Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Monikamm »

Nie ma w sobie samo krytycyzmu, choćby nie wiem ile razy oglądał to nie widzi siebie 😁 zamiast skupić sie na treningu, i swoich petardziochach skupia sie na kasowaniu komentarzy, i pilnowaniu zeby brudy życia nie wypłynęły, no i czytaniu o sobie , cóż... tu nie będzie serduszek, życzeń smacznej kawusi, zachwytów starych babek jak na profilu.
Kwiatomat
Tritonotti

Post autor: Kwiatomat »

W usuwaniu komentarzy są najlepsi 💪
Ja myślę że to na tym polega ich robota 😉
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Post autor: Sylwkap25 »

No przecież to co oni robią czyli wysyłanie ludziom ankiet czy "petardy" można by zautomatyzować, nikt normalny tego nie wysyła "ręcznie" w meilu. Normalnie kupujesz przez stronę takie cos i wysyla Ci to automat.
BTW. Po co im ankiety, skoro wszyscy dostają jedno gotowe rozwiazanie 😂
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Madzia jeszcze kieruje na badania lekarskie i analizuje badania 😁😁😁 może jeszcze skierowania wystawia. Nie wierzę że ludzie to kupują :)
ML111
SkrzydełkaZhooters

Post autor: ML111 »

Nie ma to jak pozdrowić i opowiadać takie rzeczy o nauczycielu matematyki, który nie żyje już kilka lat...
I mina Madzi... Widać, że dziewczyna jest zażenowana, tego nie da się ukryć.
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Ona w tej relacji to wygląda jakby czegoś sie nawąchała.
A tak w ogole, to wg mnie ona juz wyglada jak karykatura, przez te sztuczne brwi oczu jej nie widać, usta jak glonojad, do tego te sztuczne brwi... jaki to wszystko ma związek z naturą? Natura nie rysuje takich brwi.
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Czarny ostatnio mówił że on nienawidzi sztuczności i nigdy ze sztuczną laską do łóżka by nie poszedł. A obok Madzia zrobiona od górny do dołu się uśmiecha ;)
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Jeeeezu babkom w sklepie opowiada jak to on do sił specjalnych chciał się dostać, jak to strzelał świetnie. Domyślam się że psychologicznych nie przeszedł
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

No bo normalny człowiek od razu to wyłapuje, że z drugim człowiekiem coś nie tak. Pani w czerwonym, jeśli to przyjaciółka to za jakiś czas będzie drama 🫢 ale że Madzia , kobieta na poziomie takich przyciąga....
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

"Pobiegli ponprzelożonego bo tak dobrych wyników nie widzieli" 🤣 i jeszcze mówi, ze jest skromny 🙈
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Sylwkap25 pisze: śr sie 27, 2025 7:54 am "Pobiegli ponprzelożonego bo tak dobrych wyników nie widzieli" 🤣 i jeszcze mówi, ze jest skromny 🙈

Taaaa... zbiegli się i go podziwiali hahaha 😁 Madzia reaguje tylko uśmiechem ;)
Kwiatomat
Tritonotti

No w tym optku dał popis 😂 i oczywiście nagrywał Panią w pracy bez pytania czy może.
Nie wiem czy tylko mi się wydaje ale coś nie pasuje z tą ilością sprzedanych petard. Bo przy takiej cenie i fakcie że nie nadarzają wysyłać to chyba nie zastanawiałby się czy stać go na kawę za 16zł i nie powiedziałby: wolę wypić w domu. Z tego co ja widzę to pracuje tylko Madzia i nie wiem czy to nie jest ta jej poboczna praca (link do sklepu na jej Instagramie).
Czarny bardzo często blokuje teraz relacje tak jakby po fakcie robił porządki. Tej sytuacji z Panią w czerwonym stroju już się nie znajdzie 🤷
Kwiatomat
Tritonotti

Ale trzeba przyznać że ma "chłopak" wyobraźnię
Chcieli go na snajpera w służbach specjalnych 😂
A skończył robiąc z siebie idiotę w internecie... albo nie robiąc tylko będąc 🤦
Kwiatomat
Tritonotti

Przecież tytuły Niki to on wymieni w środku nocy nawet jak go służby specjalne nagle obudzą🥱 tyle razy to powtarza jak z karabinu.
A Jasiu no cóż, nawet jak go czarny gdzieś dorwie to nie wygląda na zadowolonego z tego powodu.
Sara345
Channelka

Post autor: Sara345 »

Mnie to najbardziej w tym wszystkim nie wiem czy śmieszy czy dziwi, że ten człowiek nagrywa, tak jak mówicie dosłownie wszystko, obnaża się w internecie, o wszystkim opowiada, jeszcze brakuje żeby do toalety chodził z telefonem i relacjonował, a oburza się, że ktoś cokolwiek negatywnie komentuje. Każdy ma prawo do swojego zdania. Komentarze u siebie na profilu może usuwać (pewnie jakby nie usuwał to by się dopiero tam ludzie odpalili). Ale całego internetu niestety nie zablokuje.
Kwiatomat
Tritonotti

Często mówi o tym ile razy dziennie jest w toalecie więc kto wie czym Nas zaskoczy 🫣 już nic mnie nie zdziwi
Usuwanie komentarzy i blokada to jego główne zajęcie
Cieszę się że znalazłam to forum, przez zupełny przypadek bo tak naprawdę chciałam znaleźć opinie o tej cudownej petardzie 2, a tu taka niespodzianka
Sara345
Channelka

Post autor: Sara345 »

