajcie sie" 😁😁😁 grypa petarda liczy 1400 osób 😁
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Gość jedzie na inną dzielnicę autem, specjalnie po to aby 2 godziny spacerować. Rozumiecie to? 😁 nie do lasu, nie do parku. Na inne osiedle, autem, aby chodzić 😁
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Nie staraj się szukac tam logiki. Wielokrotnie przecież były ochy i achy nad Żoliborzem artystycznym, kto by tam spacerował po lasku bródnowskim...
Jego dzielnica jest naj- nie Magdy.