Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
Nie ma w sobie samo krytycyzmu, choćby nie wiem ile razy oglądał to nie widzi siebie
zamiast skupić sie na treningu, i swoich petardziochach skupia sie na kasowaniu komentarzy, i pilnowaniu zeby brudy życia nie wypłynęły, no i czytaniu o sobie , cóż... tu nie będzie serduszek, życzeń smacznej kawusi, zachwytów starych babek jak na profilu.
No przecież to co oni robią czyli wysyłanie ludziom ankiet czy "petardy" można by zautomatyzować, nikt normalny tego nie wysyła "ręcznie" w meilu. Normalnie kupujesz przez stronę takie cos i wysyla Ci to automat.
BTW. Po co im ankiety, skoro wszyscy dostają jedno gotowe rozwiazanie
BTW. Po co im ankiety, skoro wszyscy dostają jedno gotowe rozwiazanie
Ona w tej relacji to wygląda jakby czegoś sie nawąchała.
A tak w ogole, to wg mnie ona juz wyglada jak karykatura, przez te sztuczne brwi oczu jej nie widać, usta jak glonojad, do tego te sztuczne brwi... jaki to wszystko ma związek z naturą? Natura nie rysuje takich brwi.
A tak w ogole, to wg mnie ona juz wyglada jak karykatura, przez te sztuczne brwi oczu jej nie widać, usta jak glonojad, do tego te sztuczne brwi... jaki to wszystko ma związek z naturą? Natura nie rysuje takich brwi.
No w tym optku dał popis
i oczywiście nagrywał Panią w pracy bez pytania czy może.
Nie wiem czy tylko mi się wydaje ale coś nie pasuje z tą ilością sprzedanych petard. Bo przy takiej cenie i fakcie że nie nadarzają wysyłać to chyba nie zastanawiałby się czy stać go na kawę za 16zł i nie powiedziałby: wolę wypić w domu. Z tego co ja widzę to pracuje tylko Madzia i nie wiem czy to nie jest ta jej poboczna praca (link do sklepu na jej Instagramie).
Czarny bardzo często blokuje teraz relacje tak jakby po fakcie robił porządki. Tej sytuacji z Panią w czerwonym stroju już się nie znajdzie
Nie wiem czy tylko mi się wydaje ale coś nie pasuje z tą ilością sprzedanych petard. Bo przy takiej cenie i fakcie że nie nadarzają wysyłać to chyba nie zastanawiałby się czy stać go na kawę za 16zł i nie powiedziałby: wolę wypić w domu. Z tego co ja widzę to pracuje tylko Madzia i nie wiem czy to nie jest ta jej poboczna praca (link do sklepu na jej Instagramie).
Czarny bardzo często blokuje teraz relacje tak jakby po fakcie robił porządki. Tej sytuacji z Panią w czerwonym stroju już się nie znajdzie
Przecież tytuły Niki to on wymieni w środku nocy nawet jak go służby specjalne nagle obudzą
tyle razy to powtarza jak z karabinu.
A Jasiu no cóż, nawet jak go czarny gdzieś dorwie to nie wygląda na zadowolonego z tego powodu.
A Jasiu no cóż, nawet jak go czarny gdzieś dorwie to nie wygląda na zadowolonego z tego powodu.
Mnie to najbardziej w tym wszystkim nie wiem czy śmieszy czy dziwi, że ten człowiek nagrywa, tak jak mówicie dosłownie wszystko, obnaża się w internecie, o wszystkim opowiada, jeszcze brakuje żeby do toalety chodził z telefonem i relacjonował, a oburza się, że ktoś cokolwiek negatywnie komentuje. Każdy ma prawo do swojego zdania. Komentarze u siebie na profilu może usuwać (pewnie jakby nie usuwał to by się dopiero tam ludzie odpalili). Ale całego internetu niestety nie zablokuje.
Często mówi o tym ile razy dziennie jest w toalecie więc kto wie czym Nas zaskoczy
już nic mnie nie zdziwi
Usuwanie komentarzy i blokada to jego główne zajęcie
Cieszę się że znalazłam to forum, przez zupełny przypadek bo tak naprawdę chciałam znaleźć opinie o tej cudownej petardzie 2, a tu taka niespodzianka
Usuwanie komentarzy i blokada to jego główne zajęcie
Cieszę się że znalazłam to forum, przez zupełny przypadek bo tak naprawdę chciałam znaleźć opinie o tej cudownej petardzie 2, a tu taka niespodzianka
Tak, ja to samo. Myślałam, że może ktoś korzystał i poda mniej więcej jak to wygląda i czy warto w to inwestować. Czy to jest sztywna dieta? Bo jeśli to jest to samo co wcześniej dieta speed to dla mnie odpada. Za dużo z tym roboty, pełno jakichś dziwnych składników. A jak zapytasz ich na Messenger o zamiennik albo o cokolwiek, to czekasz 2 tygodnie na odpowiedź więc to mija się z celem. To już ta pierwsza rozpiska, która zresztą krąży w necie, jest dla mnie lepsza, szybsza i prostsza do ogarnięcia.
Masakraczorcikakysz pisze: ↑wt sie 19, 2025 11:28 am Bił Iwonę. Szarpał też Magdę. Kilka miesięcy temu krążyły w sieci skiny smsów Magdy. jak się skarży, że uderzał jej głową o coś.