Tak, ja to samo. Myślałam, że może ktoś korzystał i poda mniej więcej jak to wygląda i czy warto w to inwestować. Czy to jest sztywna dieta? Bo jeśli to jest to samo co wcześniej dieta speed to dla mnie odpada. Za dużo z tym roboty, pełno jakichś dziwnych składników. A jak zapytasz ich na Messenger o zamiennik albo o cokolwiek, to czekasz 2 tygodnie na odpowiedź więc to mija się z celem. To już ta pierwsza rozpiska, która zresztą krąży w necie, jest dla mnie lepsza, szybsza i prostsza do ogarnięcia.
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Komentarze na fb są tylko typu" jestescie cudowni" "uwielbiam was" i jakieś serduszka. nic o diecie nie ma, ani jednego komentarza jaka ona jest. Nikt tego nie kupuje widocznie i nie komentuje...
Kristina
Zdalna zemsta

Post autor: Kristina »

czorcikakysz pisze: wt sie 19, 2025 11:28 am Bił Iwonę. Szarpał też Magdę. Kilka miesięcy temu krążyły w sieci skiny smsów Magdy. jak się skarży, że uderzał jej głową o coś.
Masakra 🙈
Sliski typ
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Nikola największy CEO Koźmina będzie wkraczała do akcji 😂 i mając matkę dietetyczkę po studiach i kursach testuje petardę🫣 a czarny 27 lat doświadczenia i treningów, ale musi docisnąć na siłowni, bo dziewczyny chcą, żeby on się wreszcie pokazał 😂
Kwiatomat
Tritonotti

Nikola nigdy nie chciała być fit, nie chciała być szczupła. Ale teraz codziennie biega i waga ładnie spada. Zawsze marzyła o dużych pośladkach. Ma kompetencję i gablotę czegoś tam żeby dołączyć do ekipy i pokazać jak osiągnąć takie pośladki. Podobno to są"brazylijskie pośladki"😂 Zobaczymy te ćwiczenia ale dopiero w październiku bo teraz jest bardzo zajęta pracą i podróżami 😉 W Grecji wszyscy ją podrywali właśnie ze względu na tą część ciała ...
Oj można pisać i pisać o jej cudowności
A Jasiu jak był z Mamą w Zakopanem to biegał tam po tych "pagórkach"🤦
Czarny taki sportowiec i młodzieniec potrafi teraz tylko lecieć w ciepłe kraje i leżeć na plaży
Madzia jest z nim trzy lata i może pokazać swoje efekty prawie na nago, a on po tylu latach nadal nie zdejmie koszulki i nie pokaże tego swojego 8-paka
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Przecież byl temat, że mają jechac w góry i Magda go przeciągnie i jakoś nie dojechali.
Tak samo jak tych treningów z Nikola nikt nie widział.

Pagórki" 🤣🫣 żenujący gość.
Kwiatomat
Tritonotti

W góry mieli jechać, całą Polskę mieli przejechać, tego lata rowerami mieli jeździć ile grilli mieli zrobić bo przecież on jest MISTRZEM w grillowaniu
(zresztą, w czym nie jest?)
Tych treningów w październiku też nie będzie bo on to powiedział wczoraj na potrzeby chwili i już do tematu nie wróci,a jak wróci to w najbliższym czasie ale jak będzie zbliżał się październik to albo przemilczy albo Nikusia będzie miała mnóstwo nowych zajęć i pracy
I żeby nie było ja do Nikoli nic nie mam komentuję tylko to co mówi o niej Jej ojciec
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Kwiatomat pisze: czw sie 28, 2025 3:28 pm Nikola nigdy nie chciała być fit, nie chciała być szczupła. Ale teraz codziennie biega i waga ładnie spada. Zawsze marzyła o dużych pośladkach. Ma kompetencję i gablotę czegoś tam żeby dołączyć do ekipy i pokazać jak osiągnąć takie pośladki. Podobno to są"brazylijskie pośladki"😂 Zobaczymy te ćwiczenia ale dopiero w październiku bo teraz jest bardzo zajęta pracą i podróżami 😉 W Grecji wszyscy ją podrywali właśnie ze względu na tą część ciała ...
Oj można pisać i pisać o jej cudowności
A Jasiu jak był z Mamą w Zakopanem to biegał tam po tych "pagórkach"🤦
Czarny taki sportowiec i młodzieniec potrafi teraz tylko lecieć w ciepłe kraje i leżeć na plaży
Madzia jest z nim trzy lata i może pokazać swoje efekty prawie na nago, a on po tylu latach nadal nie zdejmie koszulki i nie pokaże tego swojego 8-paka
Kiedyś mały z matką fajne rzeczy robił, ale to jak Czarnego w ich życiu nie było. Ciekawe czy mały już to matce mówił czy taka rozmowa jeszcze przed nimi :P

A Czarny z tym pokazaniem klaty to już by się wstydził, tylko gada , tyle już lat, no fanki czekają hahahah 😁😁
Kwiatomat
Tritonotti

Kiedyś mały z matką fajne rzeczy robił, ale to jak Czarnego w ich życiu nie było. Ciekawe czy mały już to matce mówił czy taka rozmowa jeszcze przed nimi :P

A Czarny z tym pokazaniem klaty to już by się wstydził, tylko gada , tyle już lat, no fanki czekają hahahah 😁

Wygląda na to że Jasiu najszczęśliwszy jest u Dziadków, zresztą Malina też.
Mogła odbyć się jakaś rozmowa w ten długi weekend kiedy Madzia sama odwiozła Jasia i nie było jej dwa dni. Bo od tamtego momentu jest inaczej.

A czarny klatę to jeszcze czasami pokazał ale miał też pokazać ten, słynny "ośmiopak" który ma niewiele osób na świecie😱
Lepiej niech już nie pokazuje bo i tak ten wyjątkowy układ mięśni nie "usprawiedliwi" jego głupoty