Start
Mój profil

Suplementy - jakie szczerze polecacie?

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
bloodmenace
Srebrna Kropeczka

Suplementy - jakie szczerze polecacie?

Post autor: bloodmenace »

Po zrobieniu różnych badań okazuje się, że mam kilka niedoborów. To, co mogłam to kupiłam w formie leku, ale chciałam też się wspomóc suplami. Czy znacie jakieś porządne firmy, które nie miały żadnych afer, mają spory wybór i nie kosztują milionów? Chciałam zamówić z SFD i już idzie do mnie paczka, ale zaczęłam czytać o wszystkich aferach z nimi związanymi i podziękuję, nie odbiorę paczki… kfd raczej też odpada. Słyszałam, że OLIMP ma dobre suplementy, ale nie znam nikogo kto by je brał a zdaniem influencerek się nie kieruje. Prosze polećcie coś, bo jak już wybiorę coś co wpada w gusta to się nagle okazuje, że wykryto tam rtęć albo nie ma nawet połowy deklarowanej dawki. Chodzi mi głównie o Omega 3, korzeń maca, colostrum, L-teanina, B12
again
Mokra Włoszka

Post autor: again »

Health Labs (zażywam Omega 3 wege), formeds (witamina B complex)
Awatar użytkownika
Rabarblador
BlondDoczep

Post autor: Rabarblador »

omega3 mam z alliness, biorę też GABA na sen (ze swason)
Cindy1
Mokra Włoszka

Post autor: Cindy1 »

bloodmenace pisze: ndz kwie 13, 2025 11:40 pm Po zrobieniu różnych badań okazuje się, że mam kilka niedoborów. To, co mogłam to kupiłam w formie leku, ale chciałam też się wspomóc suplami. Czy znacie jakieś porządne firmy, które nie miały żadnych afer, mają spory wybór i nie kosztują milionów? Chciałam zamówić z SFD i już idzie do mnie paczka, ale zaczęłam czytać o wszystkich aferach z nimi związanymi i podziękuję, nie odbiorę paczki… kfd raczej też odpada. Słyszałam, że OLIMP ma dobre suplementy, ale nie znam nikogo kto by je brał a zdaniem influencerek się nie kieruje. Prosze polećcie coś, bo jak już wybiorę coś co wpada w gusta to się nagle okazuje, że wykryto tam rtęć albo nie ma nawet połowy deklarowanej dawki. Chodzi mi głównie o Omega 3, korzeń maca, colostrum, L-teanina, B12
Bardzo pozytywne opinie ma firma SWANSON. Amerykańska chyba. Testowałam i polecam. Cena ok w stosunku do jakości.
Hiszpanska
RoyalBaby

Post autor: Hiszpanska »

Lubię Swanson, Olimp, Gal, Doppel Herz, Now foods.
Awatar użytkownika
Brida
GreckieWakacje

Post autor: Brida »

Super jakość ma Solgar, ale niestety chyba wpada w kategorię "za miliony monet" ;) Przynajmniej niektóre ich produkty. Ja jednak mimo to korzystam z ich oferty jak tylko mogę.
Ojejuu
Migocząca Świeczka

Post autor: Ojejuu »

Ja używam maślan sodu i lglutamine z yango
Tran lysi cytrynowy
Olej z wiesiołka oleovitum w płynnej formie
Sanprobi IBS
koenzym q10 aliness
Magnez magneb6 :)
Sortowacz48
RóżowePolo

Post autor: Sortowacz48 »

Ja używam suplementów z sfd,ale spod marki all nutrution i jestem bardzo zadowolona,ciekawa jestem co to za afera 🤔
Vitaminall sport,Wit B12 drops
Adapto,
Wit B5,olej z wątroby dorsza omega 3,wyciąg z korzenia pokrzywy,pikolinian cynku z firmy now (typowo pod trądzik pospolity z przyczyn hormonalnych,wspomagam gojenie blizn),
Potas z firmy Potazek
Od roku tego pilnuje plus pije kolagen,niesamowicie mocno poprawiło się moje zdrowie,spokój,samopoczucie,skupienie,pamięć.
Jeszcze w styczniu 2024,miałam problemy ze snem,spałam całe dnie (mam pracę zmianowa),nie miałam siły na nic,a w pracy nie mogłam się skupić..
Testtesttest111
Koczkodan

Post autor: Testtesttest111 »

Aktualnie biorę kilka suplementów/leków OTC, ale tak naprawdę naprawdę mogę polecić jeden.