Sliski typ
Nikola największy CEO Koźmina będzie wkraczała do akcji
i mając matkę dietetyczkę po studiach i kursach testuje petardę
a czarny 27 lat doświadczenia i treningów, ale musi docisnąć na siłowni, bo dziewczyny chcą, żeby on się wreszcie pokazał 
Nikola nigdy nie chciała być fit, nie chciała być szczupła. Ale teraz codziennie biega i waga ładnie spada. Zawsze marzyła o dużych pośladkach. Ma kompetencję i gablotę czegoś tam żeby dołączyć do ekipy i pokazać jak osiągnąć takie pośladki. Podobno to są"brazylijskie pośladki"
Zobaczymy te ćwiczenia ale dopiero w październiku bo teraz jest bardzo zajęta pracą i podróżami
W Grecji wszyscy ją podrywali właśnie ze względu na tą część ciała ...
Oj można pisać i pisać o jej cudowności
A Jasiu jak był z Mamą w Zakopanem to biegał tam po tych "pagórkach"
Czarny taki sportowiec i młodzieniec potrafi teraz tylko lecieć w ciepłe kraje i leżeć na plaży
Madzia jest z nim trzy lata i może pokazać swoje efekty prawie na nago, a on po tylu latach nadal nie zdejmie koszulki i nie pokaże tego swojego 8-paka
Czarny taki sportowiec i młodzieniec potrafi teraz tylko lecieć w ciepłe kraje i leżeć na plaży
Madzia jest z nim trzy lata i może pokazać swoje efekty prawie na nago, a on po tylu latach nadal nie zdejmie koszulki i nie pokaże tego swojego 8-paka
W góry mieli jechać, całą Polskę mieli przejechać, tego lata rowerami mieli jeździć ile grilli mieli zrobić bo przecież on jest MISTRZEM w grillowaniu
(zresztą, w czym nie jest?)
Tych treningów w październiku też nie będzie bo on to powiedział wczoraj na potrzeby chwili i już do tematu nie wróci,a jak wróci to w najbliższym czasie ale jak będzie zbliżał się październik to albo przemilczy albo Nikusia będzie miała mnóstwo nowych zajęć i pracy
I żeby nie było ja do Nikoli nic nie mam komentuję tylko to co mówi o niej Jej ojciec
(zresztą, w czym nie jest?)
Tych treningów w październiku też nie będzie bo on to powiedział wczoraj na potrzeby chwili i już do tematu nie wróci,a jak wróci to w najbliższym czasie ale jak będzie zbliżał się październik to albo przemilczy albo Nikusia będzie miała mnóstwo nowych zajęć i pracy
I żeby nie było ja do Nikoli nic nie mam komentuję tylko to co mówi o niej Jej ojciec
Kiedyś mały z matką fajne rzeczy robił, ale to jak Czarnego w ich życiu nie było. Ciekawe czy mały już to matce mówił czy taka rozmowa jeszcze przed nimiKwiatomat pisze: ↑czw sie 28, 2025 3:28 pm Nikola nigdy nie chciała być fit, nie chciała być szczupła. Ale teraz codziennie biega i waga ładnie spada. Zawsze marzyła o dużych pośladkach. Ma kompetencję i gablotę czegoś tam żeby dołączyć do ekipy i pokazać jak osiągnąć takie pośladki. Podobno to są"brazylijskie pośladki"Zobaczymy te ćwiczenia ale dopiero w październiku bo teraz jest bardzo zajęta pracą i podróżami
W Grecji wszyscy ją podrywali właśnie ze względu na tą część ciała ...
A Czarny z tym pokazaniem klaty to już by się wstydził, tylko gada , tyle już lat, no fanki czekają hahahah
Kiedyś mały z matką fajne rzeczy robił, ale to jak Czarnego w ich życiu nie było. Ciekawe czy mały już to matce mówił czy taka rozmowa jeszcze przed nimi 
A Czarny z tym pokazaniem klaty to już by się wstydził, tylko gada , tyle już lat, no fanki czekają hahahah
Wygląda na to że Jasiu najszczęśliwszy jest u Dziadków, zresztą Malina też.
Mogła odbyć się jakaś rozmowa w ten długi weekend kiedy Madzia sama odwiozła Jasia i nie było jej dwa dni. Bo od tamtego momentu jest inaczej.
A czarny klatę to jeszcze czasami pokazał ale miał też pokazać ten, słynny "ośmiopak" który ma niewiele osób na świecie
Lepiej niech już nie pokazuje bo i tak ten wyjątkowy układ mięśni nie "usprawiedliwi" jego głupoty
Wygląda na to że Jasiu najszczęśliwszy jest u Dziadków, zresztą Malina też.
Mogła odbyć się jakaś rozmowa w ten długi weekend kiedy Madzia sama odwiozła Jasia i nie było jej dwa dni. Bo od tamtego momentu jest inaczej.
A czarny klatę to jeszcze czasami pokazał ale miał też pokazać ten, słynny "ośmiopak" który ma niewiele osób na świecie
Lepiej niech już nie pokazuje bo i tak ten wyjątkowy układ mięśni nie "usprawiedliwi" jego głupoty