Vigantoletten :he:
Dzięki temu faktycznie widzę zmiany w wynikach badań laboratoryjnych D3. Przy czym ostatnimi czasy kupuje wersję suplementu (4000 jednostek) zamiast leku (1000 jednostek). I działa 😊

A co do suplementów z posta, to mój ojciec był bardzo zadowolony z Maca z A-Z Medica. Ogólnie sporo suplementów stamtąd przerobił :)
enita
Koczkodan

Post autor: enita »

Czy polecacie jakiś maslan sodu? Czy to coś wam daje? Ostatnio przytyłam, próbuje się ogarnąć. Jest ciężko bo zawsze byłam szczupła a tu nagle zaczęło być mi ciasno w ubraniach. Zaczęłam siłownię, zaczęłam liczyć kalorie dopiero się ucze
Takaja
RóżowePolo

Post autor: Takaja »

Sortowacz48 pisze: sob cze 07, 2025 2:44 pm Ja używam suplementów z sfd,ale spod marki all nutrution i jestem bardzo zadowolona,ciekawa jestem co to za afera 🤔
Vitaminall sport,Wit B12 drops
Adapto,
Wit B5,olej z wątroby dorsza omega 3,wyciąg z korzenia pokrzywy,pikolinian cynku z firmy now (typowo pod trądzik pospolity z przyczyn hormonalnych,wspomagam gojenie blizn),
Potas z firmy Potazek
Od roku tego pilnuje plus pije kolagen,niesamowicie mocno poprawiło się moje zdrowie,spokój,samopoczucie,skupienie,pamięć.
Jeszcze w styczniu 2024,miałam problemy ze snem,spałam całe dnie (mam pracę zmianowa),nie miałam siły na nic,a w pracy nie mogłam się skupić..
Jaki kolagen polecacie?
Awatar użytkownika
montekarbon
RoyalBaby

Post autor: montekarbon »

Healthlabs Care. Drogie ale warto.

Koenza - ten postbiotyk jest super.

Probiotyki - San Probi.
Awatar użytkownika
sleep token
Koczkodan

Post autor: sleep token »

ostrovit ma pełno sensownych suplementów w rozsądnej cenie. zerkam czasem także na "bulk".
Sherikola
Ciastko

Post autor: Sherikola »

Probiotyki i kolagen Joy Day
Omega 3 Norsan
Postbiotyk Koenza
B complex Doctor’s best
NAC Swanson
D3 stosuje różne
To moje must have codziennie
Niebieskachmurka
Koczkodan

Post autor: Niebieskachmurka »

hej czy macie jakies doswiadczenie z hemorigen femina?
moonly_cards
GrzaneWino

Post autor: moonly_cards »

enita pisze: pn cze 16, 2025 10:12 pm Czy polecacie jakiś maslan sodu? Czy to coś wam daje? Ostatnio przytyłam, próbuje się ogarnąć. Jest ciężko bo zawsze byłam szczupła a tu nagle zaczęło być mi ciasno w ubraniach. Zaczęłam siłownię, zaczęłam liczyć kalorie dopiero się ucze
Ja używam tego z Health Labs, ale czy widzę jakieś efekty? Nie wiem, może na mnie nie działa, a może działa, ale ja nie czuję? XD
Niebieskachmurka pisze: wt lip 22, 2025 2:55 pm hej czy macie jakies doswiadczenie z hemorigen femina?
Ja kiedyś brałam, mi pomagał, hamował obfite krwawienia i lepiej się czułam.
Awatar użytkownika
nienadlugo
GreckieWakacje

Post autor: nienadlugo »

Czy ktos próbował suplementów lifeupgrade, stworzonych przez mad miss? Polecacie?
valevska
BlondDoczep

Post autor: valevska »

Polecacie Oeparol ?
Sookie
MiamiBicz

Post autor: Sookie »

valevska pisze: ndz sie 24, 2025 11:03 am Polecacie Oeparol ?
Ja mam problemy z bolesnymi piersiami przez dolegliwości hormonalne. Moja pani dr poleciła mi Oeparol, tylko żeby brać odpowiednią dawkę i przez co najmniej 3 miesiące. Byłam sceptyczna, a poprawiła mi się cera, włosy i faktycznie ból piersi zmalał tak do 20%. Natomiast brałam długo i regularnie, a efekty pojawiły się tak po pół roku? Może faktycznie tego mi brakowało w diecie